Inlägg från: Anonym (Ovillig pappa = dålig pappa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ovillig pappa = dålig pappa)

    Ångrar abort:((

    Att skaffa barn med en man som inte vill bli pappa är inte en god idé. Så bra att du gjorde abort. Att det fick dig att inse att du vill bli mamma är ju också bra, nu kan du jobba på att träffa en ny man som också vill det! Du kan också undersöka möjligheten att skaffa barn på egen hand om det skulle bli aktuellt.

  • Anonym (Ovillig pappa = dålig pappa)
    Anonym (JK) skrev 2021-12-29 18:43:09 följande:

    Jag håller med om att föräldraskap är något man är två om att besluta. Men samtidigt är det ju ingen som tvingar pappan att vara närvarande. Är nog många ensamstående mammor vars barn har det bättre utan en pappa (om den inte väljer att vara närvarande) än i en kärnfamilj, som ändå inte funkar som den ska. :/ tror inte det finns några garantier för det ena eller andra och hur efterlängtat ett barn än kan vara finns det inga garantier för att man håller ihop efteråt ändå.


    Tyvärr kan en pappa ställa till med en otrolig massa skit i ditt och barnets liv om han visar sig vara ett as. Så länge han står på faderskapet är det i otillbörligt omöjligt för dig att få enskild vårdnad även om han skiter i barnet. Detta medför stress och byråkrati för dig. Därför kan det vara bättre att skaffa barn på egen hand än med "vem som helst bara jag blir gravid nu".
Svar på tråden Ångrar abort:((