Inlägg från: nathalie85 |Visa alla inlägg
  • nathalie85

    Gravid med bf november 2022

    Hoppar in efter super svagt pluss idag, bim-5. Mf i november, men tänker nu vara positiv. Kommer inte heller berätta för mannen förens plusset e starkare. BF 13.11(mannens födelsedag).

  • nathalie85
    Dalarna91 skrev 2022-03-01 16:12:09 följande:
    Jag sa inte heller något förrän det stod gravid på den digitala. Minns i september när det va svagt pluss så trodde han inte på det nästan xD
    vi tycks ha haft mf samtidigt också?
    eller ja jag fick ett
    missed abortion då? typ i v 9 men fostret dog 6+3 eller nåt?
    började ni försöka genast sen? mitt
    mf tog ganska länge, hamnade tillslut på sugskrapning. detta var vårat första försök efter
    mf.
    Tänker inte noija över mf, nu får det gå vägen. Men tänker
    berätta
    åt han när
    mensen e sen, det väntar han ju på. Man kan ju inte avslöija att man e test galen?????
  • nathalie85
    Dalarna91 skrev 2022-03-02 07:18:37 följande:
    Vad du än gör. Inte visa att du är test galen xD vad kommer dom tro om oss då. Jag hade missfall typ 3 dagar efter pluss och kroppen skötte allt själv så de va skönt. Men vi började så fort den va över. Så tog 5 månader att bli gravid igen efter mf. Fast man läst många blir gravida direkt efter mf, så de va lite tråkigt. Va livrädd för missfall men nu har jag lugnat ned mig. Men 3 kvällar har det kommit lite ljus röd, nästan rosa flytningnär jag gjorde nr 2 på toaletten. Blev rädd första gången men försöker känna av smärtan som missfallet kändes. Men har inte haft den. Så nu vet jag inte om man ska göra tidigt ultraljud. Ska ni det?
    ok, jag hade ett sånt super tidigt mf i somras, sen genast efter den grav som slutade i mf. Sen tog vi paus och plusdade på försök nr 1. Så tredje gången gilt. har 4 barn med x mannen, men nr 1 nu då med nya?  Gör
    nog vul i vecka 8+ om inget konstigt innan? Gjorde flera i förra eftersom jag vistre att nåt var fel. Såg hjärta i v 7, så det e ju inga garantier.
    Men jag är redan 36, så åldern e ju ej på min sida????
Svar på tråden Gravid med bf november 2022