Inlägg från: Anonym (Hustrun) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hustrun)

    Ställer du upp på sex fast du egentligen inte vill?

    Ja, jag "ställer upp" ofta. Mannen vill ha sex 2-3 gånger i veckan. Själv skulle jag nöja mig med varannan vecka. Men jag går alltid med på att ha sex när han vill. Och han är alltid mån om mig, med förspel etc, så det funkar alltid  när vi väl är igång. Orgasm når jag dock sällan.

    Det var likadant med min förra pojkvän. Han ville ännu oftare än maken, men jag ställde upp då också.

  • Anonym (Hustrun)
    New Dawn skrev 2022-08-11 10:11:55 följande:
    Hur sällan får du orgasm, och varför får du inte orgasm oftare? Tex, är du inte tillräckligt kåt, kan du inte slappna av,  blir det "fel" stimulans, eller vad? 
    En gång per månad, möjligen två. Så en ganska liten del av de kanske 10-12 samlag vi har i månaden. Det kan ha att göra med att jag inte är så tänd, som sagt är det ju mannen som vill ha så ofta. Kan också vara så att stimulansen inte räcker till. Jag kom faktiskt oftare med min förra pojkvän trots att det också då var så att jag "ställde upp" de flesta gånger.
  • Anonym (Hustrun)
    New Dawn skrev 2022-08-11 13:43:22 följande:
    Vill du ha det så här?
    Jag tror att det riskerar att påverka både sexlust och fårmåga till orgasm, om man ställer upp så ofta på sex, allra helst samlag, när man inte har lust. 
    Skulle jag få önska helt fritt så skulle vi ha samlag 2-3 gånger per månad och jag skulle få orgasm alla gånger. Men nu har jag ju accepterat det här, med täta samlag, så det är svårt att bryta mönstret. Mannen skulle se det som en stor förlust om han gick miste om "varannandagssexet". Och oftast så blir det ju skönt för mig när vi väl är igång, även om det inte leder till orgasm. Vi har varit gifta i åtta år och det har funkat ungefär likadant hela tiden så jag tror inte att det är nån risk att lusten och förmågan blir sämre.
  • Anonym (Hustrun)
    New Dawn skrev 2022-08-11 15:17:38 följande:
    Att man har haft mediokert sexliv i 8 år är definitivt ingen garanti för att det fortsätter så. (Det är det iofs inte ens om man har ett bra sexliv) Många får problem med sexlivet efter 8 år. 

    Så din man tycker det är bra alltså. Bekymmras han inte av att du inte kommer?
    Han är mån om att jag ska ha det skönt. När vi var nygifta "satsade" han mera på att försöka få mig till orgasm. Han hade tidigare haft en flickvän som kom lätt, så ha var förvånad över att det var så svårt för mig. Men småningom kom vi in i det här mönstret att jag nöjer mig med att samlaget tar slut när det går för honom. Intensiva försök att ge mig orgasm skulle bara dra ut på akten mycket längre och antagligen ändå misslyckas. Skönare då med ett samlag som tar kanske 10 minuter och som ändå ger njutning och närhet. Och som sagt, jag kommer ju i alla fall någon gång nu och då.

    Nej, vi har väl inga garantier för något, men just nu känns det stabilt. Jag tänker mig att han kanske börjar nöja sig med mindre när tiden går, men hittills märks inte någon sån tendens :) 
Svar på tråden Ställer du upp på sex fast du egentligen inte vill?