Inlägg från: Dirtyminded |Visa alla inlägg
  • Dirtyminded

    Fingrar/händer i munnen

    Anonym (Finns ni?) skrev 2022-01-23 21:36:06 följande:
    Hur hittar du kvinnor som är inne på sånt? Har aldrig lyckats träffa en man med den läggningen som du har, bara supervanilj :( Finns det "vanliga" män som är dominanta? Män på DarkSide är lite skumma.
    Vi finns!  
    Sen skulle tanken aldrig falla mig in att bejaka min dominanta sida med en tjej som inte tänder på det, och det märker man ju vääääldigt väl om de gör. 

    Väldigt många av de jag haft sex med har upptäckt att de själva tänder på att bli lite dominerade i sängen.
    Och nej, då pratar vi naturligtvis inte full 50 shades-style första gången... men kanske ett tag i håret medans man hånglar, som blir hårdare och hårdare, sen går det gradvis vidare till lätta örfilar, smisk, lätta stryp, etc... och såklart BARA så länge tjejen själv blir mer och mer upphetsad av det, vilket är i 99 fall av 100.

    Visst, sen är det precis som Hotelliggaren säger, säkert en viss del av "kaka söker maka" inblandat redan innan man hamnar i säng, men har liksom lärt sig att se lite signaler... men samtidigt... i de lugnaste vatten simmar de busigaste fiskarna! 

    Men ja, det finns HELT klart "vanliga" sociuala, trevliga, män som är lyhört dominanta i sängen. 

    Och till TS: Det är helt klart en kombination av dominans och just som Hotelliggaren säger, att stimulering av fingrarna är jävligt upphetsande! 
    Jag visar att jag tänder på att dominera henne, hon visar genom att låta leka med hennes mun att hon låter mig dominera henne, för det belönar jag henne och det gör henne ännu mer benägen att visa sig undergiven, eftersom hon veta att det tänder mig och att hon får mer av det hon vill ha... 

    Med min sambo, som jag mest har sex med, så har det gått från att hon märkte att jag tände på det till att hon också tände på det till att vill ha fingrarna i munnen och gärna så långt ner i halsen som möjligt... {#emotions_dlg.djavulsk}

    Som sagt, alla är olika, men gillar du det inte, ska du NATURLIGTVIS säga nej! 
  • Dirtyminded
    Anonym (WTF?) skrev 2022-01-23 21:56:55 följande:

    Mycket har jag provat men .... inte det - alls.
    Låter som någon jävla dominansgrej typ att lägga handen om nacken och trycka ner hennes mun över kuken när hon suger.
    Inte ok!


    Fast... det måste ju rimligtvis vara okej om den som får handen i nacken tänder på det?

    Eller hur tänker du där? Förvånad
Svar på tråden Fingrar/händer i munnen