• Ons 23 feb 2022 14:21
  4945 visningar
  2 svar
  2
  4945

  Frågor kring adoption och utredning

  Hej,

  Jag och min man är precis i starten av att komma igång med adoptionsprocessen. Vi inväntar start av föräldrarutbildningen och har inte påbörjat någon utredning ännu. Jag har massor av frågor som jag hoppas någon vänlig själv som gjort samma resa kan svara på <3

  1.  Vi har 1 barn på 5 år sedan tidigare. Han föddes med en ovanlig sjukdom som heter Hirschsprungs som påverkar hans tarmar efter födseln. Han är opererad 3 gånger för detta och mår idag toppen och är som vilken 5 åring som helst. Han har blindtarmsstomi men det är inget som påverkar oss i vardagen alls. Vi jobbar och han går på förskola. Men kan detta vara ett hinder som kan ge avslag?

  2. Min man är fast anställd med bra lön och jag driver eget inom marknadsföring och tar ut en rimlig lön. Jag undrar om det kan vara ett problem att jag driver eget? 

  3. Är livrädd för djupintervjuerna (vet inte varför) men har läst massa skräckhistorier om dessa. Skulle uppskatta lite positiv input på hur ni har upplevt hela medgivande processen samt intervjuerna?
  Tack på förhand <3


   


   


   

Svar på tråden Frågor kring adoption och utredning
Logga in
Bli medlem