• Anonym (C.A)

    Ställer du upp på sex fast du egentligen inte vill?

    Intressant tråd och har försökt läsa allt.

    Min fru brukade ställa upp för mig, men ändrat den synen på det p.g.a just FL men det har lett till en positiv liv måste jag säga, men det är en annan historia.

    Men ni som har svarat nej för att ställa upp. Brukar ni ge nåt annat när partern har blivit nekad? Då menar jag t ex runk eller avsugning, kanske erbjudit lite kram och närhet?

  • Anonym (C.A)
    Mimosa86 skrev 2022-01-16 15:58:41 följande:

    Ja jag brukar ha sex även när jag initialt inte är sugen. Brukar komma igång ganska fort och tycker det är skönt och mysigt. Blir inget passionerat just då men ändå en mysig stund. Men om jag inte kommer igång alls så avbryter jag direkt för att inte påfresta kroppen.

    Det är skillnad att ställa upp som man eller kvinna eftersom en kvinna kan bli skadad i underlivet att ha penetrerande samlag utan att vara upphetsad och våt. Gynekologer avråder kvinnor starkt från det då man kan utveckla vestibulit och vaginism vilket kan göra livet till ett rent helvete. Så man måste vara försiktig med kvinnors slemhinnor.


    Så sant som det är skrivet. Va försiktiga med vaginan och vi Män känner själva om det är glidit eller inte. Har själv avbrutit p.g.a detta.
Svar på tråden Ställer du upp på sex fast du egentligen inte vill?