• Anonym (Hjälp­)
  Fre 14 jan 04:28
  4762 visningar
  34 svar
  Inlägg från Anonym (Hjälp) Visa alla inlägg
  34
  4762

  Behöver råd angående underkläder

  Jag har en relativt ny relation med en kille, ca 1 år. Det mesta är bra osv. Jag är däremot hans första seriösa relation och han har inte supermycket erfarenhet sedan tidigare, vi är inte purunga heller. Så han har ju spenderat en del tid i porrens värld. En värld som jag är väldigt kritisk inställd till pga kvinnosyn osv.

  Nu till mitt problem. Han tänder i princip bara på string. Jag gillar verkligen inte det, tycker det är obekvämt. MEN jag har köpt på mig en del som jag gar på mig några gånger i veckan för att göra honom glad. Annars föredrar jag brazilian, dvs halvstring och jag har många fina sådana, inga mormors trosor. Men varje gång jag har på mig dem så drar han alltid in så de blir till string när det vankas mys. Det känns som han inte tänder på mig alls på samma sätt när jag har på mig andra trosor än string. Och fine att string är bäst, men blir ledsen att han inte kan uppskatta andra trosor heller, de jag faktiskt känner mig sexigast i. Speciellt när jag sagt att jag inte är helt bekväm med string heller, men ändå kompromissar. Nu vill han även att jag ska köpa string med öppen gren, och det gör mig så jävla obekväm. Känns verkligen som ett porrskadat beteende. Jag vill verkligen inte ha såna på mig, det är säkert överdrivet från min sida, men det handlar om var jag drar min gräns. Men jag vet inte vad jag ska göra, jag vill att han ska vara kåtast på mig, inte mina string. Fattar att det är en extra krydda men det känns mer som att de är så jävla viktiga för hans kåthet :( så vad ska jag göra? Ska jag tagga ner och köpa såna med öppen gren eller stå på mig?

 • Svar på tråden Behöver råd angående underkläder
 • Anonym (Hjälp­) Trådstartaren
  Fre 14 jan 15:54
  #18

  Tack för era svar! Uppskattar era synpunkter.

  Pratade med honom om det precis, och det gick väl inte jättebra. Jag har svårt att veta om jag överreagerar med, för jag har en tendens att se det värsta i allt (katastroftänk). Han menar på att han inte kan hjälpa vad han tycker är sexigast och att jag överreagerar. Han har aldrig sagt att jag är ful när jag haft på mig något annat än string. Men jag tror inte han fattade min poäng, att det är ok att han tycker string är supersexigt, men jag vill att han ska finna mig supersexig när jag inte har det, dvs att ett plagg ska inte definiera min sexighet. Men när jag sa det sa han " hör du inte själv hur du låter?" Så jag vet inte längre.

 • Anonym (Hjälp­) Trådstartaren
  Lör 15 jan 02:16
  #28

  Han säger själv att det är en fetish. Jag är ok med det. Jag använder ju string just av den anledningen. Men jag känner mig sårad att jag vet att han inte tänder på mig på samma sätt i min renaste form, dvs naken. Jag kanske bara överreagerar, men det blir så opersonligt på något sätt när det blir en sådan fokus på stringen. Jag vet för ett tag sedan då jag hade mens, då har jag alltid lite större trosor. Så i slutet på den veckan sa han "jag längtar till du kan ha sexiga underkläder igen". Tog illa vid mig faktiskt, inget man vill höra när man redan känner sig ofräsch med mens. I ett sådant läge när jag redan är nere pga alla hormoner så hade min dröm istället vara att höra att jag är vacker oavsett. (Och jag menar såklart att man i övrigt tar hand om sitt yttre och inre vilket jag gör till stor del). 

Svar på tråden Behöver råd angående underkläder
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.