• klyban

    Varför tar ni inte vaccinet?

    EpicF skrev 2022-01-07 13:07:50 följande:
    Bara att gå in i historieböckerna eller olika poddar som finns. En väldigt bra pod är en norsk historiepod som heter "Henrettelsepoden". Där tar det bla upp det faktum att de på 17-1800 talet hade en högre sexdrift än idag. Skillnaden är dock att man ha sex för att skaffa barn i första hand och inte så mycket för nöjes skull, som idag.
    Använd inte dig själv och förklara andras sexvanor, det finns faktiskt de som har sex mer än en gång per barn.
    AndreaBD skrev 2022-01-07 13:13:27 följande:
    Precis, det är ju först i fall det inte funkar då, som man måste kolla närmare. Eller om man försöker köra någon preventivmetod som att ta tempen eller räkna ut. Knaus-Ogino-metoden - 70-talet, tror jag.  

    Och ägglossningstesten är också billiga, så man kan ta ett varje dag om man känner för det, men vad meningen skulle vara med det vet jag inte, då mensen är ju bara lätt oregelbunden.


    Detta tänkte inte epicf i sin iver och när man tydligen bara har sex en gång per barn, så missar man ägglosningen så kan inte få barn då eller?
    För man kan undra vad detta betyder verkligen, men det är bara ytterligare en fråga till som epi kommer svara på.


    EpicF skrev 2022-01-07 13:14:24 följande:
    Visa det då. Visa att du har kunskapen istället för att sitta och hävda att det inte spelar någon roll när man har ägglossning och att det är onödigt att veta om man vill skaffa barn (eller för den delen inte skaffa barn).

    För de flesta är att veta om ägglossning obsolet och en redundant information.
    Vi tog av oss kläderna och hade sex, och barnen bara ploppade ut i samma hastighet, och du gör allt för att det låta som att nu är det kört kvinnor.
    Och du som säger du inte är en antivaccer, och ändå kommer desinformationen.


    Eller kanske du inte förstår att du pratar om en minoritet.


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    EpicF skrev 2022-01-07 13:00:42 följande:
    Vara att läsa vad användare skrev och antydde.

    Det beror på att vi har en högre smittspridningen generellt nu än tidigare. Det är ingen antivacc argumentation utan fakta.

    Och ja, jag har tre doser. Det innebär dock inte att jag kan leva som "vanligt". Jag måste fortfarande hålla avstånd till andra, Vara noga med hanghygienen, minskan mitt social umgänge, inte träffa nya folk onödigt mycket och testa mig och stanna hemma vid syntomer. Om alla hade följt det (vaccinerade samt ovaccinerade) så hade vi förmodligen haft en mindre smittspridning vid det här laget och inge haft så mycket patienter inneliggande.

    Nej, för många saknar det inte alls betydelse att det finns hjälp att få. Men eftersom du inte är kvinna så är detta något du aldrig kommer att förstå.

    Ägglossningstester är ett hjälpmedel för att då fram när man har ägglossning... visste du inte det?

    Nej, mensrubbningar (vilket är det man pratat om) är fortfarande inte enbart riklig mens eller oregelbundenhet utan så mycket mera. Kommer någonsin art ta in det?

    Ehh...jo, det finns hjälp mot mensrubbningar oavsett om den endast är riklig eller oregelbunden. Men återigen, du är inte kvinna och har inge förståelse eller kunskap om detta. Inte ens basic kunskap, som majoriteten av männen har.

    Ja, självklart kan man det. Men det krävs att man HAR ägglossning. Ägglossningenstester är ett hjälpmedel. Ett hjälpmedel som du menar saknar betydelse för många.

    Och nej, det betyder inte vara ett extremt enkel problem att lösa. Men återigen, du är inte kvinna och förstår inte detta.

    Nej, det är precis det jag inte gör.

    Jaha, du kan inte historian heller. Nä nä, mycket liten kunskap i det ämnet har du tydligen också. Det är vad du berättar.

    Så du trodde det Förvånad   Förvånad   Förvånad

    JA, det är fakta att vaccinen rädda liv, och det såg vi så extremt tydligt i början och när endast ~1% som dog var vaccinerade.
    Så om du påstår annat och inte är antivaccer, varför är faktan så svårt att ta in att vaccinen fungerar och räddar liv?
    För det är nått som inte stämmer om du gör det påståendet att vaccinen inte räddar massor av liv.
    Så som du förstår, om du säger en sådan sak du gjorde, så finns bara antivaccer kvar.
    Hade det varit enskilda händelser, så sure kunde man trott annat, med det kommer i en långsam strid ström och man ställer sig frågande till varför du springer antifaktans ärende.

    Jo, jag sade att ägglossningstester passerar ditt argument och gör det obsolet, och nu säger du samma som jag.
    Det betyder att nu hade jag rätt igen och det börjar bli jobbigt att alltid ha rätt.


    Vad som krävs för att barn saknar betydelse, då vi pratade om att många inte ens bryr sig om detta och än sprutar barnen ut i en rasande hastighet ändå.
    Och det är det vi tar med oss här.


    Det rätt intressant att du inte en enda gång har påvisat att det ens har betydelse, men så är det när man spekulerar utan fakta.


    EpicF skrev 2022-01-07 13:02:28 följande:
    Det är ett måste att veta när man har ägglossning för att veta när man ska ha sex för just barnproduktionen.

    Nope!
    Det är inte alls nödvändigt.


    EpicF skrev 2022-01-07 13:05:35 följande:
    Så mitt svar var fortfarande otydligt. Hum...du borde nog gå tillbaka och läsa på hur barn blir till, vilka faktorer som behövs eftersom du har den kunskapen. Trots att du är kvinnor och det oftast är kunskap vi kvinnor har.

    Dina svar har varit övertydliga och inkorrekta, då man kan få barn utan veta om ägglossningens tidpunkt.
    Inte ett enda ord du skrivet har visat sig påverka fertiliteten, utom om man lever under tesen man bara få ha sex en gång per barn.
    Då är ju det rätt viktigt man lyckas förta gången, annars får man ge upp barntankarna.


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    EpicF skrev 2022-01-07 13:35:30 följande:
    Du kräver ett svar av mig som inte ännu finns.

    Jag har inte diskuterat andra reproduktionssystemssjukdomar, så vilka är det du syftar på?

    Jag säger samma som innan, vi får invänta fakta, och det var inte okey innan.
    För då började du prata om andra reproduktionssystemssjukdomar.
    Och alla vet redan om detta i tråden.

    Det gör du var gång du pratar om andra sjukdomar och åkommor, istället inse vi vet inte mer än att det är rikligt och lätt oregelbundet.
    Alla vet om detta reda att du skrivet detta och försvarat detta till leda.
    Och vilka dessa är, är irrelevant för biverkningen av vaccinen, vilket vi också har berättat för dig par hundra ggr redan.


    AndreaBD skrev 2022-01-07 13:37:12 följande:
    Framför allt så ska hon inte förklara för mig hur jag borde ha det....

    Ägglossningstest har jag inte erfarenhet av, men som sagt, man behöver ju inte i alla lägen veta sånt. 

    Just om hon är så historie-intresserad, så fanns det också en tid - medeltiden om jag minns rätt där kyrkan ville att man bara hade sex för att skaffa barn. Antagligen visste man dock inte hur man bäst ska göra det, eftersom man helt enkelt förbjöd sex på väldigt många dagar på kyrkoåret. Men, i tider utan preventivmedel kan det ha blivit lite lagom med barn då. Det var ju inte bara enskilda dagar då och då, utan även fastetiden som är flera veckor. 

    Jag vet inte heller varför epi gör det påståendet, det är precis som det bara finns vad epic tror.

    Ingen erfarenhet av ägglossningstester heller, då barnen ploppade ut utan dom Flört
    Men de är billiga och de fungerar, och man kan ta ett sådant test varje dag, vad nu det ska tjäna till, då mensen är lätt oregelbunden sägs det.


    Dock berättar det en sak, det är enkelt att ta reda på ägglossningen.
    Så vad poängen ska vara enligt epicf, det kommer vi aldrig få reda på, för nu har hon fullt upp och låtsas om att hon inte sagt en massa saker.

    Det är ett under att ens vi som art har överlevt utan veta om ägglossning, 1600-talet såg jag att man gjorde kopplingen.


     


    Allt detta för att h*n inte kan acceptera att vi inte har svar i betydelsen av rikligt och lätt oregelbundet och att vi inväntar mer fakta om det har ens en medicinsk betydelse mer än ett omak med det.
    Misstänker nu att ytterligare en ad hominem kommer att jag är en man efter detta, som det skulle ha någon sexuell betydelse här Flört


    EpicF skrev 2022-01-07 13:38:05 följande:
    Och vad händer när man tar ett ägglossningstest? Jo, man får redan på när man har ägglossning. Vilket innebär att man vet när man har ägglossning och kan ha sex för att skaffa barn.

    Nja, bra ägglossning är rätt kostsamma. Men man kan absolut köpa alla billigare varianter som finns runt omkring.

    Man kan ha sex ändå, och få barn.
    Visste du inte om det?
    För när man läser detta kan man faktiskt tro det.
    De är väldigt billiga, och tar man extremt ofta pga man har stora problem(som det inte ens handlar om här med vaccinens biverkning, för det var bara en lätt oregelbundenhet.)


    Så för en tusenlapp kan ta hur många test du vill.


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    EpicF skrev 2022-01-07 13:41:36 följande:
    Har jag påstått att man enbart har sex för att skaffa barn?

    Själv har jag sex för är trevligt, jag gillar det, min sambo gillar det och vi är kåta och vill ha sex när som helst. Inga som helst provet att ha det under mens. Blir det barn så blir det. Dock är vi redan färdiga med barnabiten men eftersom vi kör oskyddat så kan det ske. Nu har dock kontroll på min ägglossning så vi ägglossning så låter vi bli eller kör avbrutet.

    Vart har jag sagt det är så?
    Det jag säger är att du ger antydan om att det bara går det, då du gör ägglossningen så viktig, när allt som behövs för de flesta är att bara fortsätta ha sex som vanligt.


    EpicF skrev 2022-01-07 13:47:28 följande:
    Du vet väl att ägglossningstester är hjälpmedel. Något jag redan på pekat finns för dig. Och du då menade att det saknar betydelse för många. Nu promotion du ägglossningstester som att de är guld värda.

    Snacka om att inte kunna ta in någonting.

    Vi ännu inte om det finns ett samband med mensrubbingar, som i sin tur påverkar ägglossning och då i sin tur barnproduktionen. De som är osäkra och i barntankar och då väljer att avstå tillsvidare är inte antivaccers för det. Det är deras val. Ett val jag fullt kan förstå. Men kan inte du förstå deras val.

    Behövs inga ägglossningstest för de allra flesta, det är det enda vi säger till dig.
    Men du anser att detta är inte nog, utan även de som får barn utan veta om ägglossningen får barn UPPENBARLIGEN Solig


     


    Som sagt var, jag bara upprepar samma sak som sekund ett, vi väntar på svaren och just nu vet vi bara rikligt
    och lätt oregelbundet och att avslutad mens för vissa kvinnor nu betyder att de igen har en mens.
    Detta är exakt samma innan dina 50 inlägg att försöka prata om annat, och ändå står vi på exakt samma plats fortfarande och att du håller med mig.
    Eller ja, i ett fåtal inlägg har du erkänt att fakta saknas, vilket vi berättar för dig i var och vartannat inlägg.

    Så kommer det ta låååång tid innan du når fram till vad du vill ha sagt?


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    JohanSE76 skrev 2022-01-07 13:57:02 följande:
    2 huvudsakliga skäl:

    1. Det fungerar inte mot smittspridning och mycket dåligt mot sjukdom
    2. Det är inte säkert

    1. Fungerar till 65-90% på Alpha mot smittspridning, sen får man göra justeringar för var mutation och uppdatering.
    Detta berättar fakta för oss.
    2 Det är GIGANTISKT mycket säkrare att ta vaccin än som smittad.


    Nu med omkiron ser man en ändring pga mindre skadlig/dödlig, men det är ändå de ovaccinerade som dominerar döda och att belasta sjukvården extremt hårt och när de bara utgör knappa 15% av vaccinationskroppen.
    Så det är fört med omikron man har en liten liten poäng, innan inte alls.


    EpicF skrev 2022-01-07 13:53:01 följande:
    Eftersom just mensrubbningar har framkomlit som en eventuell biverkning av vaccinet så hör det till trådens ämne att diskutera om man önskar.

    Dock säger man inte mycket om man pratar om andra reproduktionssystemssjukdomar.
    Det var poängen som flög iväg för dig.
    Och nu vet du!


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    EpicF skrev 2022-01-07 14:01:26 följande:
    Nej, jag trodde inte utan läste det som stod.

    Ägglossningstester passerar mitt argument? Det är ert hjälpmedel, något jag redan talat om för dig att det finns. Så nej, det betyder inte att du har rätt igen (när har du någonsin haft rätt?) utan helt tvärt om.

    Nej, vad som krävs för barn saknar absolut inte betydelse om man är i barnproduktionen. Då är det i allra högsta grad relevant.

    Ehh...Jag har påvisat många gånger för dig att det har betydelse för dem kvinnor som vill skaffa barn. För en man som dig, har det noll betydelse då du varken har mens eller ägglossning eller någonsin kommer att då detta. Inte ens km du byter kön kommer du att få detta.

    Jag har aldrig påstått att vaccinet inte räddar liv. Tvärtom, jag har sagt att vaccinet skyddar mot allvarlig sjukdom och död. Dock så krävs det att man håller avstånd etc för att inte föra smittan vidare oavsett vaccinationsstatus. Det måste väl även du förstå? Eller tror du fortfarande att vaccinerade är helt immuna?

    Nej, för dig är det inte viktigt. Men så är inte du kvinna heller.
    För kvinnor är det nödvändigt.

    För AndreaBD var inte mina svar övertydliga.

    Nej, man kan inte få barn om mam har sex mitt i mensen. Det krävs att man har det vid ägglossningen för att ett barn ska bli till.

    Du vet att en kvinna har ägglossning mer än en gång i livet.... eller trodde kanske att det bara sker en gång i livet?

    Då har det visat sig att du inte förstår då.

    De flesta bryr sig inte om ägglossnigstest, då det är en redundant information, och lätt oregelbundet ändrar inget om du inte kan påvisa annat.
    Och där är svaret att du ens kan, för det är som vi sagt till dig och att man får invänta fakta.


    Bara för de kvinnor som har problem, och sen de nyfikna.
    Gravid är enkelt att bli för de flesta och utan skydd av nått slag, visste du inte ens om det?
    När kommer poängen, för det finns ingen för dig nu, mer än de som har problem, för de saknar betydelse för denna grupp med lätt oregelbundenhet.

    Rätt skoj du pratar om AndreaBD, och sen slutar du.
    Så du skulle ta ägglossningstest när du har mens menar du?
    Den var udda, för det är exakt vad du sade där.


    Och man behöver inget ägglossnigstest för bli gravid, visste du inte om det?
    Eller kommer poängen snart med biverkningen och lätt oregelbunden.
    Kommer detta svar ta många dagar till att ge?

    Har du märkt att du väldigt ofta börjar prata om annat när det visar sig din googling visade du hade fel?


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    EpicF skrev 2022-01-07 14:09:51 följande:
    Ja, sex kan man ha när man vill. Ska man göra barn är det bäst att ha det vid ägglossning eller runt där. Lite omdiskuterat när exakt.

    De billiga brukar oftast vara rätt värdelösa. Men ekonomiskt lönsamt.

    Men sluta då att kräva att jag ska ge dig ett svar som ännu inte finns.

    Andra reproduktionssystemssjukodmar var det du som tog upp, inte jag.

    För de som är i barnproduktionen så är dessa biverkningarna som framkommit med mensrubbningar i allra högsta grad relevant.

    Man kan ha sex ändå, och få barn.
    Visste du inte om det?

    Clearblue dåligt?
    Det visste jag inte om, har du belägg för ditt påstående?
    Eller är 89% och 6 dagars detektion för dåligt för dig?
    Så vad ska siffrorna passa vara för passa damen som gott nog för ändamålet Cool

    reproduktionssystemssjukdomar innefattar mensrubbningar och annat som sker på där, och eftersom fakta saknas(vilket du bekräfta flera ggr nu), så finns ingen poäng att dra in dessa sjukdomar/åkommor i biverkningen om rikligt och lätt oregelbundet, för då vill du prata rom irrelevans för biverkningen.


    Mensrubbningar saknar helt relevans och om man är som de flesta är och mycket fertila, du pratar om de selektiv få istället och ingen vet varför då vi pratar om biverkningen rikligt och lätt oregelbundet.


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    EpicF skrev 2022-01-07 14:15:38 följande:
    I inlägg 512. Vet du inte vad du själv skriver?

    Vill man har barn så är ägglossningen viktig. Vill man inte ha barn så kan ägglosningen vara viktig. Något du som man uppenbarligen aldrig kommer att förstå.

    [quote=81581277][quote-nick]klyban skrev 2022-01-07 13:58:00 följande:[/quote-nick
    Behövs inga ägglossningstest för de allra flesta, det är det enda vi säger till dig.
    Men du anser att detta är inte nog, utan även de som får barn utan veta om ägglossningen får barn UPPENBARLIGEN
     
    Som sagt var, jag bara upprepar samma sak som sekund ett, vi väntar på svaren och just nu vet vi bara rikligt
    och lätt oregelbundet och att avslutad mens för vissa kvinnor nu betyder att de igen har en mens.
    Detta är exakt samma innan dina 50 inlägg att försöka prata om annat, och ändå står vi på exakt samma plats fortfarande och att du håller med mig.
    Eller ja, i ett fåtal inlägg har du erkänt att fakta saknas, vilket vi berättar för dig i var och vartannat inlägg.

    Så kommer det ta låååång tid innan du når fram till vad du vill ha sagt?

    [/quote]
    Och ändå så är det många som använder sig av hjälpmedel, bla i form av ägglossningstester.

    Nej, vi vet att det handlar om mensrubbingar. Som är så mycket mer än bara riklig mens och oregelbunden mens. Kanske börjar bli dax för dig att ta in den faktan nu efter så många inlägg.

    Nej, har inte tagit långt tid alls. Tar däremot otroligt lång tid för dig att förstå vad som skriva. Och ännu är vi tydligen inte där.

    Det är solklart vad jag sagt där, sen berätta jag det för dig en gång till, ändå börjar du prata om annat.


    Folk är nyfikna och de förstår inte varför det tar 2 månader att bli med barn och när kroppen gör spontanabort ovanligt ofta.
    Detta gör inte att du har rätt, utan bara inte förstår att veta om ägglossningen är redundant information för de allra flesta kvinnor.


    EpicF skrev 2022-01-07 14:16:53 följande:
    Med tanke på den smittspridningen vi har idag så fungerar inte vacciner på smittspridningen.

    Det gör det visst det, bara att procentsatsen är mindre på omikron.

    Svart och vitt är inte en fungera argumentation i ett vetenskaplig ämne, men det kanske man inte vet om som utbildad inom sjukvård och omsorg?


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    EpicF skrev 2022-01-07 14:17:58 följande:
    Och vad är det för andra reproduktionssystemssjukdomar du menar? Du är den enda som pratar om dessa andra reproduktionssystemssjukdomar och ingen vad de är eller varför du gång på gång tar upp detta.

    De är irrelevanta för rikligt och oregelbundet idag, det är poängen du vägrar acceptera.

    Nej, du pratar om reproduktionssystemssjukdomar också, med använder ett mer begränsat ord.
    För biverkningarna kan kom handla om annat också, och jag väljer att vara heltäckande än halta med specifikt påståenden som är irrelevanta för biverkningen rikligt och lätt oregelbundet och uteslter inget inna faktan är här.


     


    Och alla dessa inlägg är nu pga att du vägrade acceptera att vi måste invänta fakta, det vad du började prata om andar reproduktionssystemssjukdomar i tron detta skulle gå applicera på dessa biverkningar rikligt och lätt oregelbundet.

    Solig


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    Anonym (Eliiin) skrev 2022-01-07 14:57:18 följande:
    Det är så att i vissa åldersgrupper som intensivvårdats för covid är det fler som legat på sjukhus för allvarliga biverkningar. Hur kan då nyttan vara större att ta vaccinet när dödligheten är så låg? Och när det pratar om ovaccinerade så är det inte alltid människor med 0 sprutor men detta förstår inte människor som bara köper allt mainstream media säger och skriver.

    JA, vi vet och OVACCINERADE och en del äldre som inte längre kan få skapa en immunrespons och skapa antikroppar.
    Och den ovaccinerade är extremt överrepresenterad, och det låtsas du om att det inte existerar.


    Media bara återupprepar forskningen, så mainstream media saknar betydelse mer än att de ger fakta.


    Anonym (Eliiin) skrev 2022-01-07 15:03:21 följande:
    De är ju väldigt märkligt att det inte tidigare rapporteras in så mycket mensrubbningar tidigare men det är problemet när man inte kan tänka logiskt. De är inte konstigt om kvinnor skulle få mensrubbningar då detta vaccin går in i kroppens celler men fortsätt knuffa undan den fakta som finns precis som den är och försök hitta bortförklaringar för att visa på att du ska ha rätt när du troligtvis har fel.

    PÅ tal om logik, så blev detta inlägg inte logiskt alls.


    AndreaBD skrev 2022-01-07 14:34:57 följande:
    Men fattar du inte att alla andra vet att alla förstår! Och bara du har fått för dig att vissa inte förstår och att du måste upplysa dem.

    Ska vi kolla? ÄR DET NÅGON HÄR SOM INTE VET HUR ÄGGLOSSNING FUNGERAR och vilken betydelse det har? 

    Jag vet. Klyban vet uppenbarligen. Och övriga verkar också veta det. 

    Det är märkligt vilka vägar det tas och när det enda jag säger där är att vi får faktiskt invänta fakta.
    Och sen den komiska delen att det tog 50 inlägg och erkänna detta, men sen fortsätter samma "diskussion" igen.


    Undra vad EpicF vill egentligen, svårt och veta när hon bara vill prata om annat och ta detaljer som saknar betydelse för biverkningen.


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
Svar på tråden Varför tar ni inte vaccinet?