Inlägg från: Anonym (Man 53 år make) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man 53 år make)

    Sexiga underkläder

    Anonym (Femtiplussaren) skrev 2022-05-15 22:41:19 följande:
    Sexiga underkläder

    Har googlat på sexiga underkläder men som 50 + och en kropp med några extra kärlekskilon känner jag att det skulle se lite löjligt ut med de fina jag hittar.

    Någon som har tips? För jag vill sexa till mig lite :)

    Hej. Nu vet jag inte om du är man eller kvinna (om det nu egentligen ska ha nån betydelse) men om jag gissar är du kvinna.

    Grattis - du har passerat den där viktiga vattendelaren att inte tycka illa om dig själv som så ofta drabbar många medelålders kvinnor utan du bejakar dig själv och vill känna dig fin med vackra underkläder. Så underbart, nu är redan hälften vunnit. 
    Mitt råd som man - bara kör på och välj precis vad du vill - bara att du vågar och väljer med omsorg kommer göra underverk för självförtroendet och din utstrålning. Och just det tycker vi män generellt är otroligt attraktivt.

    Våga! Och det kommer bli bra. Vad det än blir bara du tar ut gränserna lite utanför din komfortzon. Tveka inte utan bara kör på med det som du tycker om så kommer männen dyrka dig.

    Lycka till 
    Berätta gärna här framöver hur det går!


  • Anonym (Man 53 år make)
    Tukt skrev 2022-05-15 23:10:11 följande:

    Skulle du klä dig för dig själv, och att du därmed skulle känna dig sexigare. Eller är det mer för eventuell partner?
    Om det är det sistnämnda kan det vara bra kolla av. För många tänder inte så hårt på det där med vad marknaden har bestämt vara sexigt.
    Är det för dig själv är det nog mer du funderar på vad du själv känner dig sexig i, och sedan strunta titta i spegeln.


    Hej igen.

    Jag både håller med och inte alls håller med Tukt här.
     Strunta i vågen. JA!
    Strunta i vad andra tycker och gå på det du tycker om. JA såklart - men jag är övertygad om att om du går på vad du själv gillar så kommer eventuell partner också att gilla det. För att du bejakar dig själv.
    Att det märks att du anstränger dig för att känna fin kan aldrig vara fel. 

    Min fru sedan många år är strax under 50, lite extra kilon och gropiga låt osv. Väldigt sällan bär hon vackra underkläder valda med omsorg men ibland glimtar det till med ny läckert - och jag blir så glad varje gång.. .

    Nä, det sitter inte som det gjorde för 30 år sedan men det gör inget alls - bara det att hon ibland väljer att bära vackra underkläder för att hon vet att jag tänder så mycket på det gör det sexigt, oavsett hur det ser ut faktiskt.
    Senast bar hon stayups och en stringtrosa i satin med matchande bh. Enkelt och så läckert, jag gillade det väldigt mycket.

    Sen om du väljer mer täckande modeller eller mindre, massor med spetsar, satäng siden och silke eller robustare material är upp till dig såklart.

    Body nämndes, ett plagg som är smickrande för figuren och underbart vackert och trevligt. Kan dessutom med fördel bäras även vid sex, bara att låta vara kvar och knäppa upp i grenen... Mums 

    Stayupstrumpor nämndes också - ett annat tacksamt plagg som lyfter all klädsel och blir magiskt läckert på ett enkelt sätt. Testa och jag är övertygad om att du kommer gilla det. Finns överallt där nylonstrumpor säljs, typ Lindex, Kappahl etc men även på ICA Maxi och liknande!

    Lycka till.
  • Anonym (Man 53 år make)
    Anonym (Femtiplussaren) skrev 2022-05-24 13:46:06 följande:

    Uppdatering!

    Wow säger jag bara. Gick till en butik och fick hjälp att hitta lite raffiga underkläder! Body, trosor och en kort morgonrock i svart siden. Är supernöjd och det är även min partner. Värt  varenda krona!

    Tack för pepp och glada hejarop ??


    Så roligt att du känner att det blev bra. 

    Och så trevligt att du valde att dela med dig här din känsla och upplevelse av att våga göra förändring och förnyelse.

    Det är bara att hoppas att det är fler som får inspiration och vågar testa att bejaka sin sensualism!Glad
Svar på tråden Sexiga underkläder