• SaraL77

    Tjejer, vad skulle ni tycka om mig som partner?

    När får vi höra vem du är på riktigt? För det du skrivit nu låter mer som att en rekryterare har hjälpt dig att skriva.

    Tror kanske det är där skon klämmer. Du är alldeles för generisk och intetsägande.

  • SaraL77

    Vad tror du själv är anledningen till varför du aldrig haft ett förhållande? 

  • SaraL77

    Pelle är en 40-årig incel som fortfarande bor hemma hos föräldrarna och som aldrig har haft en flickvän. Han är med andra ord den sista människan på jorden (tätt följt av kaffedraken) som man bör lyssna på när det kommer till tips och annat som rör just dejting och kvinnor i största allmänhet.

  • SaraL77
    Anonym (Pelle) skrev 2022-05-26 13:16:35 följande:
    Du hade inte många rätt där.   Många mulliga kvinnor på FL som hatar mig pga min preferens för smala kvinnor.
    Vi hatar inte dig utan jag personligen tycker synd om dig för du har uppenbarligen en intellektuell funktionsnedsättning.
  • SaraL77
    Deepfreeze skrev 2022-05-26 22:38:28 följande:
    Ja, jag tror du har rätt. Det är väl en dålig sida jag har, jag har väl en önskan hur jag vill att relationen ska se ut, och även hur hon ska vara. Det funkar inte så, jag vet det. Det har jag arbetat bort de senaste åren (kanske inte helt 100% än)

    Sex flera gånger i veckan menar jag helt enkelt att det är det jag behöver för att vara lycklig i en relation på lång sikt. Självklart finns det perioder där det inte kan ske, men jag skulle inte kunna vara med någon där sex händer 2 gånger i månaden i ett långvarigt förhållande. 

    Nja det är inte så illa. Jag menar helt enkelt att man lägger ut rumpbilder när man är i ett förhållande. Fast tjejer som gör detta passar inte med mig pga andra anledningar, handlar om värderingar mer än bilden i sig (hoppas jag ingen tar illa upp här)

    Jag har som sagt bara haft ett långt seriöst förhållande. Så jag vet inte själv hur jag skulle vara med en med en annan person. Kanske skulle jag kunna göra saker jag inte kan tänka mig, och tycka om det. Vem vet. 
    Du kommer nog fortsätta vara själv till dess att du mognar på riktigt och släpper dina unkna värderingar om hur tjejer ska och bör vara. Du verkar dessutom helt sakna förmågan att sätta dig in i andra människors situationer utan ser bara vad som är viktigt och ett måste för dig.
Svar på tråden Tjejer, vad skulle ni tycka om mig som partner?