Inlägg från: Anonym (Lovisen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lovisen)

    Min sambo tittar på lesbisk porr

    Här är en som ofta tittar på lesbisk porr, jag är 100% INTE bi eller homo. Iaf inte känslomässigt. Jag är cirka 30 och har sambo och barn.

    För mig räcker det inte att bli kåt på någon för att kunna säga man är lagd åt det hållet. Kärlek är kärlek och sex är sex, sex ingår dock i förhållande och skulle aldrig få för mig vara otrogen.

    Fast enligt min sambo skulle jag inte varit otrogen om jag haft lite roligt med en tjej, de hade han bara tyckt om.

    Jag har aldrig haft sex med en annan kvinna men jag har tänk tanken. Men jag tror det är mycket för att jag och min sambo har tillsammans fantiserat om trekant med andra tjejer. Och att märka han gå igång på det får mig sugen.

    Sen tror jag att det också är så att jag inte vill kolla på andra killar när dom har sex. Det intresserar mig inte då jag redan har en kille som jag fantiserar om även när vi inte har sex, så jag behöver inte mer av den varan än vad jag redan har och väljer istället att ha härligt med min sambo på den fronten.

    Så ärligt talat fråga henne bara!?

    Alla är olika och ser olika på sex och känslor. Långt svar men attraktion är ibland svårt att förklara

  • Anonym (Lovisen)
    Anonym (L) skrev 2022-01-13 16:02:33 följande:

    Per definition så är du bisexuell/homosexuell. En heterosexuell kvinna tänder inte på att se nakna kvinnor. Det är lika självklart som att en heterosexuell man inte tänder på att se nakna män.


    Nej. Du måste nog bli en lite bättre människo kännare innan du sätter dig och säger till folk vilken läggning dom har baserat på upphetsning.

    Känslor och njutning/kåthet är två helt olika saker. Det du skriver till alla i den här tråden är skit snack. Du kan inte påstå att ingen som tittar på lesbisk porr är heterosexuell. Grattis till dig som lärt känna dig själv och insett du är bi, men alla är inte som dig. Dina känslor och dina erfarenheter till porr är inte samma som oss andra. Vi andra här kanske kan titta på lesbisk porr utan att ta det ett steg längre känslomässigt.

    Som sagt grattis till dig som har lärt känna dig själv. Men alla är ej som dig så du kan absolut inte säga till andra vilken läggning dom har utifrån vad för porr dom tittar på. Make no sence
Svar på tråden Min sambo tittar på lesbisk porr