• Tor 20 jan 05:06
  3762 visningar
  20 svar
  Inlägg från Batica Visa alla inlägg
  20
  3762

  Tillbakaflyttad 11 dagar vid tidigt VUL. Orolig för missed abortion.

  Även jag blev backad på VUL. Då hade jag gjort ett VUL två veckor tidigare, och blev backad från det resultatet. vi första VUL var jag ca 6veckor enligt NC, VUL visade 6+2 utan hjärtaktivitet. Hade stora smärtor i magen så jag var säker på att det inte gått vägen. Två veckor senare, annan gyn, på ett rutinVUL för att bekräfta graviditet, fick jag beskedet 7+0. Hjärtat slog fint och allt såg bra ut.Då blev mitt tvivel ännu mer påträngande, ett hjärta som slår MEN bebisen är ju alldeles för liten? Gyn bad mig komma tillbaka en Vecka senare. Självklart behövdes tiden flyttas pga att läkaren blev sjuk? Ungefär tio dagar efter andra VUL fick jag äntligen komma på återbesök. Bebisen hade växt! VUL visade då 8+5, två dagar mera än det borde varit enligt VUL 2. Nu har jag varit på KUB i vad som borde varit 13+2, KUB visade 13+3. Allt ser bra ut och nu kan jag äntligen glädjas åt graviditeten.

  För min del misstänker jag att det var delvis NC som hade fel (jag ammar och sover dåligt, ÄL kan ha varit två dagar senare än första beräkningen) NC har också markerat förändringen av BF som rimlig. Dels tror jag det är skillnad mellan gyn och gyn hur de mäter. En millimeter kan göra stor skillnad tidigt. 


  TS jag önskar dig is i magen och lycka till, oron gör bara att man mår sämre. Den gör inget gott. Lättare sagt än gjort, jag vet. :)

Svar på tråden Tillbakaflyttad 11 dagar vid tidigt VUL. Orolig för missed abortion.
Logga in
Bli medlem