• Pcostjejen

    Letrozol 2022 - följas åt?

    Hej! jag hoppar in i tråden jag också! har en son på ett år som jag blev gravid med på tredje försöket letrozol, nu har vi fått vända oss privar då vårt landsting inte erbjuder syskonförsök. Har börjat äta provera o inväntar mens så jag kan börja med letrzolen! så taggad!!! 

  • Pcostjejen

    Var hos läkaren idag och har en äggblåsa på 18! Har tidigare gång med letrozol inte tagit ovitrelle o blev gravid ändå, så valde bort det även denna gång men vet inte om jag borde kört på spruta ändå? Ökar det chanserna på något sätt? kanske provar det nästa gång om det inte går vägen på första försöket nu! 😊

  • Pcostjejen

    Jag tror jag nu är 7 dagar efter äl, läkaren trodde jag skulle ha äl lördag men jag hade sjukt ont i magen på måndagen så tror det blev först då! Har molvärk de senaste dagarna, vet inte om det är tidig mensvärk eller något annat? Överanalyserar alla symptom just nu Tungan ute 

  • Pcostjejen
    JSAG skrev 2022-12-13 11:07:29 följande:
    Åh jag är på ÄL +6! Känner också efter alla symtom! Drar i höger äggstock (brukar göra de, men mer än vanligt), lite ilningar igår, brösten är inte ömma men tunga? man blir knäpp!
    Åh håller tummarna för dig! Kul att vi är så nära varandra o kan följas åt i denna knäppa resa med att leta symptom på minsta lilla Flört
  • Pcostjejen

    Här är det kört denna månaden, mensen kom 4 dagar för tidigt, jag var bara 9 dagar efter ägglossning Gråter men men nya tag nu denna cykel! 

  • Pcostjejen

    Hade en så bra känsla kring denna cykel men verkar som mensen kommer ändå Gråter även om det bara är andra försöket känns det piss? jag får aldrig omslag på ältesterna, men mens får jag ju samt smärta över äggstockarna så lär ju ha ägglossning ändå? Eller ökar chanserna för att det tar sig med ovitrelle?

  • Pcostjejen

    Beräknad mens imorgon, tog detta test mest på rutin o vad jag blev chockad när det dök upp en skugga? Fick aldrig positiva äl-test så trodde inte det skulle gå. Men nog ser det positivt ut eller? Har haft ett ma förut så man är ju lite nojig nu men ska försöka slappna av! 

Svar på tråden Letrozol 2022 - följas åt?