Inlägg från: Anonym (Musse Drägg) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Musse Drägg)

    Ställer du upp på sex fast du egentligen inte vill?

    Det är ganska stor skillnad på att inte vara sugen och att göra nåt sexuellt mot sin vilja. Mitt ex och jag var inte alltid synkade. Vi hade ungefär lika stor sexlust men inte alltid samtidigt. Kåta vid olika tillfällen helt enkelt. Vår lösning var enkel - den ene tillfredsställde den andra. Hon sög av mig när jag var kåt och jag slickade henne när hon var kåt.

    När jag slickade henne var jag själv inte kåt eller sexsugen, men jag ville ju göra det skönt för henne. Jag hade inga problem med att slicka henne till orgasm medan jag själv inte var minsta sugen på sex - jag gjorde det för hennes skull.

    Likväl gjorde hon samma sak för mig. En favorit var att när hon gick in i duschen frågade om jag ville bröstknulla henne eller bara runka och spruta på henne när hon duschade.

    Det blev liksom en liten kul grej och en liten krydda - att ha sex utan penetration. Och eftersom det gällde båda var det ingen av oss som kände sig pressad.

  • Anonym (Musse Drägg)
    New Dawn skrev 2022-08-04 00:10:52 följande:
    Ja, det blir ju enklare om man tycker det är kul och okomplicerat att bara ge/ta emot. Dessutom kan ju den andre komma i gång ibland, fast man inte tror det från början. 
    Ja, men en förutsättning är att båda åtminstone står på ungefär samma sexuella grundvalar annars funkar det inte.
  • Anonym (Musse Drägg)
    New Dawn skrev 2022-08-11 10:08:40 följande:
    Jo, det är sant. Man kan ju inte ha helt olika sexuella preferenser, och jag tror inte heller det funkar om man är för olika i hur ofta man vill ha sex.
    Om den ena tex vill ha sex varje dag och den andra en gång i veckan, blir det kanske inte lika "kul" att tillfredsställa den med mest lust varje dag. 
    Nej, och man hamnar lätt i en ojämn diskussion. Den kåta kan inte förstå den ovilliga och tvärtom. Man stagnerar i nåt slags status quo utan att nån vill ta tag i problemet.
  • Anonym (Musse Drägg)
    New Dawn skrev 2022-08-11 14:01:46 följande:
    Ja, så kan det bli, som vid alla andra problem hittar man de bästa lösningarna när man verkligen förstår varandra. Bara man märker viljan att förstå från den andre kommer man långt.
    Jag tror det är mycket lättare att lösa problemen om man tycker om att tillfredställa och ta emot. Något som också är bra, tycker jag, är kravlös njutning. Att man kan njuta av smekningar, tom på erogena ställen, utan förväntan att det ska leda till något. (vare sig kåthet, orgasm eller gemensamt sex) och att allt inte är så allvarligt. Att man liksom har kul, tex kan skratta och skämta. 
    Det är oerhört värdefullt. Då öppnas så många möjligheter att bli kåt på, eftersom man blir mer öppen och mottaglig.
    Exakt så. Men när minsta antydan till sexuell beröring möts med avsky blir det svårt att ens börja någonstans. Jag ville ha en sån tillvaro där vi skulle kunna smeka varandra utan att det nödvändigtvis skulle leda till sex men det gick inte hem. Ingen form av sexuell beröring var välkommen. Mot slutet sov hon t o m fullt påklädd men ligga och kramas skulle vi göra för det hade hon behov av.
  • Anonym (Musse Drägg)
    New Dawn skrev 2022-08-11 20:12:35 följande:
    Nej ibland går det inte.
    Det låter väldigt extremt. Skönt att du träffat en annan kvinna
    Ibland kan det ju vara känslor som saknas. 
    I slutet på min förra långa relation hade jag absolut inte velat ha ickesexuell närhet. 
    Sex var lättare, för det drevs mer av ett inre drift.(typ som onani) I längden funkar inte det heller (inte för mig). Det blir så torftigt och mekaniskt. 
    Hahaha. Nej, jag har inte träffat nån. Om det verkade så uttryckte jag mig dåligt. Just nu lever jag själv. Får väl se om jag har tur och träffar nån med samma anställning som jag. 
  • Anonym (Musse Drägg)
    New Dawn skrev 2022-08-11 23:07:26 följande:
    Det var jag som läste slarvigt, men i ditt tidigare inlägg där du beskrev ett sexliv, där ni tog och gav njutning, lät skönt och lättsamt...  Nu när jag läser om det, ser jag att du skrev "ditt ex". Var det alltså samma kvinna som sedan bara ville kramas endast fullt påklädd...? 
    En väldigt stor förändring!  
    Ah, lätt att missförstå. Mitt senaste ex är den som inte alls var sugen. Hon som både gav och tog var jag tillsammans med för en väldig massa år sedan.
  • Anonym (Musse Drägg)
    Anonym (Hade känt mig tvungen) skrev 2022-08-11 23:53:18 följande:

    Nu har det inte hänt, men jag känner att eftersom jag initierar 4/5 ggr och jag skulle uppskatta om han tog mer initiativ (så det blir 50/50 typ)  då hade jag nästan känt mig tvungen. Hade jag inte tagit initiativ hade det blivit 2 ggr i veckan typ. 

    Jag känner mig ibland lite som en snuskhummer, han är ju en han och dessutom en bit äldre...vi är ett par med åldersskillnad... han skall ju vara snuskgubben inte jag liksom?


    Fast det är nog lite av en myt (som gärna upprätthålls av de präktiga puritanerna för på FL). Tjejer har nog ofta mer sexlust än vi vill tro. Skulle man få 100% ärliga svar från hela den vuxna befolkningen skulle nog kurvan på sexlust vara hyfsad lika bland könen. Jag har varit tillsammans med båda ytterligheterna. Från tjejer som knappt vill vara nakna till tjejer som blir kåta av sprut i ansiktet.

    Kan ju vara så att han helt enkelt inte har samma lust längre. Den kan ju minska med åldern. Och du ska inte känna dig som en snuskhummer. Du har den sexlust du har och den ska du bejaka.
Svar på tråden Ställer du upp på sex fast du egentligen inte vill?