• Jbn

    Gravid med en narcissist/psykopat

    tovikan skrev 2022-02-07 05:37:31 följande:

    Hej! Ville mest hoppa in och skriva att inte bry dig om vissa kommentarer som folk i denna trad skrivit. Blev helt paff nar jag sag vissa inlagg.. Nu ar jag inte valdigt aktiv har, men anda. Undrar vilka det ar som sitter bakom skarmen?.. formodligen folk som mar valdigt daligt.

    Jag har barn sjalv, sa jag "vet vad man far". Det finns ingen man alskar sa mycket! Sa lange du bryter kontakten men denna psykiskt sjuka man, och har stod fran familj och vanner (det ar en bonus saklart), sa tror jag du fixar detta galant! Karleken for ditt barn overvager allt. 


    Sen ar det viktigt att ocksa soka hjalp, och prata med nagon. Det maste vara fruktansvart jobbigt att ha varit i en sadan relation. 

    Vad du an bestammer dig for, flytta sa langt ifran den mannen du bara kan.... 

    Lycka till!


    Jag har också barn själv och ?vet vad man får?. Jag älskar mina barn över allt annat och skulle aldrig någonsin sätta dom i till världen där de får leva med en man som TS beskriver 50% av tiden. De kommer dessutom träffa hans nya tjejer som troligen kommer och går (stabilt) och som han befruktar titt som tätt. 


    Jag skulle aldrig råda någon att göra abort för pappans skull, men det här är för barnets skull. Det finns så himla många barn som far illa. Och ts du låter inte heller redo i mina ögon att skaffa barn om man har oskyddat samlag och han kommer i en efter knappt en månad och han redan visat sina dåliga sidor. 
    Visst man kan älska sitt barn oavsett hur man är som förälder i övrigt men jag tycker det är värt att tänka en extra gång på vad man kan ge för liv till ett barn, hur mycket ens egna mående och instabila liv kommer påverka det.

Svar på tråden Gravid med en narcissist/psykopat