Inlägg från: Anonym (Halssex :() |Visa alla inlägg
  • Anonym (Halssex :()

    Kille har slutat att vilja göra kinky grejer nu

    Anledningen att han inte vill stoppa ner sin penis i din hals är att det ser fruktansvärt obehagligt ut. Kvinnan har svårt att andas, hon låter som hon skall kräkas och hennes ögon tåras.

    Man sitter dessutom fast så, penisen är i hennes hals och om man försöker slita sig loss kan man skada henne ännu mer än hon skadar sig själv. Man kan inte heller försiktigt dra ur den för hon håller fast. Så man är utlämnad till att se på och "njuta" av att hon kväver sig på den och kan bara hoppas att hon avbryter innan hon dör.

    Den kombon ihop med att det känns väldigt skönt för mannen ger en oerhörd ångest. Man njuter när hon håller på att dö. Känns oerhört fel, sadistiskt, ondskefullt och skamligt. Är en sån sak som sätter sig i huvudet och hemsöker en efteråt. Något män kan ligga vaken på nätterna över och älta. Jag kom i hennes hals när hon höll på att dö - vad är det för fel på mig? 

    Sug gärna på hans penis så mycket du vill och orkar, men pressa inte ner den i halsen. Tyvm.

  • Anonym (Halssex :()
    Anonym (Nja) skrev 2022-05-16 15:21:08 följande:
    Nä, det har inte med att han blivit kär att göra, utan att han delar upp kvinnor i horor och madonnor, vilket är en unken tankeföreställning.

    Att han har blivit kär innebär förstås att du hamnar bland de "fina" flickorna, inte att han slutat tända på vissa saker. Klassisk tanke hos vissa män... Men personligen ser jag dem som ganska unkna.
    Eller så har det helt enkelt med att han inte vill kväva någon med sin penis oavsett om hon är hora eller madonna, och han helt enkelt lät henne kväva sig själv på hans penis först för att hon av nån störd anledning ville det, men har därefter börjat sätta ner foten mot hennes självskadebeteende med hans penis som verktyg?
Svar på tråden Kille har slutat att vilja göra kinky grejer nu