• Tjorven27

    Sambo vill inte ligga..

    Anonym (hm) skrev 2022-01-15 14:40:11 följande:

    Hur ofta har ni sex då? Om det är en eller två gånger i veckan tycker jag nog inte att det är så lite. Om det är mer sällan kan jag förstå att du helst vill ha mer.

    Jag är själv kvällstrött och kan därför förstå att hon inte orkar ha sex för sent på kvällen. Ni kanske skulle kunna pröva att ha sex tidigare på dagen.


    Det brukar väl bli kanske 2 gånger i månaden på sin höjd. Ibland mer ibland mindre.. inte ovanligt att det går en månad mellan gångerna.
  • Tjorven27
    Anonym (Flesta) skrev 2022-01-15 15:34:53 följande:

    Men du tar ju inte till dig det folk skrivare till dig. Jag fungerar precis som din sambo, älskar min partner men har inget större behov av sex. Tänker aldrig på sex om inte han tar initiativ till det. Har inget med min partner att göra för så har det varit i alla mina förhållanden. Det är inget onormalt på något sätt.


    Vad ska jag ta till mig av? Folk verkar tro att det enda jag tänker på är sex. Att jag tjatar mig till sex. Osvosv.. För så är det verkligen inte. Jag älskar att ha sex med henne. Men det känns inte som att hon vill ligga med mig om det inte är jag som tar initiativ. Vilket jag tycker är tråkigt.. Då jag vill få känna att hon tänder på mig och få känna att hon tar initiativ till sex.
  • Tjorven27
    Anonym (Flesta) skrev 2022-01-15 15:58:30 följande:

    Vad är det du inte förstår? Många kvinnor funkar som din sambo, det är liksom inget konstigt. Jag fungerar som din sambo men min partner har aldrig klagat. Ni fungerar olika helt enkelt och inget är mer rätt än det andra.


    Haha jag förstår. Anledningen till varför jag startade den här tråden var för att jag ville kanske få något råd eller tips, av någon som varit med om likande.. För det har ju inte alltid varit så som det är nu.

    Men ist så tycker de flesta bara att man är en kåt Man som inte gör något annat än att tänka på sex och tjatar sig till sex.
  • Tjorven27
    Anonym (hm) skrev 2022-01-15 16:05:40 följande:

    Kan det möjligen vara så att hon äter någon medicin som sätter ner sexlusten? Eller har hon någon sorts hälsoproblem?


    Nä ingen medicin vad jag vet. Det enda är p-piller. Annars god hälsa, tränar på gym, rider, åker skidor osv.
  • Tjorven27

    Det är väl inte fel att vilja få känna att ens sambo tänder på en. Att få känna att ens sambo vill ligga med en.

  • Tjorven27
    Anonym (Flesta) skrev 2022-01-15 16:37:46 följande:

    Ja du skulle kunna testa att använda kondom ts? Jag tål inte p-piller alls och min partner använder kondom när vi har sex


    Hon vill inte använda kondom. Och det ni flesta verkar missa i tråden, är ju att det inte alltid varit så som det är nu. Utan att de senaste halvåret blivit allt mer sällan som vi ligger med varandra. Att hon tar på mig på ett sådant vis som får mig att känna att hon attraheras av mig.. Även fast hon säger med ord att hon älskar mig, så vill man ju få känna beröring, att hon tycker jag är sexig. Att hon vill ligga med mig. Jag vill inte alltid vara den som tar initiativ till sex. Skulle jag sluta ta initiativ så skulle det ju aldrig bli något.
  • Tjorven27
    molly50 skrev 2022-01-15 16:52:50 följande:

    Har du försökt prata med henne om det här? Och berättat hur du verkligen känner?

    Det kan faktiskt vara så att hon har mycket i huvudet just nu.

    Hon mår kanske inte så bra?

    Många kan ju känna sig deppiga under det mörkare halvåret t ex.

    Jag tror ingen här kan svara på varför din tjej gör som hon gör utan det kan nog bara hon svara på själv.


    Jag har pratat med henne och berättat vad jag känner. Att jag känner att det känns som om att hon inte tänder på mig, att jag skulle vilja ha sex lite oftare. Att det hade känts bra för mig om hon kunde ta lite mer initiativ till sex, så att det inte alltid bara är jag som gör det. Att det känns ju såklart tråkigt om jag vill ha sex med henne och hon inte vill. (Vilket såklart är helt okej) Men att det skulle kännas bättre för mig om hon visade tydligare när hon vill ha sex med mig.

    Och som jag skrivit i tråden tidigare, så har hon haft det tufft på jobbet tidigare. Men nu bytt till ett annat jobb. Där hon har mer fria tyglar över sina arbetstider, mindre stress och press från arbetsgivare.
  • Tjorven27
    Anonym (Flesta) skrev 2022-01-15 17:08:03 följande:

    Hon har alltså tagit initiativ tidigare och fått dig att känna sig sexig? Och att hon attraheras av dig?


    Absolut har hon det! Och absolut har hon fått mig att känna att hon är attraherad av mig. Men den har minskat väldigt mycket.
  • Tjorven27
    molly50 skrev 2022-01-15 18:05:16 följande:

    Ok. Och vad har hon svarat på det?

    Jag har lite liknande problem med min man.

    Han kan säga att han älskar mig osv,men är lite sämre på att visa det.

    Men vi har,å andra sidan,varit tillsammans i 20 år.

    Och då kan man lättare glömma bort sådana saker.


    Nämen sist vi pratade om det så sa hon nåt i stil med - att hon aldrig är kåt. Eller att jag gör henne kåt. Men att hon väldigt sällan tänker på sex. Sen sa hon, att när hon blir kåt så är det typ alltid vid fel tillfälle. Att vi är på stan eller är borta hos någon. Men att hon älskar att ha sex med mig osv.
  • Tjorven27
    Anonym (Flesta) skrev 2022-01-15 21:05:26 följande:

    Jag har ju svarat dig flera gånger att jag känner igen mig i henne. Förstår inte varför du är så otrevlig?


    Lägg din tid på annat. Vill inte ha dina råd. Ha det bra.

    [quote=81600378][quote-nick]Anonym (ddddd) skrev 2022-01-15 21:03:00 följande:[/quote-nick]

    Med en partner som tar en mellan benen när man lagar mat... så flyger nog lusten all världen väg fortare än snabbt.

    [/quote

    Skillnad på att ?ta? och smeka lite. Men uppenbarligen har du inte läst ordentligt. Det spelar ingen roll om det är i köket eller soffan man börjar smeka lite. Så får man väldigt sällan något tillbaka.
  • Tjorven27
    Anonym (Flesta) skrev 2022-01-15 21:05:26 följande:

    Jag har ju svarat dig flera gånger att jag känner igen mig i henne. Förstår inte varför du är så otrevlig?


    Lägg din tid på något annat. Ha det bra.
    Anonym (Samma) skrev 2022-01-15 21:07:46 följande:

    Fast helt ärligt. Antar att man oftast har mer samspel än så och då kan ?tafsande? i vardagen bidra till en mer tillgiven relation. Jag vill att min sambo tar på mig för vårt samliv är viktigt för mig och det är en del av det. Tar gärna på honom också i vardagliga situationer.


    Det är ju något som vi gjort förut också. Att vi tagit på varandra i ?vardagliga? situationer. Men att det blivit mycket mindre av det sedan en tid tillbaka. Vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Och att det bara är jag som försöker ta initiativ. Och vill höra om någon känt/upplevt liknade. För att kanske få lite stöttning. Men folk verkar bara tycka att man är dum i huvudet och en kåt jävel som bara tänker på sex och att tjejer har viktigare saker att tänka på än sex.
  • Tjorven27
    Anonym (Flesta) skrev 2022-01-15 21:14:47 följande:

    Jag förstår att hon inte vill ligga med dig när du är så sjukt otrevlig.


    Hahaha du är ju tappad. Visar henne så jävla mycket kärlek och värme. Men har ingen anledning att vara trevlig mot dig. Fint att du försökte hjälpa till. Men du var inte så bra på det. Ha en fin kväll :)
  • Tjorven27
    Anonym (A) skrev 2022-01-15 21:19:22 följande:

    Kan det vara så att hon saknar fysisk kontakt som inte leder till sex? Dvs att alla din närmanden ska det leda till sex? Närhet och intimitet i vardagen i form av att stryka henne över ryggen, krama om, pussa i nacken/på kinden etc utan att målet måste vara sex. Har ni den närheten?


    Absolut har vi det. Men det alla missar och verkar ha svårt att förstå. Är att jag önskar att hon ibland kunde vara den som tar initiativ till sex bara.
  • Tjorven27

    Tack till alla er som svar som svarat här på slutet som haft för avsikt att hjälpa, stötta och komma med råd. Istället för att bara kritisera mig, och försöka få mig att framstå som ett manssvin, som inte tänker på något annat än sex osv osv..

    Jag ska försöka prata med henne igen och se om det är något vi kan försöka lösa.

  • Tjorven27
    Ocdmänniska skrev 2022-01-17 12:07:15 följande:

    Hur är uppdelningen med allt som ska göras i hemmet? Har läst mycket att kvinnor som får stå för det mesta tappar lusten faktiskt att vara med sin partner pågrund av det dom får stå för att i hemmet. Bara en fundering!


    Efter hennes önskemål så har vi delat upp det så att jag lagar all mat, fixar frukost, lunch och middag varje dag. Iaf lunch och middag. Sen så har hon ansvaret över tvättning, diskning och städning. Men städningen hjälpa vi oftast åt med. Och allt detta på hennes begäran.
  • Tjorven27

    Nä, det är på hennes villkor vi lagt upp det så här hemma.

    Men en liten fråga. För någon vecka sedan så fick hon hem ett paket med lite finare underkläder och så som hon köpt. Men jag skulle få vänta med att se dem på för hon inte kände sig på topp då hon hade mens för tillfället. Sen så ett tag senare så när jag skulle åka ner och handla så vad hon mig lämna in paketet med de nya underkläderna för att skicka tillbaka allting. Och då undrade jag varför hon skulle göra det? Och då sa hon bara att ?det kändes onödigt och dyrt att köpa massa nya underkläder, de ska ju ändå bara tas av?

    Skulle det vara konstigt och jag köpte någonting till henne, lite finare trosor och en bh kanske? Jag gissar att det har samma effekt som med kläder, att man känner sig finare osv när man klär upp sig. Så tänker jag att hon kanske känner sig finare och så med nån uppsättning lite finare underkläder? Eller tänker jag helt fel här..?

  • Tjorven27

    Nu vet jag ju tyvärr inte vad hon köpte eftersom att jag inte fick se nånting av det.. Men hon använder både string och vanliga trosor.

  • Tjorven27

    Jag tänker att det kan ju kanske vara ett sätt att spice it up lite? Sen såklart behöver man ju inte säga det rakt ut.. ?Jag har köpt sexiga underkläder till dig för du ska vilja ligga mer?

    Hon hade ju ändå köpt massor av nytt men som hon lämnade tillbaka för hon tyckte det var dyrt och onödigt.

    Känns som att det brukar vara en ?vanlig? grej att tjejer köper lite finare underkläder för att spice it up med sin kille?

  • Tjorven27

    Skulle säga att jag är i samma form fysiskt som jag var när vi träffades. Mår psykiskt mycket bättre sedan vi träffades. Har ett jobb som kräver att jag är snygg och fräsch varje dag.

    Är väldigt kärleksfull och vi bråkar sällan eller är otrevliga i tonen mot varandra. Klart sånt händer från bådas håll. Men inget som skulle vara mer än ?vanligt?

Svar på tråden Sambo vill inte ligga..