• Anonym (Erotic)

    Vem är din favoritporrskådis?

    Och varför?

  • Svar på tråden Vem är din favoritporrskådis?
  • Anonym (Erotic)

    För egen del är det Simony Diamond i gangbang-scenen i filmen downward spiral 2. Hon är lång. Slank men ändå former och mörk. Hennes blick och sätt där hon är med de grabbarna är magisk. Sen har jag sett henne i andra filmer och där är hon inte alls lika härlig. Men ah, den scenen är go så hon får min röst.

  • Anonym (Kalle)

    Elise Olsson hennes ansikte hon är så jävla söt, hennes leende.

  • Anonym (M)

    Svarar för mig och hela mitt tjej-gäng då, Owen Gray. Karln ser ut som en massmördare förvisso men bortsett från det så är han klart nr ett bland alla jag känner och vad dom ser på

  • Någon snubbe

    Alexis Amore vackraste kvinnan någonsin. På andra plats Jada Fire.

    Gianna Michaels och asia carrera gilla jag se på ör de har sådan inlevelse och verkligen verkar gilla det.

  • Anonym (ug-tjej)

    Jamie Gillis, tror jag. Han var speciell med karisma och dominant pondus.

  • budgetcarrey

    Johnny Sins! Också den enda jag kan namnet på typ och hans dickstorlek är lik min så han är basically min Yoda :?D Owen Gray också, han har typ min kropp? Jag är 99% straight dock så det kanske är skumt att jag bara kan män haha men så är det? Har faktiskt ingen kvinnlig favorit alls när jag tänker efter, läser mest upplevelser andra har nu på ett annat forum, det får mig så sjukt mycket mer upphetsad än porr någonsin har?

  • Anonym (Blää!!!)

    Jag hatar professionella porrskådisar. Det är alltid bara gamla, feta, fula och flintskalliga gubbar med ful kuk och ballarna är hängiga med äckligt kycklingskinn.

    Och kvinnorna fejkar allting så jävla dåligt. Dels sitt enormt sönderopererade kropp och ansiktet fullt med fillers så det är svullna anknäbbar, bröst som vattenmeloner och blekt anus. Herregud! Vem fan bleker sitt arsle?!?

    De ser inte ens ut att njuta. Oftast så undrar jag om de skriker av smärta eller av njutning och deras ansikte går inte att läsa av (om de visar det), för de ser alltid ut som de antingen sitter på toa och skiter eller låtsas njuta så ögonen rullar runt i ögonhålan.

    För att inte tala om deras överdrivna, sååå extremt fejkade stön och skrik! Jag måste alltid stänga av ljudet för annars förlorar jag all kåthet och blir bara förbannad.

    Och jag kräver inget manus à la Oscarsgalans vinnare, men när filmens enda repliker är ?Oh Daddy! Daddy! Please fuck me harder Daddy!? dvs allt som upprepas är det tabubelagda att tjejen har sex med sin pappa och det MÅSTE tittarna påminnas om hela tiden!

    Och jag tänder inte på att se bögporr el lesbiskt (är kvinna). Men filmerna med bögporr är de enda som har någorlunda snygga, unga män men inga som är värda att lägga namnet på minnet.

    Jag avskyr även amatörporr. Jag vill inte se fula människor ha ha perverst sex med? ja tyvärr inte bara med varandra. Snälla! Låt mig få tro på jultomten och att vanligt folk inte är så perversa som det verkar av alla amatörvideos!

    Ja, jag tittar inte på porr längre, för det finns inget som jag blir tänd av.

  • Anonym (Piper Perri)

    Piper Perri. Anledningen till det är att jag tydligen ser ut som henne. Så därför är hon min favorit.

Svar på tråden Vem är din favoritporrskådis?