Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    ”Omöjliga” attraktioner

    Anonym (Help) skrev 2022-01-13 01:13:13 följande:

    Tusen tack för alla kloka svar och inputs!

    De flesta verkar ju tro att de grundar sig i någonslags anknytningsproblem, och det är mycket möjligt. Jag har alltid tänkt dock att det skulle vara fallet om man blir attraherad eller kär FÖRST när man fått reda på att personen är otillgänglig, därför jag tänkt att det inte var just det som är problemet. Men det kan mycket väl vara nåt undermedvetet.

    Jag undrar dock fortfarande om det inte kan ha lite att göra med att jag kanske blir attraherad av människor en-två gånger per år istället för titt som tätt som vissa verkar bli. Kanske är enklare att komma över nån om man hittar någon ny snabbare? Idk asså


    Jag är singel och är inte typen som kan vara öppen med någon man inte känner, lägger man ner lite tid så ser man att jag är trevligt, varför satsar du inte på någon som jag?
  • Anonym (Man)
    Anonym (Help) skrev 2022-01-13 09:09:05 följande:

    Fast asså om jag kunde VÄLJA vem jag blev attraherad av hade jag ju såklart hellre valt en tillgänglig person som exempelvis är singel etc? Som jag skrev så blir jag oftast bara attraherad enstaka gånger per år, och då oftast i otillgängliga. Hade detta vart nåt jag vslt frivilligt hade jag ju kunnat lösa problemet själv och inte behövt be om råd här?

    Och förresten, finns det genuint människor som har förmågan att välja vilka de attraheras av/får känslor för?


    Fast att bli kär är bara första steget sen gäller det att fortsätta ta hand om varandra annars dör kommunikationen.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Help) skrev 2022-01-14 22:39:44 följande:

    Men eller hur haha! Har snarare tvärtom problem, får så sällan upp ögonen för folk att sex- och kärleksberoende är nog bland det jag har minst problem av alla laster här i livet.

    Kollade också deras självtest och kände inte igen mig i nåt av påståendena i princip. Hade nog passat bättre i anonyma ?har svårt att hitta folk att vilja ha sex med eller blir kär i?.


    Ska man hålla på med tester som ska avslöja vem man är, man borde själv känna efter innerst inne hur man känner, jag är singel som sagt, det tar lite tid tills jag öppnar upp mig helt känslomässigt, varför dejtar du inte någon som jag och ser hur det går?
  • Anonym (Man)
    Anonym (Help) skrev 2022-01-15 08:54:34 följande:

    Har redan svarat dig i denna tråden

    Fattar fortfarande inte ens vart jag sagt att jag är ute efter män för den delen heller


    Det är lätt och missa när det kommer in massor på så kort tid, vad menar du, är du homosexuell eller något?
  • Anonym (Man)
    Anonym (Help) skrev 2022-01-15 09:25:00 följande:

    Förstår inte hur saker som sexuell läggning eller kön är relevant i denna frågan :) framför allt skapade jag inte denna tråden för att hitta folk att dejta, isåfall hade jag mycket hellre vänt mig till en dejtingsida eller tinder typ


    Det var ju du som nämnde något om att det inte är män, sen kan det vara så att jag trodde att det var du som skrev något tidigare fast det kan ha varit någon annan, som sagt när det kommer in så mycket på så kort tid kan saker och ting missuppfattas tyvärr.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Help) skrev 2022-01-15 10:50:53 följande:

    Men exakt! Till och med i de stunder då jag inte redan har nån jag är attraherad av just då blir jag ju inte lättare attraherad av andra i min närhet bara för att?


    Menar du att det måste vara fysisk attraktion eller kan du attraheras även av personligheten också?
  • Anonym (Man)
    Anonym (Help) skrev 2022-01-16 08:15:05 följande:

    Funkar tyvärr inte så enkelt för mig haha. Antingen så säger det KLICK eller inte. Vet inte ens om det mest är personligheten eller utseendet jag blir attraherad av. Vet bara att det max sker typ en eller två gånger per år av alla tusentals jag träffar på


    Att det klickar för ofta är ett problem och om det gör det alldeles för sällan är också ett problem, man måste på något sätt hitta balansen, fråga mig inte hur man kan lyckas med det.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Help) skrev 2022-01-17 06:58:09 följande:

    Jag uppskattar tiden och energin du lagt ner, verkligen :) men jag var inte ute efter nån fördjupad feedback, jag var ute efter att höra andra likasinnades upplevelser och erfarenheter.

    Som sagt hade jag behövt mer ingående råd om mitt liv hade jag inte vänt mig till familjeliv i första hand.

    Hoppas du förstår hur jag menar och inte tar så illa upp.


    Tyvärr blir det väldigt missvisande, de gör samma misstag som jag gjorde om män trots att det inte var du som nämnde män, så mycket flödar på så kort tid att man knappast lyckas hänga med.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Help) skrev 2022-01-17 08:05:33 följande:

    Är antagligen så! Fick fantastiskt mycket respons på mitt inlägg på såhär kort tid, verkligen mer än jag väntade mig.

    Skönt att veta att jag inte är helt ensam iaf :)


    Ja vi fungerar alla olika när det gäller attraktioner men vi förstår inte alltid hur vi egentligen fungerar.
  • Anonym (Man)

    Ja jag tycker också att han har gått för långt denna gång.

Svar på tråden ”Omöjliga” attraktioner