Inlägg från: Anonym (korven) |Visa alla inlägg
  • Anonym (korven)

    Otrohet att lägga sitt huvud på tjejens Axel

    Anonym (Hm) skrev 2022-01-06 02:01:20 följande:
    Otrohet att lägga sitt huvud på tjejens Axel

    Min kille träffade en tjej som han påstår sig vara vara vän med. Fick höra av henne att min kille tydligen lutat huvudet mot hennes Axel. Hon tyckte de va skumt då hon bara såg han som en vän... tog upp det här med min kille o han sa att han va trött. Va menas med detta?? Är de otrohet?


    tycker det är en intim affektions-gest. 
    uppenbarligen tyckte tjejen samma eftersom hon kontaktade dig.
  • Anonym (korven)

    jag tror att han har börjat få känslor för tjejen och det ligger nåt i görningen.

  • Anonym (korven)

    Till alla andra som svarat: problemet ligger inte i axellutet, utan att han gör den typen av gest med en ny kvinnlig kompis som kontaktar TS och hintar om skumma vibbar.
    Dvs han har passerat en gräns med en ny kvinnlig bekant.

  • Anonym (korven)
    Hotelliggaren skrev 2022-01-06 21:23:18 följande:

    Inte otrohet, men väldigt suspekt beteende. Han har erkänt att han är attraherad av henne och det kan ju hända den bäste att sån attraktion ofrivilligt uppstår. Tror de flesta varit med om det. Är man i förhållande då, så är det normala att hålla lite avstånd och låta det svalna av sig själv. Han har däremot åkt hem till henne där de bara var de två (kanske utan att nämna för dig?). Suttit i soffan tillräckligt nära för att lägga huvet på hennes axel. Alla vet vad sånt är början på.
    Jag skulle se det som försök till otrohet och omedelbart kräva att han inte träffar henne öht. Och samtidigt ta dig en rejäl funderare på om det är sån han är helt enkelt. Han verkar inte ta det så hårt så troligt är att han kan låta det hända igen. Och var hamnar de då?


    håller med.
Svar på tråden Otrohet att lägga sitt huvud på tjejens Axel