Inlägg från: Anonym (resenärer) |Visa alla inlägg
  • Anonym (resenärer)

    Vad anser ni om koranbränningen och upploppen mot blåljuspersonalen?

    Anonym (A) skrev 2022-04-15 22:04:33 följande:

    Det skulle inte förvåna mig om den där dansken faktiskt hade betalat uppviglare till de där upploppen, eller om de gjorde det gratis för att få invandrare att framstå som våldstörstande vildar.

    Om det verkligen är en motreaktion så förstår jag verkligen inte de som gjort det, för det hjälper inte på något som helst plan att attackera blåljuspersonal, bränna bilar, kasta stenar och annat. De enda som drabbas är dem själva och helt oskyldiga medborgare.


    Jag håller med dig att motreaktionen hjälper inte på någon sätt. Jag själv är muslim ock är trott på hur andra muslimerna reagera. Låt han bränna koranen, det kommer inte minska våran tror. Det är inte  rätt att kasta stenar på polisen och bränna bilar. I islam måste vi respektera lagen om landet.
  • Anonym (resenärer)
    Dunderthunder skrev 2022-04-18 21:13:05 följande:
    Precis. Därför islam inte kan existera i en demokrati, eftersom muslimer har bara respekt för andra muslimer och ingen/inget annat. 
    Man kan inte generalisera alla muslimer. Känner du alla muslimer? Är alla svenska samma? det finns vita helsvenska muslimer.
  • Anonym (resenärer)
    Anonym (WTF??) skrev 2022-04-18 21:29:29 följande:
    Ja. är väl därför som vi i Sverige tillåter oss att bli dörrmattor för olika influenser.
    Kväv skiten i sin linda helt enkelt.
     Är du här så anpassar du dig - så!
    Spola skiten med bajsvatten oavsett nationalitet. 
    Jävla tomtar!
    vad mena du verkligen anpassar dig? ska muslimer börja äta gris och dricka alkohol? varför kan man inte respektera varandra och möta i mitten?
  • Anonym (resenärer)
    Dunderthunder skrev 2022-04-18 22:01:23 följande:
    Klart jag kan. Så länge någon brukar Koranen, är det ett hot emot demokratin och allt vad det innebär. Vad har det med om jag känner alla eller om alla svenskar är samma? 
    Jo tack, var på studiebesök på den moskén som ligger på söder. Där fanns det en helsvensk som hade konverterat till islam. När det var dags för bön fick hela klassen springa ut ur moskén, eftersom att vi svenskar inte var värdiga nog att befinna oss där när bönen pågick  menade han. Ett fint litet värmande minne som berättar hur respektingivande muslimer är för oliktänkande... Även att det var extra trevligt att bli utslängd ur en religiös instans i sitt eget land pga etnisk tillhörighet... MMMM Sann islamistisk demokrati ut i sin spets... 
    varför ska ni vara ute? om man vill kan man inte stanna och kolla hur muslimer ber?
    Det var inte snällt att göra det men att säga alla muslimer är lika är fel. 
    du kan tänka som du vill...
Svar på tråden Vad anser ni om koranbränningen och upploppen mot blåljuspersonalen?