Inlägg från: Anonym (Extrovert) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Extrovert)

    Tjejer, vad skulle ni tycka om mig som partner?

    Jag är 22. Helt ärligt så låter du som en jättefin kille, men jag tror att du skulle bli lite tråkig i längden. 
    Jag som person älskar att träffa nya människor, ta en spontantripp någonstans och gå ut på fest. (Även om det händer sällan)

    Jag tror att en relation med dig skulle kännas kvävande, att man i slutändan får dåligt samvete för att man går ut när du inte vill följa med. En annan sak jag reagerar på är att du benämner det som "hjälpa till med andra hushållsysslor". Vadå hjälpa till? Man är två i ett hem, man gör saker för att BÅDA måste inte för att hjälpa sin tjej?

    Med detta sagt vill jag mena på att du absolut kommer hitta någon, men du målar upp dig själv något du kanske egentligen inte är.

    Skulle du själv vilja vara i ett förhållande med personen du beskriver eller låter det inte lite för bra för att vara sant?

  • Anonym (Extrovert)
    Deepfreeze skrev 2022-05-24 00:04:18 följande:
    Ja, jag har ju inte direkt det roligaste och mest spännande liv. Men jag är helt ok med en "tråkig partner" som jag som inte behöver hitta på nytt eller hålla igång hela tiden. 

    Jag skulle inte vara emot spontantripps eller hitta på något utanför min comfortzone men det skulle väl inte kunna ske för ofta. Kanske någon gång i månaden eller två, beroende på vad det är såklart. Inget som jag skulle kunna göra varannan helg eller så tror jag, framförallt något som skulle ta upp en hel dag genom att träffa mycket folk osv. 

    Haha alltså jag har väl läst lite på FL, hushållsarbete som inte görs och då är det väl oftast män som inte verkar göra det. Så... det kom därifrån. Självklart är det bådas jobb/ansvar lika mycket att se till att allt fungerar och är fint i hemmet. 

    Jag skulle enkelt vara jättelycklig med någon som mig själv i ett förhållande. Självklart är det viktigt då att det finns en bra balans i allt detta. Men ja, lite tråkigt blir det i längden så optimalt vore det om någon var lite mer aktiv, social och utåtriktad så att man inte blev så kvävd som du säger. 

    Jag har en fråga till dig, du som är extrovert, skulle du vara okey med en passiv partner gällande allt det sociala? Då menar jag kanske en obalans på 80-20 eller så? 
    Som svar på din fråga; nej, det tror jag inte. Det måste finnas någon typ av balans, jag skulle inte kunna vara med någon som är som jag, inte heller min motsats. Lite 50/50 skulle vara perfekt.

    Någon för dig tror jag skulle vara någon som du inte har problem att göra nya saker, träffa folk, kanske lite mer framåt än du men samtidigt inte för introvert heller.

    :)
Svar på tråden Tjejer, vad skulle ni tycka om mig som partner?