Inlägg från: Anonym (Jagockså) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jagockså)

    Behöver få det ur systemet

    Anonym (Kåtpåhan) skrev 2022-01-07 18:16:02 följande:
    Behöver få det ur systemet
    Har känslor för min jobbkompis och haft länge, kan inte släppa han men jag är gift. Jag vill så gärna prova han och se om det går över. Kanske inte alls är så kär eller kåt på han som jag tror om jag bara får ligga med han. Någon som gjort detta eller blir det värre ?
    Jag är gift och galet kär och kåt på en annan man han är också upptagen. Vi har båda flirtat lite men nu har han dragit sig tillb lite. Jag har tänkt som du. Kanske går de över om vi ligger. Nu ska jag försöka hantera mina känslor trots att vi har daglig kontakt dag via jobb och är vi lediga så hör han ändå av sig via sms. Inget flörtigt . Vardagligt prat bara eller skickar random bilder på allt från honom till saker som hans mat kaffe osv. vad de nu betyder?!?!????
  • Anonym (Jagockså)
    Ocdmänniska skrev 2022-01-13 19:26:56 följande:

    Vad spelar det för roll vad det betyder? Och vad spelar det för roll om du skulle få det ur ditt system? Du är en vuxen gift kvinna lämna din man innan du ska göra nått!


    Jo jag har försökt . Min man vet om allt. Han vill att vi försöker ändå . Ja vad spelar de för roll ? Den andra killen kanske är intresserad? Han är ju med upptagen så vi båda gör fel såfall ! . Jag hade inte tänkt vara otrogen. Risken är mycket liten att de skulle hända något.
Svar på tråden Behöver få det ur systemet