Inlägg från: Anonym (Arg) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Arg)

    Hur mycket svartsjuka är normalt?

    Ni som undrar om TS inte är riktigt klok, lägg ner.

    TS har inte gjort något fel. Det är den här mannen som är sjuk i huvudet.

    Man kan höra av sig till en psykolog online numera om man behöver stöd. Kan vara bra för att det finns inget annat än att lämna

  • Anonym (Arg)
    Fjäril kär skrev 2022-01-05 01:23:17 följande:

    Det TS gör fel är att försöka normalisera hans beteende bara för att hon är kär...


    Du får det att låta som en aktiv handling. Som brottsoffer behöver man inte logiska och förminskande kommentarer. Du får det att låta som att kvinnor vill normalisera sina karlars idioti. Det kan vara ett sätt att överleva bara.
  • Anonym (Arg)
    Fjäril kär skrev 2022-01-05 01:47:18 följande:

    Jag har själv varit ett brottsoffer för kvinnovåld med klara inslag av psykisk och svartsjuk kontroll och jag önskar verkligen att nån hade sagt åt mig att jag är dum i huvudet.. Hade jag fått reagera och bli arg hade jag nämligen fått börja tänka själv och hade kunnat lämna relationen tidigare...


    Det bygger ju lite på att du själv inte kanske kan ta annat än rak kommunikation.

    Vissa personer klarar bara av STOPP och LÄGG NER. Man kan inte på ett trevligt sätt be den personen att sluta med något för dom känner inte in nyanserna.

    På samma sätt som du beskriver att du behöver höra att du är dum i huvudet för att reagera. Majoriteten som är nedtryckta behöver inte höra att man är dum i huvudet. Om man tror det och får höra det av folk kan det istället bekräfta sin egna självbild att det inte bara är min kille som tycker jag är dum i huvudet, det tycker alla andra också att jag är.

    Det skulle vara bra för dig kanske att se att alla människor inte funkar som du. Dom flesta människorna behöver vänskaplig och mänsklig värme. Typ någon som finns där och visar att man bryr sig?. Sedan om man har en väldigt nära vän så kan det vara i en trygg vänskapsrelation skrika i frustration till slut att ?fattar du inte själv hur sjuk den där relationen är?.

    Fast då pratar du ju inte om att den personen är dum i huvudet utan att den relationen är destruktiv
  • Anonym (Arg)
    Hercai skrev 2022-01-05 02:05:17 följande:

    Jo, är väl inte konstigt att inte tillåta vänner av motsatt kön. Varför ska man ha det när man är i ett förhållande? Men då ska det såklart gälla båda och inte bara den ena.


    Ligger du med alla av motsatt kön?? Är du kåt på alla dina vänner av motsatt kön?

    För liksom det är normalt att ha vänner av alla kön.
Svar på tråden Hur mycket svartsjuka är normalt?