Inlägg från: Anonym (JP) |Visa alla inlägg
  • Anonym (JP)

    Onanera i relation?

    Jag onanerar i brist på annat. Går lite i perioder dock, oftast efter menscykeln eftersom

    Det påverkar enormt mycket hur kåt jag är. Runt ägglossning kan det bli flera gånger om dagen. Sen kan det gå över en vecka utan att jag onanerar alls.

    Tidigare när vi hade ett bra aktivt sexliv så onanerande jag mycket sällan.

    Jag tror inte att han vet. Försöker göra det när han inte är hemma eller när han sover. Tror inte att han hade brytt sig i och för sig men det känns privat.

  • Anonym (JP)
    Anonym (Kvinna 40+) skrev 2022-01-09 21:38:24 följande:

    Har fortfarande svårt att helt förstå på mig på kopplingen mellan sexbrist och mer frekvent onani.

    Som jag skrev tidigare så ju mer sex jag har desto kåtare blir jag. Desto mer ( flera ggr / dag) klittrar jag eller onanerar med leksaker.

    För mig står inte alls onani i nån jämförelse med sex. Onani är ju bara till för mig. Min alldeles egna lust och längtan. Min sexualitet. Min passion. Och ja? tillhörande en jäkla massa härliga orgasmer.

    Dom ger mig härlig energi så jag orkar med det ibland tråkiga vardagslivet.


    Sambandet blir att de gånger du är sugen på sex och lever i en sexlös relation så blir onani ditt enda alternativ. Är man i en relation där man har sex med varandra så väljer man väl det ibland och onani ibland men då kan du just välja. Eller få båda. Jag har svårt att förstå hur man inte kan se sambandet med att många onanerar mer när de inte in få ha sex med sin partner trots att man vill.
Svar på tråden Onanera i relation?