Inlägg från: Anonym (Teddy) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Teddy)

    Mitt öga svullnar upp

    Anonym (.) skrev 2022-01-19 19:34:52 följande:

    Som vanligt är INTE familjeliv ett bra ställe att försöka få diagnos. Sök vård nästa gång det händer.


    Läste du inte trådstarten? Ts har ju sökt vård.
    Det enda jag kan tipsa om är att mina tårkanaler blir irriterade ibland och då kliar det och blir lite svullet. Detta har inte varit nåt stort problem för mig och händer sällan så jag har inte sökt vård för det. Därför vet jag inte exakt varför jag får det.
  • Anonym (Teddy)
    Anonym (.) skrev 2022-01-19 19:49:37 följande:
    Jo.
    Är du medveten om att man kan söka vård två gånger?

    Ditt svar visar att och varför det kan vara så himla farligt att få diagnos på familjeliv. Självutnämnda googleläkare som kan fördröja ett förlopp som skulle kunna bli mycket allvarligt.
    Det vet nog både jag och ts att man kan. 
    Nu var det ju så att ts frågade om någon kände igen förloppet.
  • Anonym (Teddy)
    Anonym (.) skrev 2022-01-19 20:09:19 följande:
    Det5 varken du eller TS verkar vara medvetna om är att det kan vara riktigt farligt att försöka googla sig fram till diagnoser eller att ge medicinska råd när man inte har kompetens för det
    Sådan här trådar brukar bli fullt av det och därför behöver man tala om för TS det hen behöver göra - söka adekvat vård. Det är faktiskt inget att diskutera.
    Det har du faktiskt väldigt rätt I. Men eftersom ts redan sökt vård och ingen läkare har löst gåtan så tolkade jag det som att det antagligen inte är ett akut tillstånd. Då kan det vara rimligt att fråga om någon annan känner igen förloppet.
Svar på tråden Mitt öga svullnar upp