Inlägg från: Anonym (allergi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (allergi)

    Mitt öga svullnar upp

    Jag har känsliga ögon efter att ha haft ögonfransförlängning. När det kommer något medel nära ögonen så svullnar hornhinnan och lossnar lite, ser otäckt ut men går tillbaka av sig självt. Allergi helt enkelt. Men det tar i och för sig längre tid innan svullnaden går ner, ca 3 dagar. Får då ha solglasögon för att jag blir väldigt ljuskänslig och det ser helt sjukt ut. Kan ej ha smink längre pga det och inte heller ögonkrämer. (Jag ångrar ögonfransförlängning grymt , ja...) 

    Det som någon skriver längre upp om att ögon är känsliga, så är det ju. Det är viktigt att söka hjälp, särskilt om synen påverkas. Och jag håller med om att det är till ögonmottagningen som du ska gå, inte vårdcentralen. 

    Sen när du skriver att det svullnar - då är det skillnad på om det svullnar runt ögonen eller om det är själva ögat som svullnar. 

    Du behöver få till att någon tittar på det när det är svullet, lite oklart om du har lyckats med det? För när det inte är svullet kan ingen ögonläkare se vad det kan vara (är ej ögonspecialist själv, men är tyvärr bekant med flertalet och har fått lyssna på olika otäcka saker för många gånger haha). 

Svar på tråden Mitt öga svullnar upp