Inlägg från: Ocdmänniska |Visa alla inlägg
  • Ocdmänniska

    Behöver få det ur systemet

    Du är gift, det gäller att välja sin partner oavsett. Annars får du lämna. Varför utsätta din partner för den smärtan av att du skulle vara otrogen?

  • Ocdmänniska
    Anonym (Jagockså) skrev 2022-01-13 18:53:38 följande:

    Jag är gift och galet kär och kåt på en annan man han är också upptagen. Vi har båda flirtat lite men nu har han dragit sig tillb lite. Jag har tänkt som du. Kanske går de över om vi ligger. Nu ska jag försöka hantera mina känslor trots att vi har daglig kontakt dag via jobb och är vi lediga så hör han ändå av sig via sms. Inget flörtigt . Vardagligt prat bara eller skickar random bilder på allt från honom till saker som hans mat kaffe osv. vad de nu betyder?!?!????


    Vad spelar det för roll vad det betyder? Och vad spelar det för roll om du skulle få det ur ditt system? Du är en vuxen gift kvinna lämna din man innan du ska göra nått!
  • Ocdmänniska
    Anonym (Jagockså) skrev 2022-01-13 20:15:06 följande:

    Jo jag har försökt . Min man vet om allt. Han vill att vi försöker ändå . Ja vad spelar de för roll ? Den andra killen kanske är intresserad? Han är ju med upptagen så vi båda gör fel såfall ! . Jag hade inte tänkt vara otrogen. Risken är mycket liten att de skulle hända något.


    Men då spelar det verkligen ingen roll om du inte tänker vara otrogen.
Svar på tråden Behöver få det ur systemet