Inlägg från: Anonym (Orolig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Orolig)

    Missfall eller vad händer?

    Är gravid i v 6-7, har haft rosa/brunt på papperet i några dagar. Någon liten blodstrimla har det också varit.

    I natt hade jag ont i magen och gick upp på toaletten och det hade kommit lite klarrött blod i trosan och det kom lite i toaletten, nån pytteliten klump va med.

    Nu kommer det inget i trosan men när jag går på toaletten så kommer det strimlor med blod/slem och blod på papperet. Har inge ont. Är det ett pågående missfall tro?

  • Svar på tråden Missfall eller vad händer?
  • Anonym (Orolig)

    Tack för svar ????

    Det kommer endast lite blod på papperet när jag går på toa och har inge ont längre iaf så det är skönt.

    Mår fortfarande väldigt illa.

    Hur lång tid kan det ta innan det kör igång ordentligt om det är missfall? Några erfarenheter?

    Får be mannen köpa ett nytt gravtest idag om det är öppet.

  • Anonym (Orolig)

    Det kom en lite större klump (fortfarande liten) nu när jag var på toa. Så det är säkerligen ett missfall. Känner mig så tom o ledsen just nu :( Inge blod i bindan än och när jag torkat mig efter att ha kissat så är det blod först på papperet och när jag torkat nån gång då är det inget mer.

  • Anonym (Orolig)

    I natt vaknade jag av att jag hade ont, som magknip (brukar iof kunna ha det då jag lätt blir förstoppad) Hade ont i ca 15-20minuter och sen inget mer.

    Håller tummen för dig

  • Anonym (Orolig)

    Jag har 3 barn sen innan och ett missfall innan barn nr 2. Men då började det blöda mer och snabbare.

  • Anonym (Orolig)

    Förra missfallet va också runt v.7 - fick dock aldrig nån mens efteråt, symtomen va kvar och plus på stickan hela tiden... så efter 1 månad va jag på VUL och fick se ett tickande hjärta, dom misstänkte då att det kunde ha varit tvillingar eller att jag blev gravid direkt efter.

    Jag blöder inget mer än att det kommer när jag går på toaletten. Har inge ont alls. Dom senaste dagarna har magen kännts uppsvullen, och haft molande värk, och det gör den inte längre :( Ska ringa imorgon om det fortsätter så här så får dom göra en koll.

  • Anonym (Orolig)
    Anonym (I) skrev 2022-01-06 16:24:21 följande:

    Glömde skriva att jag blev gravid på nytt ca 1 månad efter konstaterade missfallet. Hann ha en vanlig mens sen gravid på nytt. Är nu i v32, men orolig varje dag. Var ett trauma för mig att få ma.

    Stort lycka till!


    Förstår din känsla. Önskar dig all lycka till och du ska se att snart sitter du med en bebis i famnen
  • Anonym (Orolig)
    Anonym (n) skrev 2022-01-06 20:59:10 följande:

    Hoppas du får komma in på koll! Jag har läst och hört att här där jag bor gör dom inga vul om man inte har väldigt ont eller blöder massor. Kan inte förstå hur man kan bli nekad det om man har vissa tecken på missfall, känns grymt att man ska vänta så länge för att få veta. 

    Min mage är uppsvälld och brösten ömmar men inte så farligt. I förra grav kom symptomen ett par veckor senare. Jag ska ringa och försöka få tid och jag funderar nästan på att ljuga och överdriva symptomen. 

    Hur går det för dig nu? Slutat blöda?

    För mig var det bara brunt idag och extremt lite. Kan lika gärna vara missfall ändå, så jobbigt att inte veta. 


    Håller tummen för att det går vägen för dig.

    Det kommer fortfarande inget blod i trosor/binda...men när jag torkat mig efter toabesök så är det blod, men "tar slut" när jag torkat ett par gånger. Inga klumpar men lite trådigt emellanåt.

    Har varit en tuff dag, fått gått undan o gråtit då jag inte vill visa barnen då dom inte vet nåt. Mannen är otroligt stöttande o finns där hela tiden.
  • Anonym (Orolig)

    I natt vaknade jag av att det rann till och det kom massor av blod....o för en stund sen kom en större klump, så helt säker på missfall tyvärr :( Så ledsen just nu :(

  • Anonym (Orolig)

    Tack. Dagen har gått upp och ner, gråtit och känt mig tom inombords. Sonen på 5år kom och gav mig en kram och sa: "Hur mår du mamma?" Kramade om han rejält och länge och kände mig ännu mer ledsen men samtidigt lycklig över att vi har han o våra 2 andra barn.

  • Anonym (Orolig)
    Anonym (n) skrev 2022-01-07 08:58:11 följande:

    Nej vad hemskt, vad ledsen jag blir för din skull :(. För mig har det kommit lite blod idag när jag hostade så det känns kört. Du kanske borde kolla upp det ändå?


    Hur går det för dig?
  • Anonym (Orolig)
    Anonym (n) skrev 2022-01-08 09:43:27 följande:

    Åh det var exakt så jag kände när jag blev orolig att det inte skulle bli bra. Bar mitt barn till sängen och hen kramade mig hårt och jag kände sån glädje över att jag har hen,Jag vet inte. Jag har "bestämt" mig för att det är missfall, känns lättare av någon anledning. Förutom ljusrosa flytningar på morgonen kom det inget mer igår. Verkar som att det alltid kommer lite på morgonen, kanske att det samlas under natten och sen när jag ställer mig upp så kommer det ut. 

    Idag har det inte kommit något ännu så det får jag väl försöka se som positivt, men det kommer väl senare.

    Annars är ju det mest sannolika att om man blöder så är det ett missfall tyvärr, även fast det inte så för alla men för majoriteten. 

    Lider med dig och hoppas du mår ok.


    Håller tummen för dig och hoppas att det går vägen.
  • Anonym (Orolig)
    Anonym (n) skrev 2022-01-09 11:42:09 följande:

    Tack. Tyvärr har inte veckoindikatorn stigit utan visar fortfarande 2-3, borde vara 3 plus.. Blöder inget längre. Har samma symptom kvar men det kan man ju ha ändå. Läst allt möjligt om dom där testerna, att för vissa stämmer dom inte och för andra har det inneburit att dom fått tidigt missfall. 


    Du kanske borde bli undersökt så du får veta vad som händer? Än är inte hoppet ute. Efter att jag började blöda mer så försvann också symtomen för mig. Jag har nu slutat blöda. Kram på dig
  • Anonym (Orolig)
    Anonym (n) skrev 2022-01-10 06:26:49 följande:

    Jag ska ringa om det idag. Dom sa att det inte var någon ide att kolla det förra veckan men att jag kunde få en tid denna. Vet inte om jag ska vara ärlig med att det slutat blöda eller ej, rädd att inte få en tid om jag säger att det slutat sen några dagar tillbaka. Jag tror ju att det är MA men att det inte kommer ut så jag kanske behöver medicin för det.

    Det där med symptom är så klurigt också. I min förra grav fick jag precis reda på i den veckan jag ska vara i nu, att jag var gravid, hade inga direkta symptom alls. Dom verkar komma när man är medveten om att man är gravid, eller för mig var det så.


    Har du ringt idag o fått nån tid? Tänker på dig.
  • Anonym (Orolig)
    Anonym (n) skrev 2022-01-11 06:08:13 följande:

    Tack vad snällt! Är så jobbigt att inte ha någon att prata med om det här. Jag har fått en tid men först i nästa vecka.. Vill bara att tiden ska gå. Är fortfarande inställd på missfall, tycker jag liksom inte har så många symptom och vissa symptom kan man ju inbilla sig eller bero på annat. Mina bröst är bara lite ömma, inget jag tänker på, molande värken känner jag bara av lite ibland(den var värre då jag skulle haft min mens men hade absolut inte ont eller så), har lite yrsel och halsbränna. Halsbränna kan man ju få normalt men yrseln vet jag inte vad den beror på.

    Hur är det med dig? Mår du ok?


    Förstår att du vill att tiden ska gå fort nu. Styrke-kramar till dig och jag håller tummen för dig. Uppdatera gärna hur det går, om du vill såklart.

    Ja det där med symtom är en hel djungel att förstå sig på. Kroppen kan verkligen göra en knäpp ibland.

    Jodå jag mår bra, har hunnit smälta någorlunda att det blev så här den här gången - haft ett otroligt stöd av min man - gråtit o kramats. Nu ger vi oss på att försöka igen och hoppas att det tar sig och vill stanna kvar.
Svar på tråden Missfall eller vad händer?