Inlägg från: Drottningen1970 |Visa alla inlägg
  • Drottningen1970

    Hur mycket svartsjuka är normalt?

    På allvar så behöver du alltså fråga om detta möjligtvis är normalt? Du är lite osäker på om detta möjligtvis är en jättejättestor varningsflagga och tecken på att springa så långt som möjligt åt andra hållet och kanske även byta identitet??

    Du undrar liksom? Du vet inte riktigt?

    Har du möjligtvis nåt begåvningshandikapp?

  • Drottningen1970
    Anonym (Arg) skrev 2022-01-05 01:34:54 följande:

    Du får det att låta som en aktiv handling. Som brottsoffer behöver man inte logiska och förminskande kommentarer. Du får det att låta som att kvinnor vill normalisera sina karlars idioti. Det kan vara ett sätt att överleva bara.


    Lägg ned hon ÄR inget brottsoffer. Ännu. Men givetvis kommer hon att bli om hon är så ofantligt korkad att hon fortsätter denna relation. Det är en aktiv handling att välja denna man. Det är jävligt förminskande att påstå att en kvinna helt måste tappa sans och förnuft och förmåga att ta hälsosamma beslut bara för art man är kär. Vi är många miljoner kvinnor i världen som en eller flera gånger börjat bli kära i en man som efter en stund visar obehagliga tendenser och då har man valt bort denna man för vidare äventyr då man har en gnutta självrespekt och självbevarelsedrift.
Svar på tråden Hur mycket svartsjuka är normalt?