Inlägg från: Fjäril kär |Visa alla inlägg
  • Fjäril kär

    Vad är problemet? Varför vill hon inte ha sex?

    Min första fråga är - är hon överhuvudtaget attraherad av dig längre? Många par hamnar ju i den klassiska "familjen AB" och med logistik kring barn, hem, aktiviteter, släkt etc så slutar man där nånstans att vara ett aktivt sexuellt par och blir mer syskon. Kärlek kan vara djup men tanken på sex känns främmande för att man inte längre prioriterar att vara sexiga och kåta vuxna. Attraktion dör sakta ut.

    Ftåga två - VILL hon känna attraktion och tända på dig? Vad gör hon själv på egen hand för att hitta lusten till dig?

  • Fjäril kär
    Anonym (Uppgiven man) skrev 2022-04-11 12:22:17 följande:

    Jag hoppas det, jag har såklart också tänkt och frågat det många gånger.
    Hon svarar alltid att hon är det, med menar också att lusten oftas kommer efter att vi väl börjat.

    Fråga två ska jag försöka ta med mig och ställa till henne, jag skulle tro att det är Ja på den också men vad hon själv ska kunna göra är nog lite där problemet ligger, Har du något förslag?


    Tack.


    Om hon känner attraktion och vill ha sex så varför säger hon då automatiskt nej till sex? Då är hon ju nånstans inte helt ärlig - antingen mot dig eller sig själv..

    Vill hon verkligen ha sex och vill känna lust och vill öka den så är ansvaret hennes eget att ta reda på vad det skulle vara i praktiken. Hon behöver känna nyfikenhet och motivation på egen hand för att lösa problemet och själv komma på vad som ökar lusten och viljan. 

    Om lusten i grunden är låg hos henne blir den ju givetvis inte bättre av att spontansex försvinner och man mer måste planera sitt sexliv för att ni har barn. En poäng för er båda att reflektera över. 
Svar på tråden Vad är problemet? Varför vill hon inte ha sex?