• Fre 20 maj 2022 08:27
  16315 visningar
  34 svar
  +1
  34
  16315

  Någon som har utmaningar med att bli gravid och inte har någon att prata med?

  Är det någon som är i samma sits som jag och känner sig ensam så pratar jag gärna.
  Vi har försökt i över ett år med diverse problem med oregelbunden cykel, hormonell obalans etc. Det jobbigaste har varit att inte ha någon som är i samma sits att prata med. Man känner sig såå ensam och bara går runt och låtsas som att allt är bra hela tiden.
  Sambon pratar jag med såklart, men det är inte riktigt samma sak som att prata med en annan tjej/kvinna som faktiskt behöver ta sig igenom alla stadier med ägglossning, mens, falska symtom..
  Har öppnat mig för sambons syster i samband med att hon berättade att de väntar sitt andra barn, även fast det hjälpte så är det inte direkt till en gravid som inte haft samma utmaningar jag vill vända mig till..

  Hursomhelst så pratar jag gärna med någon som befinner sig i samma sits för att stötta och peppa.

 • Svar på tråden Någon som har utmaningar med att bli gravid och inte har någon att prata med?
 • Lör 20 aug 2022 11:37
  #9

  Hej på er,

  Hur går det för er? Jag ska testa progestronvaginatorer nu. Visade sig att jag hade lågt progrestron i lutealfasen, allt annat har sett fint ut så jag hoppas de hjälper nu ????

 • Sön 21 aug 2022 14:12
  #11

  Tack och detsamma!

  När i cykeln tog du testet? Jag tog en vecka efter äl och hade då östrongen 4.4 pg/ml, progrestron 39.2 pg/ml och ratio 8.9 pg/ml mellan prog och öst. Referensvärdet är 10-131 under lutealfasen så låg rätt lågt. Hoppas nu att progrestronvaginatorerna hjälper. Ska börja med dem imorgon.

Svar på tråden Någon som har utmaningar med att bli gravid och inte har någon att prata med?
Logga in
Bli medlem