Inlägg från: Anonym (Anna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anna)

    Tjejer, vad skulle ni tycka om mig som partner?

    Deepfreeze skrev 2022-05-25 11:49:36 följande:
    Det har jag aldrig sagt heller. Har haft partners, varit sambo och haft ett långt förhållande. Så allt jag skriver kommer såklart därifrån och inget jag hittar på bara sådär.

    Så vad är problemet, varför denna tråd? 

    Jo, för jag har varit singel ett tag nu, försökt hitta någon men väldigt få som passar mig. Det är inte svårt att förstå varför heller. Jag börjar förstå nu också att jag borde vidga mitt sökande litegrann, som t.ex en mer extrovert tjej och kan inte leta så specifikt.

    Sen så vet jag att jag inte passar för jättemånga också och därför var jag nyfiken om det fanns tjejer som skulle kunna ha en partner som mig - därav min TS.

    Men det ser ut lite såhär. Helst 22-32, Barnfri, utseendet är något viktigt för attraktion. Sen måste hon ha ett normalt BMI då jag inte tänder alls på övervikt eller liknande. 

    Bara här, försvinner det flesta bort, framförallt när det gäller online dating.
    Eftersom jag inte är den sociala typen, har inte jättestort socialt nätverk så är det svårt för mig att träffa någon på annat sätt, men jag jobbar även på detta.

    Tjejer som älskar att resa, som är sociala och älskar att träffa människor och behöver hålla igång, spänning i vardagen och många andra krav i livet/förhållandet går inte ihop alls med mig. Känns som detta är majoriteten ibland. 

    Och när man väl träffar någon som är en väldigt bra match utifrån det jag skrev i min TS, så finns det så mycket annat som måste stämma överens eller inte vara för olika. 

    - Kemi
    - Att man matchar intellektuellt
    - Sexuellt
    - Gärna politiskt
    - Träffas man online så kan avståndet göra det svårt också ibland.
    och mera...

      

     

     
    Varför tog det slut med dina förra flickvänner? Det brukar vara en ganska tydlig signal på vad som gör att du inte lyckas hitta nya partners.

    De flesta tänder väl mest på en vältränad kropp men ju äldre man blir, desto mindre brukar sådant spela roll eftersom man inser att det är människan man attraheras av- skulle du säga att du är ytligt lagd? Missar du massor av härliga tjejer bara för att du inte kan hantera 10 kg övervikt?
  • Anonym (Anna)
    Anonym (Sam) skrev 2022-05-26 11:52:34 följande:
    Osunda ideal är det knappast om man på en partner föredrar ett BMI som ligger under en nivå där hälsoaspekterna börjar spela in. Idag har det nästan blivit trendigt för unga tjejer att vara tjocka och visa upp en rejäl kalaskula, trots att alla vet att det medför allvarliga hälsorisker längre fram.

    Och dessutom, vare sig du gillar det eller inte, så är fläskiga gubbmagar inte särskilt attraktivt varken på killar eller tjejer.
    10 kg övervikt behöver verkligen inte handla om osunda ideal, däremot att man kanske inte tycker att vikten/utseendet är det viktigaste i livet. Självklart är det jättebra om man är vältränad och håller sig från alla sötsaker men de flesta människor gör inte det, dvs man minimerar antalet ev framtida partners om man håller fast vid ett smalhetsideal.

    Min erfarenhet säger att ju äldre man blir, desto mindre betyder kroppens utseende men det är en lång sträcka mellan att vara superfit till att vara gravt överviktig, de flesta över 40 år befinner sig någonstans mitt i.
  • Anonym (Anna)
    Deepfreeze skrev 2022-05-27 08:01:31 följande:
    Fast det där stämmer inte på alls. Utvecklas och mogna lite till kommer jag göra såklart. Sen så lever jag hellre ensam än att vara olycklig i ett förhållande.
    Hur gammal är du? 
Svar på tråden Tjejer, vad skulle ni tycka om mig som partner?