• Anonym (G2)

    Väntetid 11 h på akuten

    Drottningen1970 skrev 2022-05-21 06:08:19 följande:

    Varför i hela helvete drar man med sig hela familjen till akuten. 


    och förväntar sig underhållning? 


    så sjukt knäppt.


    Och varför måste typ 100 skriva SAMMA sak? Du har inte läst att andra redan skrivit detta?
  • Anonym (G2)

    Ett stort problem är också för patienter där det inte är uppenbart allvarligt, dvs en fot har inte gått av, utan något inre har hänt som är lite ovanligt, då får man ingen hjälp på vårdcentral, jouren eller akuten. Då får man hoppa mellan dessa instanser tills de gör ordentligt utredning. Det är också hemskt. 

  • Anonym (G2)

    Där jag bor får man mackor om man är där länge och om man blir inlagd på akuten och ska stanna minst ett dygn så får man lunchbricka. Hur skulle man annars överleva? Det måste ju finnas överallt att man får mat när man är inskriven?

  • Anonym (G2)
    EpicF skrev 2022-05-21 23:00:52 följande:
    Misstanke om inre skador/blödningar är prioriterade. 
    Behöver ju inte vara intre blödningar/skador som från en olycka, utan kan vara sjuk ändå.
    Hur som får patienter inte hjälp på vårdcentralen vid ett flertal försök, söker de sig till akuten pga de är så sjuka. Akuten vill inte heller ta emot då det tillhör vårdcentralen. Det kan missas mycket om vården på både ställen är slarviga! Så tycker ingen ska fördöma dem som är på akuten med icke synliga fel. 
  • Anonym (G2)
    Anonym skrev 2022-05-23 09:19:26 följande:
    Fast då går man till närakuten. Men först ligger man på VC om att man har ont som tusan och att det då inte kan stå rätt till!
    Jo men de gör ju heller ingen utredning och kan inget göra heller! Jo då det förstår jag men många får ingen hjälp där. Hade folk fått adekvat hjälp där så hade inte många behövt söka vård på akuten.
  • Anonym (G2)
    Core skrev 2022-05-23 10:19:01 följande:
    Dömer som sagt ingen, har suttit där själv. jo första gången blir det ju så, men många är ju återkommande trots att inget finns att göra?

    men i det här fallet var det ju det skeva kravet på mat som var mest verklighetsfrånvänt
    Dömer ingen? Det är ju det du gör. Du kan inte avgöra det, såklart man åker in om barnet har svårt att andas, gör man inte det så är man inte en ansvarsfull förälder.
Svar på tråden Väntetid 11 h på akuten