Inlägg från: Anonym (Hmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmm)

    Åldersskillnad 16 år

    Berätta hur du vet att en kvinna på jobbet verkar ha ett gott öga för dig?. vad är det hon gör som du tolkar som flirtigt?

  • Anonym (Hmm)
    Anonym (Koppling) skrev 2022-02-01 15:21:07 följande:
    Exakt. Den typen av hycklande kvinnor verkar det finnas en del av.
    Det har jag även sett här på FL.
    Och så dömer dom män, vill tala om för män att dom tänker fel, gör fel, hur patetiska män är, och så vidare.

    Men, det stora problemet som jag tror de allra flesta kvinnor har är din ständiga fixering vid åldern. Du vill liksom rättfärdiga att du attraheras av mycket yngre. Att ha ett förhållande bygger på så mycket mer än bara attraktion. Så sluta stirra dig blind på åldern. Skulle kärlek uppstå med ålderskillnad är det liksom en annan sak. Men du vet att de flesta tycker att den typen ålderskillnad är 'nej tack (täcker inte det?)'.

    att din syster är hycklare, kan inte vi andra svara på. då hon känner dig så kanske hon hade annan information om varför det inte skulle fungera, vad vet vi. Men de flesta som tycker ålderskillnaden är för stor söker inte aktivt partner i yngre ålder utan det bara händer trotts att dom inte hade "önskat det". Förstår du skillnaden?


    Jag skulle aldrig vilja ha en relation med en så mycket yngre person, även om jag kan tycka att det finns snygga ynglingar.

    Så släpp detta ämne en gång för alla och acceptera att inte alla tycker som du eller sök samtalshjälp gör och komma ur detta ältandet.

  • Anonym (Hmm)
    Anonym (Koppling) skrev 2022-02-01 17:01:12 följande:
    Ämnet är mycket upprörande för många kvinnor. Det såg jag redan i min första tråd. Innan jag var draken/kaffedraken. Och det har jag sett i samtliga trådar som jag gjort, skrivit i, och läst.
    Många kvinnor vill döma, är trångsynta. Några känner hat. Och en del är hycklare.
    Är det verkligen så svårt att förstå varför kvinnor i din ålder tycker det är äckligt när män jagar så mycket yngre kvinnor?
    Modersinstinkt kallas det. Vem vill se sin dotter bli tillsammans med någon som är gammal nog att kunna vara  hennes pappa innan hon hunnit skaffa sig tillräckligt med erfarenhet från andra förhållanden? Som sagt det är en grej som 50åring o dejta 22åringar en helt annan att dejta 35åringar.
  • Anonym (Hmm)

    igen, då du inte svarade sist:

    Är det verkligen så svårt att förstå varför kvinnor i din ålder tycker det är äckligt när män jagar så mycket yngre kvinnor?

    Modersinstinkt kallas det. Vem vill se sin dotter bli tillsammans med någon som är gammal nog att kunna vara  hennes pappa innan hon hunnit skaffa sig tillräckligt med erfarenhet från andra förhållanden?

    Som sagt det är en grej som 50åring o dejta 22åringar en helt annan att dejta 35åringar. 


    Är det verkligen så svårt att förstå? har du inga syskonbarn eller liknande som växt upp i din närhet så du kan sätta dig in i scenariot?

     




  • Anonym (Hmm)
    Anonym (Koppling) skrev 2022-03-31 22:21:24 följande:
    Vad tycker du om män som tänker så om kvinnor som är 15 år yngre än vad han är?
    Men det är väl stor skillnad på att tänka det om en kvinna  än om alla kvinnor? Som du uttrycker dig, så verkar du tänka sexuella tankar om alla kvinnor som är mkt yngre bara för att dom är yngre.

    Denna kvinna tänker det om EN man.

    Så varför detta eviga tjat på vad kvinnor tänker om det? Det finns inga rätt eller fel svar på dina frågor. 
  • Anonym (Hmm)
    Anonym (Bob) skrev 2022-04-01 09:31:07 följande:

    Det är väl skillnad om man tänder på en person, oavsett ålder, eller om det blir en fetish med yngre, som för dig.


    Instämmer verkar vara en fettish för kaffedraken som ständigt ältar samma sak om och om igen


    och nej det är ingen skillnad på om det är en man eller kvinna som fantisera om EN sprecifik person. Det är en fantasi!!

Svar på tråden Åldersskillnad 16 år