Inlägg från: Anonym (Ständigt nyfiken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ständigt nyfiken)

    Tjejer, vad skulle ni tycka om mig som partner?

    Du låter som en trevlig och kärleksfull kille men skulle bli för tråkig för mig som behöver utmaningar,  gillar äventyr, socialt umgänge gärna med olika och ibland flera, gå på uteställen med bra musik, middagar, och inte gillar inrutat liv där man liksom sitter ihop med sin partner och inte har något att prata om. Jag gillar också att man har mycket egentid, olika egna intressen och gärna något gemensamt. Sen är det intellektuella viktigt för mig och att en person är kreativ, gillar politik, diskussioner, olika kulturevanemang, läser böcker, bildar sig på olika sätt och att vi uppskattar samma typ av musik och har lika värderingar och mål.

    Jag behöver se upp till min partner för att känna åtrå och bevara kärlekskänslor, där kommer också utseende in. Att jag tycker han är sexig och attraktiv, samt att han får mig att känna mig attraktiv och att man kan flörta med varandra i vardagen och vara lekfull och ha en bra och sexuell kemi. För mig är ett bra kärleksförhållande att man är nyfiken på varandra och att det alltid finns nya samtalsämnen och överraskningar att upptäcka. 

  • Anonym (Ständigt nyfiken)
    Anonym (Pelle) skrev 2022-05-25 11:54:09 följande:

    Ställ dig i kö.  
    Kvinnor i den åldern som är barnfri och normalt BMI är hårdvaluta på dejtingsidor.

    Jag har grymt svårt att hitta kandidater där jag bor då de flesta faller bort på BMI eller barn.


    Tror det beror i huvudsak på din personlighet. Inte brist på kvinnor som är smala. Bara att de inte vill dejta dig pga din kvinnosyn och fixering vid osunda ideal.
  • Anonym (Ständigt nyfiken)
    SaraL77 skrev 2022-05-26 13:19:48 följande:
    Vi hatar inte dig utan jag personligen tycker synd om dig för du har uppenbarligen en intellektuell funktionsnedsättning.
    Skit i att mata detta jävla troll. Han och de som svarar honom tar ju över varje tråd och gör att forumet dör och förstörs. Vet inte hur många som tjatats sönder och har konstaterat att han denna Pelle är sjuk i sina värderingar och mår uppenbarligen dåligt med sig själv eftersom han aldrig får till det med någon kvinna. Vem blir förvånad???
Svar på tråden Tjejer, vad skulle ni tycka om mig som partner?