Inlägg från: Anonym (Corinne) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Corinne)

    Säg något du inte skulle våga säga i verkligheten:

    Vet du att vi anpassar vårt jobb efter att du inte är här, de gånger du dyker upp blir vi förvånade. Jag är så jävla less på all din frånvaro då det faktiskt är mig du sätter i skiten. Du överdriver allt, pratar alldeles för mycket om dig själv och är allmänt jobbig. Ska bli skönt att slippa dig!

    Jag tycker inte om dig! Du är en nyfiken egoist som kämpar för att hålla en fin fasad! Jag tror mest att det var mig du ville bort från. Men lägg inte över ditt tvivel på mig! I ärlighetens namn så vill jag krossa dig!!!

    Att jag är kär, och har ett förhållande, med just den här mannen är något du inte skulle kunna acceptera, det är därför jag inte har sagt något. Jag har velat prata med dig om honom, om mina känslor, men det hade varit för egoistiskt av mig att be dig bära det så därför har jag inte sagt något. Snälla förlåt mig, du är min bästa vän!

  • Anonym (Corinne)

    Jag tror inte du är helt ärlig mot mig! Jag tror du älskar mig och skulle vilja testa ett liv med mig men att lämna det du har, det tror jag inte du har intentioner att göra. Tror aldrig du haft... Imorgon är det jag som avslutar det här och med tiden lär vi märka om jag har rätt, jag hoppas jag har väldigt fel!

  • Anonym (Corinne)

    Vilken jävla lam idiot du är, fy fan! Jag kommer avslöja vad du gjort! Hur fan kan du ljuga, manipulera och såra mig så? Var vi inte vänner innan allt det här, är jag inte värd mer?

  • Anonym (Corinne)
    Super Mario skrev 2022-06-08 20:56:49 följande:
    Är det här till 2 olika personer? Tänkte på den första lät som att det var till en dryg kollega och den sista till en vän.
    Tre olika! Förlåt, för mig var det så självklart att det blev tydligt, men ser själv när jag läser det att så inte var fallet.
  • Anonym (Corinne)
    Super Mario skrev 2022-06-08 21:21:22 följande:
    Hur gick det??
    Han hävdar att han är ärlig, att han vill ha mig. Tills han bevisar det har vi ingen kontakt! Hatar det, längtar varje dag!
  • Anonym (Corinne)
    Super Mario skrev 2022-06-08 21:34:29 följande:
    Oj, vad har hänt? Hoppas allt löser sig! Är ett svek med falska vänner!
    Väldigt invecklat och jag är väl lika dålig jag... Tack, allt kommer lösa sig på ett eller annat sätt men vänskapen är nog tyvärr förstörd!
Svar på tråden Säg något du inte skulle våga säga i verkligheten: