Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Kan man leva med att vara otrogen en gång?

    Hej! Vet inte riktigt vart jag ska vända mig så testar här.

    Vill inte höra en massa pekpinnar om att otrohet är fel och att man istället ska göra slut. För det är jag medveten om.

    Är ihop med min sambo och har varit i ett antal år. Vi har ett barn tillsammans som snart fyller 2 år.

    Vi skaffade barn när vi var unga och känner att jag aldrig kommer få uppleva något spännande.

    Älskar dem mer än allt annat och vet att jag inte kommer att göra slut med min kille. Är inget fel på vårat sex men känner att jag inte riktigt får den uppmärksamhet och bekräftelse som jag vill ha från honom. Har sedan en tid skrivit med en man som gett mig exakt det där och han vill träffas.

    Om jag skulle träffa honom skulle jag inte ha sex utan bara träffas, ja kanske pussas lite. Har aldrig trott att jag är en person som ens kan överväga något sånt här.

    Min fråga är: kan man träffa en annan man en gång för att sedan övergå till det normala igen? Eller äter ångesten upp en? Någon som varit med om liknande??

  • Svar på tråden Kan man leva med att vara otrogen en gång?
  • Anonym (Anonym)
    wolf666 skrev 2021-12-28 19:18:02 följande:

    Det finns såklart inget svar på den frågan. När du väl träffar den andre personen så kan ju allt hända. Men för att ge lite mer perspektiv så har nog dom flesta personer någon gång tänkt dessa tankar. Så även jag.


    ??-

    Kan inte släppa tanken även fast jag vet att det är fel. Vet inte om det släpper av att faktiskt träffas och då inse att det känns fel och att det är min sambo jag vill vara med.
  • Anonym (Anonym)

    [quote=81562915][quote-nick]Anonym (Riskfyllt) skrev 2021-12-28 19:28:24 följande:[/quote-nick]

    Det är omöjligt att veta hur du kommer göra om ni träffas och hur det kommer kännas efter. Du kanske ångrar det du gör men även det du inte gör. Om ni träffas är det ju en stor risk att du gör mer än du tänkt. Att kyssas är ofta så nice och risken är att man går vidare.

    Har du väl gått över gränsen fysiskt så finns ingen återvändo.

    Jag träffar många gifta män och trots det råder jag dig att inte ta steget.

    Kommunicera med din man.

    Önskar dig lycka till.

    ?-

    Jag kan inte sluta tänka på det så vet inte hur jag ska göra för att ?gå vidare?. Känns som att jag ?behöver? göra det för att kunna släppa det. Men som du säger det, risken är stor att det blir något mer.

  • Anonym (Anonym)

    [quote=81562938][quote-nick]wolf666 skrev 2021-12-28 19:43:11 följande:[/quote-nick]

    Sen undrar jag ju också. Vad är egentligen ditt mål med att träffas? Du vill kyssas, smeka men inget mer? Du sätter upp en tydlig gräns innan som du kommunicerat med honom? Tänk om han vill mer...då ska du säga stopp, eller?

    Inte så säker på att det kommer fungera.

    ?

    Har varit tydlig med honom vad som skulle gälla om vi skulle träffas. Men ja, såklart finns ju risken att han vill ha mer än vad jag vill.

  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Öppna) skrev 2021-12-28 20:32:08 följande:

    Fråga om ni kan öppna relationen så ni kan ligga o få bekräftelse vid sidan av ist för att svika... hur hade du mått? Du känns egoistisk när du inte tänker på honom utan ditt eget samvete....


    ???-

    Känns läskigt att fråga det. Tror att min sambo kommer vilja göra slut med mig då. Något förslag på hur man ska lägga upp den konversationen? Låter som ett vettigt råd
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Andreas) skrev 2021-12-28 21:43:46 följande:

    Vad får dig och tro att du blir nöjd med en puss? du har ju inte nöjt dig hittills med bekräftelse via nätet så varför skulle en puss räcka?

    Du är inte nöjd med det din man ger dig så du letar efter mer bekräftelse hos en man på nätet och nu är du inte längre nöjd med det heller så nu suktar du efter mer och vill ha en puss..

    Ser du inte själv vartåt det leder?


    -

    Absolut! Undrar bara om man kan leva med att ha gjort det eller om skuldkänslorna äter upp en.
  • Anonym (Anonym)
    Fjäril kär skrev 2021-12-28 22:44:23 följande:

    När du har fått din puss, vad händer sen då?

    På vilket sätt skulle en puss från någon annan göra att din man plötsligt ger dig rätt bekräftelse?

    Vad är det tänkt att pussen ska åstadkomma?


    Tänker att man antingen känner om det var helt fel beslut att ens träffa någon annan eller om jag ska ta mig ur nuvarande relation
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (D) skrev 2021-12-29 00:25:08 följande:

    Ja man kan gå vidare och ibland tänker jag på det och får ångest.

    Din situation låter som min.

    Jag var otrogen, gjort är gjort.


    Hade du gjort likadant om du hade fått gå tillbaka och göra om det? Eller hur resonerar du nu?
  • Anonym (Anonym)

    Tack för allas svar, oavsett syn på saken! Behövde få höra allt och ska samla mina tankar sen sätta mig med min sambo och prata sen får jag ta det utifrån det.

  • Anonym (Anonym)
    Anonym (XXX) skrev 2021-12-31 05:14:46 följande:

    Jag tänker, att chansen att den där killen ska vara så speciell och märkvärdig i verkligheten, är mycket liten. Det är många män som är duktiga på att skriva, och vet precis VAD de ska skriva... de är mästermanipulatörer. Men när man möter dem IRL blir man besviken. Det kan också vara så att ni bara inte klickar. Så är det ju med många. 

    Så jag tror att det bästa du kan göra faktiskt är att gå ut och träffa honom. Sedan kan du glömma honom. Eller kanske nöja dig med honom som något slags vän. 


    Ja, jag känner också lite så. Att jag verkligen får det bekräftat och sen går vidare.
  • Anonym (Anonym)

    Uppdatering:

    Har nu pratat med min sambo och berättade att jag vill vara med honom och älskar honom. Sen sa jag att jag skrivit med en annan som gett mig den bekräftelse och uppmärksamhet jag egentligen vill ha från honom (sambon). Och att det är därför vi haft det så bra i vårat förhållande på sista tiden, för att jag har fått det jag behöver samtidigt som jag är med min partner och älskar honom och vårat barn.

    Han betedde sig som han brukar; säger ingenting och tittar bara på mobilen. Efter en stund så sa jag (mest på skoj) om han kanske skulle uppskatta att jag ?störde? någon annan med mina behov och att vi är lyckliga enligt min sambos behov (i princip inga krav på uppmärksamhet????). Då sa han ?ja men typ?. ?Du får helt ärligt göra precis som du vill?.

    Frågade också om han blev sur över att jag skrivit med någon annan som visat intresse för mig och han sa att det inte spelar någon roll för honom.

  • Anonym (Anonym)
    Fjäril kär skrev 2022-01-04 22:00:46 följande:

    Hade min sambo haft den reaktionen när jag berättat om samma sak hade jag vetat att hans likgiltighet var ett tecken på att 1:han redan har listat ut vad jag hållit på med 2:han är så besviken på mig att han inte längre har några ord 3:lugnet före stormen..

    Så hur väl känner du din man? Är det verkligen troligt att han ger dig grönt ljus?


    Varje gång jag har försökt prata med honom om vårat förhållande eller liknande saker så gör han alltid såhär. Har med tiden lärt mig förstå och tolka hans sätt. Tror verkligen inte att han tog illa upp och samtalet slutade med att vi skrattade och lämnade det på ett bra sätt.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (C) skrev 2022-01-04 21:59:29 följande:

    Låter ju som han inte bryr sig om dig


    Ja, jag vet. Har som sagt lärt mig att förstå/tolka hans sätt och jag vet att han älskar och bryr sig om mig. Han är en sådan person som oftast inte är så bra på att visa det. Men jag vet
  • Anonym (Anonym)
    Fjäril kär skrev 2022-01-05 00:00:12 följande:

    Då ska jag omformulera mig - tror du att han förstår att du var ärlig och menade allvar eftersom ni på nåt sätt skojade bort det?

    Om han är en sån som sticker huvudet i sanden så betyder ju inte det att det är fritt fram liksom... Om du faller in i fånigt skratt med honom angående allvarliga problem så är ju du lika undvikande som han?


    Kanske skrev tokigt, menade inte att vi skrattade åt det utan när vi hade pratat färdigt så var det inte dålig stämning och vi pratade om annat och skrattade och pussades
Svar på tråden Kan man leva med att vara otrogen en gång?