Inlägg från: Anonym (Mija) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mija)

    Om en penis är för stor?

    Jag är gift med en man som är rätt mycket större än genomsnittet. Jag har inga exakta mått men kanske typ 5-6 cm bred. Denna storlek är väldigt besvärlig i sängen och därför under lång tid valde vi faktiskt att helt avstå ifrån penetrativ sex.

    Vi lyckades så småningom hitta ett par sätt att återigen få det att fungera. Framför allt är det att jag behöver vara maximalt beredd, dvs behöver vara väldigt upphetsad. Spontansex går inte, inte heller att det sker alltför ofta. Sker det en störning under tiden så att vi blir avbrutna, blir det väldigt svårt att fortsätta.

    Om han slickar mig till orgasm innan, så är jag så beredd jag kan bli. Vi behöver också använda rätt mycket glidmedel. Trots att jag är våt, så är det inte säkert att det räcker. Vi kör dessutom med kondom, det lilla avbrottet gör att han tappar lite av ståndet, inte så att han slaknar, men så att han åtminstone till en början inte är så där blåglansigt hård. Han får vara försiktig med att tränga in, absolut inte jucka utan typ gunga långsamt, millimeter för millimeter. Även när han är inne i mig kan han inte bara stöta på utan får liksom cirkla lite med höfterna, det räcker gott och väl.

    Till sist får man inse att vissa positioner går bort direkt. Att saxa går inte, det gör bara ont. Att stå på fyra och att han kommer in bakifrån är inte skönt heller och, jag får en känsla av att jag blir kissnödig då han trycker på urinblåsan. Jag kan rida honom men kan inte glida ner hela vägen utan får hålla emot med låren. Missionären är allra bäst, där har vi en bra balans. Jag kan knipa utan probem och jag brukar kunna komma ganska lätt.

  • Anonym (Mija)
    Anonym (blackjack) skrev 2022-05-13 15:40:28 följande:
    5-6 cm bred, det ger en omkrets på 16-19 cm, det låter exceptionellt stort. Är du helt säker?
    Ja, tämligen säker. Någonstans däremellan.
  • Anonym (Mija)
    Anonym (blackjack) skrev 2022-05-13 16:16:41 följande:
    Nja, blev bara lite fundersam eftersom det inte riktigt är normalstorlek om man säger så.
    Jag kan för all del be honom ta ett kort och skicka? Tungan ute

    Men som svar på TS' frågor, lite förenklat, det är som att ha en Ferrari som enda bil. Ser galet läcker ut, underbar i vissa lägen, obehaglig i andra, direkt smärtsam i några.

    Och nej, jag frågade inte när vi dejtade, det hade nog varit väldigt bisarrt. Man upptäcker allt eftersom, som med allt annat.
  • Anonym (Mija)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2022-05-14 07:49:25 följande:

    Skulle ni tjejer vilja kunna skräddarsy er man?
    Att ni kan välja ur en lista med specifikationer och klicka i era önskemål.

    Själv så gillar jag inte den typen av tjej.
    Jag tycker det är roligare om hon går på känsla.


  • Anonym (Mija)
    Anonym (Mija) skrev 2022-05-14 07:50:21 följande:
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2022-05-14 07:49:25 följande:

    Skulle ni tjejer vilja kunna skräddarsy er man?
    Att ni kan välja ur en lista med specifikationer och klicka i era önskemål.

    Själv så gillar jag inte den typen av tjej.
    Jag tycker det är roligare om hon går på känsla.


    Gomorron! 

    Nej, absolut inte. Det är just den där lite oförutsedda dynamiken som skapar det spännande i en relation. Jag uppskattar väldigt mycket att man tillsammans löser problemen som uppstår, precis som någon häruppe tidigare skrev. Om jag alltid fick som jag ville eftersom han är en avbild av mina önskemål, skulle det bli outhärdligt tråkigt. Dessutom skulle jag sakta förvandlas till en harpya, en elak häxa.
  • Anonym (Mija)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2022-05-14 07:57:24 följande:
    Håller med.
    Och så tycker jag bättre om snälla tjejer, än elaka häxor Glad
    Jag skulle tro att det är samma sak för män. Om er kvinna var en exakt avbild av allt ni ville ha, snygg, sexig, ser upp till er som en gud och är alltid beredd att ligga närhelst och hur ni vill, typ som en frivillig sexslavinna, så tror jag att det skulle så småningom locka fram en allt mera elak sida även hos den bästa personen. Man måste ju kunna sondera var gränserna går. Finns det inget motstånd, så testar man lite till.
  • Anonym (Mija)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2022-05-14 08:19:48 följande:
    Nej, jag skulle tycka att det vore jättebra om hon vill ligga när jag vill.
    Vore dumt då att bli elak mot henne.

    Jag tror snarare att det är tjejer som triggas av att killar är snälla.
    Tjejer vill provocera fram nåt, så att det blir lite action.
    Hört tjejer säga att det är tråkigt när man inte grälar.
    Det där undrar jag vem du har hört det ifrån. Vem vill gräla?

    Däremot kan det vara så att man har olika sätt att se problem och konflikter. Det finns två typer av människor: de som undviker konflikter, och de som går in i konflikter. De som undviker dem, skapar hela tiden nya. De som går in i konflikter löser dem.

    Det är helt klart att om de två parterna i en relation inte tycker samma, så kommer den parten som väljer att lösa konflikterna istället för att sopa dem under mattan, att uppfattas av den andra som "grälig".
  • Anonym (Mija)
    Anonym (Ung kvinna undrar) skrev 2022-05-14 08:40:59 följande:

    Det ena utesluter faktiskt inte det andra. En kvinna kan lista alla sina önskemål och det kommer ändå bli ett 20-årigt teamwork av kompromisser hur nära en än kommer sin drömman. 

    Men det behövs inte ?testas runt? med olika män,  ju fler specifika krav man är säker på. Då väljer man den som är rätt. Bara tufft om en man är rätt på alla områden förutom att han visar sig vara för stor. 


    Jag tror ALDRIG en man kan förstå hur det är att vara kvinna med en vagina. Så oavsett era perspektiv här ovan så kommer ni aldrig förstå hur det känns att ha en vagina och allt den är kapabel till men också när den har alldeles tillräckligt Och inte får optimal orgasm av ngn penis som är större än medel. Och medel är mycket mindre än alla sexgurus här försöker påstå :) 

    En man känner kanske inte om han är för stor för en kvinna. Hon kommer dock garanterat att känna det.

    Och kommentaren om att en kvinna kan skjuta ut ett barn u sin vagina och därmed borde kunna ta en stor man.? Ursäkta?? Tror du barnafödsel är skönt? Varsågod och ge en stor diamant som push present till era fruar alla män!! Och avguda henne resten av era liv! Det är inte sexigt med män som tror de kan utnyttja kvinnor för att bli fäder hur som helst. 


    Det är inte skönt att föda barn och det finns en maxstorlek för varje kvinna kring vilken penis som inte är för stor för att det ska vara behagligt och leda till orgasm. 


    Så än en gång om ni som kvinna bryr er om er egen kropp. Ta reda på så mycket som möjligt om vad som passar er bäst och mannen ni dejtar innan ni dejtar honom och innan ni blir kär.


    Sedan kommer ändå ett liv fullt av teamwork och kompromisser! Så som det ska vara.

    Grundförutsättningarna kommer dock inte att ändras. En penis blir aldrig mindre. Vad jag vet. Kanske kan kvinnan med tålamod bli mer tänjd, men varför ska hon tänja sig mer än vad som är behagligt? eller naturligt för hennes kropp? Framfall vill väl ingen ha. Fruktansvärt läskigt. 


    Ta hand om er och varandra! Och finns fler ?kvinnor med vaginor? i tråden så hör jag gärna era perspektiv mer, eftersom detta handlar om vaginans känslighet. Ej om hur kär man kan bli i sin man och hur länge man kan hålla ihop?Jag har bara massa folk med låååånga relationer runt mig. 


    Ja man kan såklart ha en önskelista, men det får inte vara en kravlista. Tänk på att ifall mannen också har en lista, så är sannolikheten rätt låg att ni bägge uppfyller alla varandras kriterier.

    Jag kan naturligtvis inte tala för andra, men för min del finns det minst femtio andra personliga egenskaper som jag prioriterar långt före "inte alltför stor penis". Eller förresten det finns nog inte ens med på min lista.
Svar på tråden Om en penis är för stor?