Inlägg från: Anonym (Haha) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Haha)

    Ställa upp på ställa-upp sex?

    Anonym (Cel) skrev 2022-03-05 22:46:43 följande:
    Hahaha men herregud snälla dessa människor som svarar äckel o.s.v och ni är kvinnor säkert allihop. Gick in i motsvarande tråd och skrev tips till kvinnan och avslutade med att
    - Gud vilKen låg ton i kommentarerna jämnfört va det va om det hade varit en kille.
    Sluta upp med det och försök att förstå idioter. Är helt säker på att ni har ställt upp för era älskade män för att ni älskar dom, såklart har dom säkert fått mer nej än skynda-på-för-helvete-sex. För ni, även vi män gör det för vi har älskat/tyckt om personen i frågan och den oskrivna regeln om att ge och ta kommer in där nånstans. Pinsamma kommentarer!!!

    Hur som helst TS, är i samma sits. Men du beskriver inte mkt om hur ni har det i vardage. Finns det barn i bilden? Ålder på er och hur länge har ni varit tillsammans?? Måste det vara penetration eller hur det stavas/heter?? Min fru kan då hon inte vill ge mig en snabb avsugning  eller runka av mig då jag vill ha sex. Men visst ibland ställer hon upp på sex, men som du säger så är det trisst och jag har då på senare  avstått. vi har pratat om detta och i efterhand så har hon föreslagit sex som om det är dags men märkt att hon inte vill, då har jag till och med avbrutit. Det får henne och hoppas jag att tänka efter lite. Jag har erbjudit mig att hjälpa henne såklart angående sexlusten eller har jag sagt att hon vänta tills den kommer igång, men absolut inte hållbart i längden. För min del allts.

    Och ni som svara idiotiskt. Ja, jag vet att hon suger utan att hon är SUGEN på det det, men det jag också vet är att hon gör det för MIN skull. skulle göra samma för henne. Måste till och med säga att jag fan begär att hon sväljer, och japp det gör hon. Men sen kramas vi och säger god natt.
    Men så förvånande att ni båda är tillsammans med kvinnor som inte blir kåta på er. Undrar verkligen vad det skulle kunna bero på.
  • Anonym (Haha)
    Anonym (Cel) skrev 2022-03-05 23:44:39 följande:

    Men så förvånande att ni båda är tillsammans med kvinnor som inte blir kåta på er. Undrar verkligen vad det skulle kunna bero på.


    Kunde tyvärr inte citera dig.
    men här får du svar. 
    Svarar du kvinnor i tråden med likadan tråd/ämne??
    Erkänn att du gjort likadant? 
    Din man har fått stoppa in den lite snabbt. Sker i dom flesta förhållande, säger inte alla, men snälla det är jätte vanligt. Och OBS att inte är positivt alls att det blir så i långa loppet. Men i ett förhållande kan det bli så i början när ENA tappar lusten (drastisk menar jag). Tjatet kommer och man märker först inte skillnad på partnern, sen kommer det helt plötsligt några nej och i mellan åt så säger hon ja-men-skynda-på-sex. Sen när man gjort det där ett tag så lovar jag dig att även den andra tröttnat och problemet är uppe på ytan eller strax inman dess. 
    Tycker bara det är synd att dessa kommebyster kommer när dom som kommentarar vrider det till nån slags påtvingat skit. T.S kanske inte la till i detaljen att hon efter låtit sig bli påsatt och kanske fått orgasm för att hon har kommit igång. Kanske händer 30% av gångerna hos mig, eller hände ska jag säga. För jag tillåter ingen skynda-på-sex utan att hon visar att hon vill ha en het snabbis sex där hon är lika driven. det Kan räcka med att säga vilken ställning hon vill ha eller att kyssas tillbaka.


    Det är fortfarande likadan hos mig som för TS, men väldigt få gånger gör hon det där som jag beskrev och då känner även jag att det är äkta. Tro mig, jag har avbrutit då hon spelat teater. Har man varit tillsammans över 15 år så känner man varandra och kan den andras skådespel. 
    Säg mig då, vad är felet mer än att du och många andra säger att man ska skämmas o.s.v? Tittar ni på er bror, syste, kompis eller pappa, ja ni fattar. Det sker hela tiden i ett förhållande. Ni har dom runt om er, ni själva gör så. Sluta ljug


    Ja, jag svarar kvinnor likadant.
    Nej, jag ställer inte upp på sex om jag inte är sugen. Sex är ett samspel.

    Det som är fel är att man får avsmak på sex vid sådant vidrigt beteende. Mitt ex försökte övertala mig att ha sex när jag sa nej. När han försökte en gång för mycket såg han mig aldrig igen. Ditt sätt att skriva säger mig att du är precis likadan. "Erkänn att du gjort det själv. Din man har fått stoppa i den lite snabbt". Mår faktiskt illa av det du skriver. Skulle tro att din fru gör det också innerst inne när hon hon suger dig, fastän du intalar dig själv något annat.
Svar på tråden Ställa upp på ställa-upp sex?