• Anonym (Japp)

    Ställer du upp på sex fast du egentligen inte vill?

    Gjorde det allt för ofta med min exman för att slippa gnäll och tjat.

  • Anonym (Japp)
    Anonym (Finns inget egentligen) skrev 2022-09-20 21:05:18 följande:
    Om en man kritiserar kvinnors sexuella val, då är man en kvinnohatare, hemsk människa och sex ska vara ingen mänsklig rättighet.
    Om en man inte vill göra som en kvinna i sängen, då är han en värdelös man.
    Om det handlar inte om att män ska tvingas göra som kvinnan vill då är det inte okej att förnedra de för det.

    Du snackar om machokultur och könsnormer nedan. 

    Det är självklart att män känner sig otillräckliga om de inte kan ge sin kvinna njutning.
    varför könsbestämma detta? Om en partner inte vill eller försöker få sin partner till att njuta i sängen under sexakten, dvs bara tänker på sin njutning, så är det en dålig älskare eller dålig match. Det är väl inte så svårt att förstå?

    blir nästan mörkrädd av att läsa kommentarerna i denna tråden. Sex är en gemensam lek, för att lyckas och få den man leker med att vilja leka fler gånger så måste man bjuda till, vara lyhörd för den andras behov osv. Annars kan man ju lika gärna onanera. Vem vill leka med någon som aldrig ger något tillbaka?
  • Anonym (Japp)
    Anonym (Finns inget egentligen) skrev 2022-09-20 21:42:25 följande:
    Så kvinnor vill ge lika mycket tillbaka till männen som de gör till kvinnorna?
    Det snarare handlar troligen om att kvinnor vill ge tillbaka så länge det gynnar dom.
    Samt att "ge tillbaka" är när männen ska penetrera kvinnan.
    Jag är inte intresserad av att ge tillbaka till "männen som grupp" i mina sexuella förhållanden, men jag ger lika mycket som jag tar med den mannen jag ligger med för tillfället. Jag vill och jobbar för att han ska njuta helt enkelt. Detta är en självklarhet för mig, precis som att han jobbar för min njutning. Ibland kanske det inte når hela vägen i mål men det är att jag eller han visar viljan och försöker som räknas. Jag har haft sex med en hel del män och det finns de som är enormt egoistiska och kör sitt eget race och inte lyssnar på signaler, sen finns det dom som precis som jag går igång på att ge sin partner njutning och är lyhörda. Men dessa människor finns med största sannolikhet i alla kön.

    Men hela din inställning verkar vara att alla kvinnor är hemska människor som bara spelar spel för egen vinning och trycker ner män? Dina kommentarer osar bitterhet. Vet inte vad du varit med om men kanske det är dags att bearbeta dina dåliga erfarenheter istället för att bli bitter på alla kvinnor och försaka din chans till att vara lycklig.
Svar på tråden Ställer du upp på sex fast du egentligen inte vill?