Inlägg från: emma enhörning |Visa alla inlägg
  • emma enhörning

    Hund inte välkommen på nyår

    Tycker det är jättemärkligt att vissa hundägare tar för givet att hunden är medbjuden på diverse tillställningar! Jag gillar hundar men ta fan inte hit dem... Jättemärkligt!

    Ts verkar inte spenderat en enda nyårsafton med sin hund, förutom när den fick sitta ute i kylan då, så hur vet hon ens hur den reagerar på smällare och fyrverkerier? Jag tycker nog att du, ts, får ta ditt ansvar som hundägare och stanna hemma! Åk till släkten och käka, lämna sambon och åk hem till hunden!

  • emma enhörning
    Divine6 skrev 2021-12-30 23:49:02 följande:

    Nu hade jag förvisso aldrig umgåtts med folk som exkluderar djuren som icke familjemedlemmar. Antingen bjuder man hela familjen eller inte alls.

    Men i ditt fall, stanna hemma. Det är trots allt nyår och ingen ska behöva sitta ensam. Speciellt inte om det finns fyrverkerier inblandat.


    Hahaha, kan ju bli ett helt zoo! Jag har både hund, häst och fåglar. Min syster och bror katter, mina föräldrar hund och min andra syster ormar... What? Trevlig släktmiddag! Men vi tänker olika, trots att jag har djur, och alltid haft, ser jag dem inte som familjemedlemmar som följer med på diverse fester!
Svar på tråden Hund inte välkommen på nyår