• Butembobaby

    BIM Februari 2022

    Hej allihop!

    Hade hoppats att inte dyka upp här igen då jag plussade för bara någon vecka sen. Tyvärr slutade det i MF för mig, så nu blir det nytt försök. Vi har ett barn sen tidigare och två MF i bagaget, ett i v.9 och nu det senaste i v.5.

    Är lite ledsen över det, men samtidigt så plussade vi efter bara ett försök, så försöker känna mig tacksam över det och ställa om till att februari kanske blir vår månad.

    Lägger BIM som 11/2, men är lite osäker iom missfallet.

    Angående Julbebis så resonerar jag som så att jag hellre riskerar det än att inte försöka. Min dotter tog över ett år att få till, så jag vill inte slösa tid genom att skippa en månad :)

    Min lillasyster är för övrigt ett julaftonsbarn som fyller den 24e dec. Hon har väll inte tykt att det är jätteroligt alla gånger, men det finns ju en del positiva saker som tex att man inom många branscher alltid har ledigt då exempelvis :)

    Lycka till tjejer! Februari är vår månad!

    5/2 Ellobi (6:e försöket efter mf, 2:a barnet)

    7/2 Holy93 (Tredje försöket, andra barnet)

    10/2 Sofiaa90 (31år, sjunde försöker, första barnet)

    11/2 Butembobaby (andra försöket andra barnet, mf förra cykeln)

    18/2 Kiiwii (4:e försöket, tredje barnet)

    20/2 LJM91 (5:e försöket, första barnet)

  • Butembobaby
    Kiiwii skrev 2022-01-15 16:38:28 följande:

    Men så tråkigt, beklagar :( Tredje gången gillt får man verkligen hoppas, bra att du har modet uppe ändå.


    Tack <3

    Ja, det känns så trist. Hann ju bara glädjas i ett par dagar denhär gången, men hade ju såklart börjat googla syskonvagn och allt möjligt.

    Försöker se ljusglimtarna :) Att jag vet att jag kan bli gravid och att det har funkat förut hjälper ju mycket med det mentala. Samt att om det nu skulle bli ett missfall så var det betydligt bättre att det kom såhär tidigt än när jag hade i v. 9
  • Butembobaby
    Loppster skrev 2022-01-15 17:44:29 följande:

    Har du slutat blöda efter ditt missfall? Jag fick bruna flytningar för snart 1 vecka sen och i torsdags började jag blöda men idag har det börjat avta. På sjukhuset har de sagt till oss att vänta 1 mens innan vi försöker igen eftersom de inte kan utesluta att jag hade ett utomkvedshavandeskap. Går fortfarande och tar blodprover så mitt hcg sjunker. Vill ju så gärna bara bli gravid igen men vet inte om vi vågar försöka direkt igen? Kör du med ägglossningstest då för att se när din ägglossning kommer tillbaka? Känns som man inte riktigt har koll på sin cykel nu eftersom missfallet kom.


    Jag blöder fortfarande. Började blöda i torsdags kväll. När jag hade mitt förra missfall som var lite senare i v.9 så väntade jag en månad efter eftersom hcgt var så högt då att jag fortfarande fick utslag på graviditetetstesten en månad efteråt. Då blir det ju också omöjligt att köra älstickor eftersom de oftast reagerar även på hcg.

    Denhär gången så var mitt missfall så tidigt att jag fick negativa test redan dagen då jag började blöda, så jag hoppas att jag återgår till en normal cykel snabbt.

    Håller alla tummar för dig <3
  • Butembobaby

    Jag verkar ha slutat blöda nu efter mitt MF, så snart blir det att sätta igång med sexet igen :) 

    Tänkte köra varannan dag fram till ÄL testet blir positivt och då kör vi 2 dagar på raken :) 

    Förra månaden körde varje dag från det att clearblue digital advanced gav oss en blinkande smiley, och det blev ärligt talat lite väl mycket för min smak Drömmer

  • Butembobaby
    Loppster skrev 2022-01-18 14:31:02 följande:

    Verkar inte gå att citera men svarar på butembobaby meddelande:

    skönt att du slutat blöda nu. Känner du dig helt återställd i övrigt? 


    jag hade lite bruna flytningar igår men idag är det helt borta så tror jag Har blött färdigt nu efter mitt mf. Har dock ont huvudet och väldigt trött ännu men i Övrigt känner jag mig helt som vanligt igen. Beställde hem ägglossningstest som kom i brevlådan idag. Brukar ha ägglossnings runt den 19-20 varje månad men tror det kommer vara lite senare nu. 


    Jo, jag tycker att kroppen har gått tillbaka till det normala rätt snabbt, vilket såklart är skönt. Är fortfarande trött, men det kan lika gärna ha att göra med att det är mörkt ute och jag har mycket att göra på jobbet just nu. 

    Så skönt att du börjar återhämta dig Hjärta hoppas huvudvärken släpper snart också. 
    Vem vet, vi kanske tajmar Ägglossningen denna månad, jag räknar med den 24/1 om min cykel beter sig som vanligt :) 

    Jag tänkte börja testa ÄL test cykeldag 8 som är på fredag :) 
  • Butembobaby

    Har börjat få molvärk från höger sida av livmodern samt ÄL-flytningar idag. Tog även  ÄL test, clearblue advanced digital som hade tom cirkel och en RFSU sticka som bara hade ett svagt sträck. Gissar dock på att 24 som är beräknat stämmer rätt bra, så nu blir det till att mysa lite extra i helgen och nästa vecka :) 

    Jag vet att det kanske är att jinxa allt, men hoppas så på ett pluss innan dotterns 2 årsdag så att vi kan överraska med glada nyheter på kalaset den 16/2 Hjärta

  • Butembobaby
    Loppster skrev 2022-01-21 14:16:48 följande:

    Kan fortfarande inte citera men svarar Butembobady: 

    så spännande att ÄL är pågång nu. håller alla tummar för er Hjärta

    jag fick vanliga flytningar för första gången igår sen missfallet. testade med äl sticka på kvällen men var negativt. Blir att testa varje dag nu. 


    Loppster skrev 2022-01-21 18:07:19 följande:

    Mitt äl test visade svagt positivt ikväll så blir att testa varje dag nu och att mysa extra mycket i Helgen och nästa vecka Skrattande



    Åh, tack detsamma! Hoppas det går vägen för oss båda! 

    Då låter det ju som att kroppen laddar för ägglossning snart :) så spännande! 
  • Butembobaby
    Loppster skrev 2022-01-22 10:15:21 följande:

    Äter ni några extra vitaminer just nu för att hjälpa kroppen? hur tänker ni kring alkohol nu? avstår ni helt nu även innan graviditet eller tar ni något glas? 


     


    Jag äter mitvals gravid kosttillskott. Hade en halv burk kvar sen förra graviditeten och tänkte för 2 månader sedan när vi började försöka att det var bra att se till att man fick i sig folsyra. Orkade inte köpa nytt så Drömmer

    Jag dricker fortfarande alkohol som innan. Aldrig i veckodagarna och kanske 2 glas vin fredag och lördag. Har ett väldigt stressigt jobb och en vild 2åring hemma, så det är mitt sett att njuta av lite ledighet Glad

    Snus slutade jag med inför förra graviditeten och har mirakulöst nog lyckats hålla mig nikotinet enda sedan dess på något vänster.

    I övrigt så försöker jag röra på mig ett par gånger i veckan för att stärka kroppen för graviditet 
Svar på tråden BIM Februari 2022