Inlägg från: Anonym (Alle) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Alle)

    Följas åt med vikt och träning!

    65,3!! Är jättenöjd med dagens vägning! Var tvungen att ställa mig på vågen flera gånger för att se att det verkligen stämde. Så kul!!

  • Anonym (Alle)
    Anonym (neråt!) skrev 2022-05-13 07:12:49 följande:
    Ja ... suck ... det vore så mycket enklare om det inte vore så svårt ... Obestämd Skrattande
    Haha, helt sant! Kloka ord :)
  • Anonym (Alle)
    September1518 skrev 2022-05-13 08:13:48 följande:

    Jag hade också en superbra invägning! 61,8kg! -0,8kg på en vecka för andra veckan i rad. Känns helt sjukt! Nu är det mindre än 2kg så börjar min vikt på 5. Helt otroligt vad nära det är nu :D Midjan står dock kvar på 74. Förstår inte var vikten försvinner ifrån för tycks inte bli mindre på måtten :P


    Härligt! Bra jobbat! Vikten rasar ju av dig. 
  • Anonym (Alle)
    September1518 skrev 2022-05-20 08:47:15 följande:

    61,6kg -0,2 sen förra veckan, midjan står kvar på 74cm. Där den har stått still i 5 veckor nu, innan dess krympte den lite i princip varje vecka. Magen fortsätter dock krympa i en långsam takt.

    Jag är förvånad och väldigt glad över att det blev ett litet minus denna vecka! Jag var helt övertygad om att det skulle bli ett litet plus eftersom jag känt att jag ätit väldans dåligt hela veckan. Detta gör mig grymt mycket mer taggad att äta bättre kommande vecka!


    Så grym du är! Det går ju verkligen neråt hela tiden för dig!
    Själv lyckades jag inte väga mig imorse på grund av extra kaosiga barn. Ska bort över helgen så det får bli vägning på måndag. 


    Veckan har väl gått helt okej matmässigt. Tyvärr inte kunnat träna som jag vill då jag har lite ont i höften, men hoppas vara på banan igen nästa vecka!

  • Anonym (Alle)

    Vägde mig idag, 65,8. Så det är 0,5 kg mer än förra vägningen. Men det känns ändå helt okej! Det har varit mycket firande och annat senaste veckorna så trodde nästan ökningen skulle vara större. 


    Jag känner mig som sagt ganska nöjd med vikten nu, så då blir det att det slinker ner lite extra gott. Jag får väl se om jag hittar nån motivation till att gå ner mer längre fram, annars är målet just nu att hitta en balans och hålla vikten stabil här. 

  • Anonym (Alle)
    Anonym (Fia) skrev 2022-05-30 21:31:17 följande:
    När man (jag) försöker hålla igen så märks det hur mycket det fikas i detta land :) Märkte för en vecka sen att vikten gick fel (känslan av att vara svullen) och tänkte då skärpa mig. Men så var det 40års fest, mingel på jobbet, kalas, morsdag ja allt möjligt. Och jag kan inte stå emot när jag väl börjar? Nu har jag bestämt mig på riktigt att skärpa mig till midsommar. Tänker logga allt jag äter igen. Men herregud vad det gått bra för dig :) När man läser om andra som man en gång låg lika med känns liksom bullarna och chipsen än mer onödigt :)
    Jaaa! Det är väldigt mycket fikande! Jag tycker det är svårt socialt att tacka nej till saker, om man inte är så sugen på allt detta fika. Är man tillexempel hemma hos svärföräldrarna så känns det ju väldigt otrevligt att inte äta deras hembakade kakor när man blir bjuden. 
  • Anonym (Alle)
    September1518 skrev 2022-05-30 20:35:33 följande:
    Lite tråkigt med en uppgång men 0,5kg på kvinnokroppen med allt som hör till är inte mycket. Det är nog väldigt vanligt att så fort man börjar känna sig mer nöjd så släpper man lite på tyglarna och går upp lite. Kul att det inte blev så farligt som du trodde! Vi har också haft stora firanden i helgen hehe. Får se vad vikten visar på fredag. Hade går upp lite när jag vägde mig i söndags, då ville jag inte ha kvar vågen. Blir bara stressad. Så den kommer fram igen först på fredag.

    Så häftigt ändå att du nått en punkt där du ska försöka hitta balansen. Blir spännande att följa!
    Ja, det gäller ju att inte släppa för mycket utan att unna sig lite lagom. Så vi får se hur det går! :)
  • Anonym (Alle)
    Anonym (Fia) skrev 2022-05-31 09:26:49 följande:

    Idag stod vågen på 65,7kg. Så nästan ett kilo ner sen igår. Vet att det inte stämmer på riktigt utan är väl vatten men känns ändå bra då jag kände mig hungrig hela dagen igår typ :)


    Ah, men så skönt! Det är lurigt att det kan variera så mycket mellan olika dagar. 
  • Anonym (Alle)

    Det var längesen jag skrev här men tänkte det var dags för en uppdatering :)
    Jag har precis kommit hem efter en veckas all inclusive semester, så jag var inte direkt jättepeppad att ställa mig på vågen imorse. Vågen visade 66,2 så typ 0,5 kg mer än innan sommaren. Trodde faktiskt det skulle vara mer så det känns ändå okej, hoppas på att lite av det är vätska också som försvinner snabbt. 


    Men det som känns svårt nu är att innan semesterveckan hade jag inte så stort sötsug. Men efter en vecka med alldeles för mycket vin, glass m.m. så har jag jättestort sötsug igen! Det är så svårt att inte gå och rota efter godis och kakor i skåpen! Så det blir nog ett par jobbiga dagar nu och försöka komma tillbaka till normalläge igen?

  • Anonym (Alle)
    tacotruck skrev 2022-07-07 15:19:47 följande:

    Jag hänger gärna med! Startade på 92.4 kg 28/2 i år idag står vågen på 82,0 kilo alltså - 10,4 kg. Min målvikt är 75 kg. 
    jag tränar gym 3-4 ggr i veckan då blir det kondition och styrka främst för mage eller något pass typ spinning eller tabata. ibland  blir det en promenad de dagar jag inte är på gymmet! 


    undviker socker såsom godis, läsk, kakor, ingen snabbmat, äter istället för pasta/ris/potatis grönsaker. 


    har självklart unnat mig någon gång men även fuskat vilket är svårt då jag tidigare lidit av ätstörningar och jag känner själv att gränsen att hamna där igen är hårfin. 


    Så bra jobbat! Du har kommit jättelångt!

    Jag förstår att det är svårt att gå ner i vikt på ett bra sätt när man tidigare haft en ätstörning.  Jag  har aldrig varit i närheten av någon ätstörning själv. Men jag märker ju hur lätt det är att bli helt uppslukad av tankar på mat och vikt när man försöker gå ner i vikt. Jag har inga bra tips att ge, men hoppas du lyckas att hålla dig på rätt sida gränsen även framåt. 
  • Anonym (Alle)
    September1518 skrev 2022-07-08 13:41:25 följande:

    Vågen för mig imorse stannade på 59,5, så jäkla kul!!!

    Min vikt börjar på en 5a för första gången på 7 år och den gången höll jag bara vikten lite sporadiskt över en sommar. Denna gången är den här för att stanna! Känns fantastiskt att jag tagit mig såhär långt utan hunger eller diet. Har nog amningen att tacka mycket för det. Så inte ens 1kg kvar nu till min eviga målvikt på 58kg, vikten jag strävat efter sen gymnasiet. Sjukt!

    Men som ni vet är min målvikt numera sänkt till 55kg, känner mig öht inte alls nöjd över kroppen nu, känner mig stor och med en bullmage. Knappast att 1kg till kan göra någon större skillnad. Ändå fantastiskt att snart äntligen nå det magiska 58!! :D


    Grattis!! Så himla kul att du kommit ner under 60 och är så nära ditt första mål. 
  • Anonym (Alle)
    September1518 skrev 2022-08-15 22:40:47 följande:

    Träningen går toppen för mig just nu! Inga promenader men det känns okej. Kosten går också helt okej, kunde väl vara bättre men det är inte lätt. Helt nöjd just nu så får vi se vad vågen visar på fredag.

    Hoppas fler kämpar på därute, ge inte upp, ni fixar det! Målvikten, drömkroppen, kämpa kämpa!!


    Jag är så imponerad av din uthållighet! Både med viktnedgången och med att uppdatera här i tråden. Det känns som din vikt gått stadigt neråt hela tiden!

    För min del så vägde jag in på 67.0 nu efter semestern. Det är 1.5 kg mer än innan sommaren, när jag kände mig nöjd med vikten. Jag är besviken på att jag inte kunde hålla vikten under sommaren, alldeles för mycket godis och skit! Så nu blir det nystart för mig, ska ner till 65 igen!

    Träningen går bra. Jag har även fått ett nytt jobb som ligger mycket närmare. Så istället för åka buss får jag nu ca 30 minuters promenad till jobbet, jag ska försöka gå varje dag om det inte är extremt dåligt väder. 
Svar på tråden Följas åt med vikt och träning!