• wolf666

    Vad är problemet? Varför vill hon inte ha sex?

    Guldnovan skrev 2022-04-11 16:31:12 följande:

    Jag är 55 och sexlusten ökade vid 48. Ungefär samtidigt som jag skilde mig och klimakteriet tog fart. Den har inte sjunkit än. Klimakteriet förändrar ofta men inte alltid negativt när det gäller lust. Har även slutat med SSRI och det kan också ha med saken att göra. 


    Låter härligt! Tur det finns kvinnor med lust Tungan ute
  • wolf666
    Guldnovan skrev 2022-04-12 09:37:43 följande:
    Absolut blir jag och många med mig kåt av kyssar. Det  kan även få mig att vilja ha mer. I rätt sammanhang och tillfälle.   Naturligtvis. Älskar att kyssas.
    Det är däremot inte de kyssarna jag menar. 

    Jag hade inga  problem att kyssa min man utan att bli kåt. Utan att automatiskt leda det till att ligga. Utan att ta honom i skrevet och jucka på honom. Utan att säga "du gör mig så kåt, känn vad du gör med mig"
    För det gjorde han och säker fler.. 
     Det gick liksom inte att bara att kyssas en gång och fortsätta med det man gjorde. Handen hamnade direkt på bröstet. Stånd på en sekund och det gick ju inte att inte låta mig veta. Där och då blev det ofta helt fel för mig. Det var säkert länge sedan vi hade sex men ändå....
    Ser du skillnaden? Han gjorde inte det.
    Jag vet att jag inte är ensam om att känna så här. 

    Jag kan kyssa honom och sen är det bra. Pussa honom och sen är det bra. 
    Det som var jobbigt var pressen att det måste leda till ligga bara för att man kysser varandra. Den känslan kanske jag inbillade mig ibland men den var trots allt där. 
    Det där är ju en klassiskt fälla. Egentligen upplever jag det som att kyssarna är det som kan tända en kvinna. Men samtidigt kan det ju få till följd att kvinnan INTE vill kyssas för att hon inte VILL bli tänd.

    Ursäkta skrikandet, men vill bara peka på det svåra här....
  • wolf666
    Guldnovan skrev 2022-04-12 09:57:31 följande:
    Vi blir tända av annat också. Men du har rättt i att det här är  besvärligt. Inte vill bli tänd är inte den enda anledningen. Jag vill bli tänd men det måste ff vara vid ett  lämpligt (enligt mig iaf) tillfälle. 
    Tyvärr innebar det att jag av bara farten bidrog till att det blev för sällan. Jag har också del i detta. 
    Det finns skillnader i hur män och kvinnor tänker, reagerar och agerar i mycket och verkligen när det det gäller detta. 
    Männen behöver sex för att må bra och resten ska fungera någorlunda. Kvinnor behöver må bra och känna sig tillfreds för att kunna ha sex. 
    Generellt sätt, naturligtvis finns det många undantag. 
    Nej såklart det inte behöver vara den enda anledningen. Det svåra är nog att mötas på halva vägen, eller ja. Mötas någonstans på vägen så man inte hamnar vilse.

    Undantagen är många. Jag tror att ett tecken på att man hamnat fel är när man inte gillar att hångla, kyssas längre. Så blev det för oss, och att hitta tillbaka till det när man tappat lusten till det är inte lätt.
  • wolf666
    Guldnovan skrev 2022-04-12 10:04:05 följande:
    Mycket svårt. Vi lyckades inte. 25 år trots allt men det var inte bra alla de åren. 
    Jag försöker hitta tillbaka men det börjar kännas mer och mer omöjligt. Hur hittar man rätta känslan. Det finns tydligen alltid något annat som är viktigare än att kyssas, smekas....trots att vi nu inte ens har småbarn längre. Dom är vuxna, men nu lyckas hon uppehålla sig med hundar och tror att detta blivit något substitut för henne.

    Mig verkar hon iallafall totalt ointresserad av.
  • wolf666
    Anonym (Fru strerad) skrev 2022-04-12 12:20:42 följande:
    Ligger mycket i de meningarna, även om det känns jädrans trist för den med lust.
    Jag tror också att det ligger i att den som har mindre lust ibland får tänka sig att åtminstone göra lite jobb själv också. Lusten kanske kommer medan man håller på.....ibland kan det kännas som lusten ska "trollas fram" på något magiskt sätt av en partner med större sexlust.
  • wolf666
    Guldnovan skrev 2022-04-12 12:35:58 följande:
    Håller med även här. Vi hade bra sex när det väl blev men jag orkade bara inte ta mig dit. Så här i efterhand ser jag tydligare de saker vi borde hanterat bättre..
    Precis, man ser bara jobbet och det tråkiga framför sig. När man borde fokusera på belöningen Cool men men...
  • wolf666
    Anonym (Frustrerad) skrev 2022-04-14 22:13:20 följande:

    Har nästan Precis samma problem med min man.


    Vi är många både män som jag och kvinnor med partners som slutat med sex....Rynkar på näsan
  • wolf666
    Casper9 skrev 2022-05-02 22:21:31 följande:

    Förstår inte riktigt det här. 5 min i veckan kan man väl avsätta till sex? Min man kommer efter 2-5 min vid sex vilket innebär 5 min sex i veckan för mig. Eller du kanske har svårt att komma ts? Kanske därför hon inte orkar ha sex?


    Fast om man bara ska se det som en uppoffring att ha sex är det väl inte heller bra kan jag tycka?

    Skulle inte vilja ligga med en kvinna som tänker: ok 5 minuter kan han få så kan jag kolla mina serier på Netflix sen....
Svar på tråden Vad är problemet? Varför vill hon inte ha sex?