• Sandrew89

    Letrozol 2022 - följas åt?

    Hej allihopa!

    Jag är helt ny på detta men vid nästa mens (om ca. 6 dagar) ska jag börja med Letrozol för att se om det kan hjälpa.. Jag har läst så mycket om detta och nästan tappat hoppet redan innan jag provat då mångfalden inte verkar bli gravida på Letrozol? Jag har PCO, är 33år och har aldrig blivit gravid.
    Aldrig har jag längtat så mycket efter att mensen ska börjaSkrattande.

  • Sandrew89
    amandakollb skrev 2022-05-18 20:40:25 följande:
    Hejhej! Haha kan reletera att också längta efter mensen så man får starta igång! jag blev gravid förra gången på tredje kuren med letrozol och jag tycker ändå jag läser om många som blir gravida förr eller senare på letrozol. men såklart finns det många det inte funkar för! vi får hålla tymmarna att det funkar för oss alla :D
    Ja absolut har jag läst de som blivigt gravida också men kände att det var överhängande mer som inte blivigt det. Jag kanske läser på fel ställen :p  Åh blev du, körde du enkel eller dubbeldos? Ja i detta huset håller vi alla tummar och tassar <3
  • Sandrew89
    amandakollb skrev 2022-05-23 09:03:14 följande:
    hur går det för dig? vilken cd är du på? :)
    Hej. Jag har varit väldigt frånvarande här nu då det varit mycket på hemmaplan, 2 valpkullar osv.. Men jag var iaf på vul den 2 Juni efter första omgången med Letrozol. Väl där så var allt försenat och jätterörigt och efter ca 30 min kom en läkare.
    Swish in i undersökningsrummet med bara honom och tänkte att ska det inte vara en kvinnlig med... jaja tänkte jag och försökte slappna av, när han börjar ultraljuda så frågar han om jag tagit ett gravtest! Tänker för mig själv: Nej, varför i helvete skulle jag gjort det hehe.. Du är gravid! Ursäkta va?
    Hur gick det till?! För mig krävdes tydligen "bara" en spolning för att det skulle funka. Vet inte exakt vecka och dag men v6 + något. I söndags kom lite ljusbrun grumliga flytningar och har fortsatt lite till och från, idag var det små röda prickar i och jag ringde fertilitetskliniken och fick en tid nu på fredag ist för den 15e juni. Jag är LIVRÄDD att det ska gå åt skogen men försöker tänka positivt. Oj det blev en halv novell hehe men så ser det ut för mig just nu. 
    Hur går det för dig?
  • Sandrew89
    amandakollb skrev 2022-06-10 07:03:11 följande:
    Men wow stort grattis!!:D vilken tid idag? Du får uppdatera direkt efter hur det gick!! kommer säkert gå hur bra som helst! 
    Tack snälla?? Jag har ännu inte riktigt fattat tror jag.. är fortfarande väldigt rädd att något ska gå fel. Nu har jag iaf varit hos läkaren och allt såg bra ut, så sjukt att man kan se hjärtat slå på något som inte ens är 1cm stort.. Jag hoppas att det fortsätter att gå bra. Vecka 6 +4 idag. Vi håller alla tummar och tassar här hemma för att det är din tur nu!??
  • Sandrew89
    Sandrew89 skrev 2022-06-10 12:33:42 följande:
    Tack snälla?? Jag har ännu inte riktigt fattat tror jag.. är fortfarande väldigt rädd att något ska gå fel. Nu har jag iaf varit hos läkaren och allt såg bra ut, så sjukt att man kan se hjärtat slå på något som inte ens är 1cm stort.. Jag hoppas att det fortsätter att gå bra. Vecka 6 +4 idag. Vi håller alla tummar och tassar här hemma för att det är din tur nu!??
    Förstår inte vart frågetecknen kom ifrån, ska ju såklart vara utropstecken ????
  • Sandrew89
    amandakollb skrev 2022-06-12 17:55:05 följande:
    Så häftigt verkligen! Stort grattis igen :D när blir bf? Väg mår du? :) 
    Helt overkligt för mig!. Runt 29 januari :) Jag mår väldigt illa sedan en vecka tillbaka, fruktansvärt jobbigt. Mår illa 24/7 så att äta är ingen favorit just nu men det går bättre om jag äter lite men ofta. Har även fortfarande lite blödningar till och från, dom sätter sig mest på psyket. Man oroar sig hela tiden, fast man kanske inte behöver.
  • Sandrew89

    Hallå gruppen!
    Det var längesedan jag var här nu och ser att en del nya har anslutit medans jag varit borta.
    Hur har det gått för er alla, gamla som nya? :)
    Jag är åter tillbaka då vi tyvärr förlorade vår son i slutet av v19 den 2e September. Det har varit extremt tufft och är fortfarande men man har lärt sig att hantera det lite bättre. Orsaken var svag livmodertapp så man har beskyllt sig själv en hel del. Jag har idag fått glad gubbe på ägglossningstestet och kroppen börjar återgå till sitt normala läge. Viss rädsla och oro smyger sig på när man tänker på nya försök men jag har blivit lovad cerklage vid nästa graviditet. Jag hoppas att en liten regnbåge blir verklighet Hjärta

  • Sandrew89

    Vill säga grattis till er som plussat i gruppen nu <3 Även jag har plussat och är nu i v.6+3 :) Glad men livrädd samtidigt. Då är vi 3st som har BF nästan samtidigt :)

    Till er som fortsätter kämpa och har pcos vill jag varmt rek inositol, jag blev rek det av andra pcos:are och det är första gången jag fått egen ägglossning med detta. Så är ganska säker på att det var det som gav mig plusset nu!

    Kram!

Svar på tråden Letrozol 2022 - följas åt?