Inlägg från: Fjäril kär |Visa alla inlägg
  • Fjäril kär

    Kan man leva med att vara otrogen en gång?

    Du har redan passerat flera gränser och töjt på gränserna så pass mycket att du kan pussas med någon annan än din man.

    Så vad får dig och tro att du kommer stanna vid bara pussar?

    Uppmärksamhet via komplimanger på nätet räckte inte särskilt länge innan du ville ha mera i form av pussar.... När du väl pussar honom kommer du känna att det inte var så farligt ändå och kyssarna kommer göra att du vill ha mer och snart har du lite petting/hångel och så vips har du sex med honom.

    Tro mig, vi är många som naivt trott att mna får det ur systemet med bara "nåt litet". I själva verket handlar det ju om att du hittar på ursäkter för att rättfärdiga det du gör för att kunna få mer.

  • Fjäril kär

    När du har fått din puss, vad händer sen då?

    På vilket sätt skulle en puss från någon annan göra att din man plötsligt ger dig rätt bekräftelse?

    Vad är det tänkt att pussen ska åstadkomma?

  • Fjäril kär
    Anonym (Anonym) skrev 2021-12-28 22:52:16 följande:

    Tänker att man antingen känner om det var helt fel beslut att ens träffa någon annan eller om jag ska ta mig ur nuvarande relation


    Fast vardag och brist på bekräftelse och uppmärksamhet kommer i alla förhållanden förr eller senare och kan bara lösas av er två i det förhållandet. . Är otrohet ditt sätt att lösa den sortens problem kommer du snart ha bedragit flera pojkvänner på rad när du börjar tröttna...
  • Fjäril kär
    Anonym (Anonym) skrev 2021-12-31 19:32:57 följande:

    Ja, jag känner också lite så. Att jag verkligen får det bekräftat och sen går vidare.


    Eller så börjar du med att prata med din man INNAN du gör något annat

    För när du väl träffat den andra kan du inte ångra dig... Även om den träffen inte leder nånstans har ditt äktenskap fått sig en törn som du aldrig kan bortse ifrån.

    Och risken är 50/50 att killen faktiskt är nån du faller pladask för..

    Var inte så naiv.
  • Fjäril kär

    En allmän fundering...

    Om nu otrohet är så himla vanligt som folk påstår och att det är något man får räkna med i en relation och att det är något man får finna sig i och det finns värre saker etc etc.... Då kommer ju frågan varför det då fortfarande måste hymlas och hyschas om det?

    Om nu otrohet inte är så farligt så varför är det då så få som vill erkänna det?

  • Fjäril kär
    wolf666 skrev 2022-01-02 13:00:47 följande:

    Svaret på den frågan finns hos oss själva


    Ja det är precis den poängen jag vill få fram....
  • Fjäril kär
    Anonym (Riskfyllt) skrev 2022-01-02 13:00:40 följande:

    Du tar en sak och blandar det med nåt annat.

    Jag menar att det är vanligare än folk tror och vet, inte att "det inte är så farligt". Det är dina ord och ingen som sagt så.


    De flesta som försvarar otrohet i såna här trådar hävdar just exakt detta.... "det är inte så farligt"... Just med hänvisning till att det är vanligare än folk tror...

    Så frågan kvarstår varför dessa människor i så fall inte kan stå för det öppet? Varför får inte frun/mannen veta det då om det nu är så harmlöst?
  • Fjäril kär
    Anonym (Riskfyllt) skrev 2022-01-02 14:50:07 följande:

    Du är ju ute och hittar på och antar, vill provocera. Det är mycket få som tycker det är harmlöst.

    Du tar att det är vanligt och förvandlar det till harmlöst. Att det är vanligt gör det inte harmlöst!

    Vi, (jag kan ju säga vi i det här fallet) säger inte alls ofta att det inte är så farligt med hänvisning till att det vanligt.

    Du vänder på det 'vi" säger och bildar nåt annat, bygger en halmdocka m.a.o.


    Jag provocerar ja men det finns en anledning.. Jag är inne i nästan alla trådar om otrohet och alltid dyker det upp flera stycken som försöker normalisera otrohet med hänvisning till nån typ av statistik och argumentet att det är vanligt. Rådet till den som skriver tråden oavsett om det är en otrogen eller den bedragna är att inte ta det så allvarligt och att Shit happens.. Man negligerar den bedragnes känslor och man eldar på den otrognas snedtänkande med ungefär det som sagts här att en fika är väl inget farligt och det är inte säkert att man känner ånger ,det man inte vet har man inte ont av osv..

    Känner man behov av att rättfärdiga sin otrohet kan man väl börja med att stå för det? Det var ju tydligen inte så farligt.. Eller?
  • Fjäril kär
    Anonym (Knullis) skrev 2022-01-03 15:09:30 följande:

    Verkligen inte. Men en rejäl man sätter sin kvinna i främsta rummet. Tror inte du förstår det här lille vän :)


    En rejäl man som sätter sin kvinna först kan ändå bli bedragen helt enkelt för att hon har en egen vilja och egna känslor. Hon kan få allt hon vill av sin man och ändå ha en grisigt personlighet och bete sig som ett as.
  • Fjäril kär
    Anonym (Anonym) skrev 2022-01-04 21:51:51 följande:

    Uppdatering:

    Har nu pratat med min sambo och berättade att jag vill vara med honom och älskar honom. Sen sa jag att jag skrivit med en annan som gett mig den bekräftelse och uppmärksamhet jag egentligen vill ha från honom (sambon). Och att det är därför vi haft det så bra i vårat förhållande på sista tiden, för att jag har fått det jag behöver samtidigt som jag är med min partner och älskar honom och vårat barn.

    Han betedde sig som han brukar; säger ingenting och tittar bara på mobilen. Efter en stund så sa jag (mest på skoj) om han kanske skulle uppskatta att jag ?störde? någon annan med mina behov och att vi är lyckliga enligt min sambos behov (i princip inga krav på uppmärksamhet????). Då sa han ?ja men typ?. ?Du får helt ärligt göra precis som du vill?.

    Frågade också om han blev sur över att jag skrivit med någon annan som visat intresse för mig och han sa att det inte spelar någon roll för honom.


    Hade min sambo haft den reaktionen när jag berättat om samma sak hade jag vetat att hans likgiltighet var ett tecken på att 1:han redan har listat ut vad jag hållit på med 2:han är så besviken på mig att han inte längre har några ord 3:lugnet före stormen..

    Så hur väl känner du din man? Är det verkligen troligt att han ger dig grönt ljus?
  • Fjäril kär
    Anonym (Anonym) skrev 2022-01-04 22:59:02 följande:

    Varje gång jag har försökt prata med honom om vårat förhållande eller liknande saker så gör han alltid såhär. Har med tiden lärt mig förstå och tolka hans sätt. Tror verkligen inte att han tog illa upp och samtalet slutade med att vi skrattade och lämnade det på ett bra sätt.


    Då ska jag omformulera mig - tror du att han förstår att du var ärlig och menade allvar eftersom ni på nåt sätt skojade bort det?

    Om han är en sån som sticker huvudet i sanden så betyder ju inte det att det är fritt fram liksom... Om du faller in i fånigt skratt med honom angående allvarliga problem så är ju du lika undvikande som han?
  • Fjäril kär
    Anonym (Anonym) skrev 2022-01-05 13:22:44 följande:

    Kanske skrev tokigt, menade inte att vi skrattade åt det utan när vi hade pratat färdigt så var det inte dålig stämning och vi pratade om annat och skrattade och pussades


    Ja men fortfarande kvarstår frågan om han verkligen tar dina känslor på allvar? En sån här sak kan man liksom inte pussa bort och så är det glömt. Du har fortfarande känslor för den andra mannen och du vill fortfarande träffa honom.

    Så vad exakt löste ert prat för problem?
Svar på tråden Kan man leva med att vara otrogen en gång?