Inlägg från: Anonym (Kvinnan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinnan)

    Barn på badhus

    Anonym (Fel kön?) skrev 2022-05-06 17:13:59 följande:

    Jag tycker det är inskränkande och ignorant att hävda att ett barn, eller en vuxen för den delen, har fel kön för att vistas på herrarnas eller damernas.

    Yttre könsattribut säger ingenting om personens kön, så att se någon som man själv i sin inskränkthet könsbestämmer och bli bestört över att personen har "fel" kön men är på damernas är diskriminerande.

    Finns inget rätt eller fel kön. Man är det man själv känner att man tillhör. 


    Nej när man byter om med andra så får man gå efter biologiskt kön. I annat fall får man byta om på eventuellt handikapp-rum.
  • Anonym (Kvinnan)
    Kexsmula skrev 2022-05-06 16:25:30 följande:

    Jag röstade 10 år, men det är helt klart mycket beroende på barnets mognad och inget som är ristat i sten.


    Då har ju många tjejer börjat få både hår och bröst. Väldigt känsligt om en pojke skulle få se en naken då.
  • Anonym (Kvinnan)
    Anonym (Tess) skrev 2022-05-06 17:03:39 följande:

    I min pojkes skola duschar de inte efter gympan innan de går i trean. Det är ingen som förväntar sig att alla 7, 8 eller 9 åringar ska klara av det på egen hand. Klart att vissa klarar det absolut men långt ifrån alla och skolan ska ju vara för alla.


    Barn mognar olika fort, min kille är lite sen och han fixar det inte trots att han är 8 år. Finns inte på kartan att jag skulle släppa iväg honom utom synhåll på ett badhus men det märks att han snart är för stor för damernas. Jag ser till att vi inte är i duschen samtidigt som eller byter om nära några jämnåriga både för min killes och de andra barnens skull. Yngre eller äldre barn verkar inte bry sig och inte heller vara pinsamt för mitt barn. 


    Har aldrig hört talas om att man inte duschar efter gympan i lågstadiet. Hade de gjort det så skulle nog din son även kunna fixa dusch och ombyte på badet.
Svar på tråden Barn på badhus