Inlägg från: Anonym (Stina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Stina)

    Tjejer, vad skulle ni tycka om mig som partner?

    Det låter lite tillrättalagt, inte som en beskrivning av en människa. Så det är svårt att svara på frågan för det mesta du beskriver är rätt ytligt. När du får frågan vad som är negativt med dig så är det detaljer du tar upp. Överraskningsfest är det många som inte gillar så det är snarare ett plus för många. Instagram, tja det kan ju bli problem om tjejen nu vill lägga upp halvnakna bilder. Det är enkelt löst genom att du inte dejtar tjejer som har halvnakna bilder på instagram. 

    I övrigt så är det som sagt väldigt tillrättalagt. Du gillar att vara hemma men också ute, du tar hand om dig men gillar också att laga mat, du är ambitiös men har också en skämtsam sida. Jaha? :) 

    I en längre relation kommer även andra sidor fram. då är frågan: hur ser du på delat ansvar för hem, barn och allt annat? Hur hanterar du konflikter? Hur stöttar du en människa som mår dåligt eller är sjuk? Det är svåra frågor som man oftast inte vet svaret på förrän man är där. 


    Något negativt kanske det kan vara att vilja sluta jobba tidigt. Många tycker säkert inte det men för mig är det en stor varningsklocka. Dels för att många har den önskan när de är unga men väldigt få gör det verkligen vilket leder till bitterhet. Och dels för att jag ser det som ett tecken på fel prioriteringar att inte bidra till samhället överhuvudtaget under större delen av sitt liv. Och att ha det som mål säger något om en person. Men detta är såklart bara min åsikt. 

  • Anonym (Stina)
    Deepfreeze skrev 2022-05-25 11:49:36 följande:
    Det har jag aldrig sagt heller. Har haft partners, varit sambo och haft ett långt förhållande. Så allt jag skriver kommer såklart därifrån och inget jag hittar på bara sådär.

    Så vad är problemet, varför denna tråd? 

    Jo, för jag har varit singel ett tag nu, försökt hitta någon men väldigt få som passar mig. Det är inte svårt att förstå varför heller. Jag börjar förstå nu också att jag borde vidga mitt sökande litegrann, som t.ex en mer extrovert tjej och kan inte leta så specifikt.

    Sen så vet jag att jag inte passar för jättemånga också och därför var jag nyfiken om det fanns tjejer som skulle kunna ha en partner som mig - därav min TS.

    Men det ser ut lite såhär. Helst 22-32, Barnfri, utseendet är något viktigt för attraktion. Sen måste hon ha ett normalt BMI då jag inte tänder alls på övervikt eller liknande. 

    Bara här, försvinner det flesta bort, framförallt när det gäller online dating.
    Eftersom jag inte är den sociala typen, har inte jättestort socialt nätverk så är det svårt för mig att träffa någon på annat sätt, men jag jobbar även på detta.

    Tjejer som älskar att resa, som är sociala och älskar att träffa människor och behöver hålla igång, spänning i vardagen och många andra krav i livet/förhållandet går inte ihop alls med mig. Känns som detta är majoriteten ibland. 

    Och när man väl träffar någon som är en väldigt bra match utifrån det jag skrev i min TS, så finns det så mycket annat som måste stämma överens eller inte vara för olika. 

    - Kemi
    - Att man matchar intellektuellt
    - Sexuellt
    - Gärna politiskt
    - Träffas man online så kan avståndet göra det svårt också ibland.
    och mera...

      

     

     
    Hur gammal är du? Det glömde jag fråga tidigare. Det spelar ju in också. 
  • Anonym (Stina)
    Anonym (Sam) skrev 2022-05-26 11:52:34 följande:
    Osunda ideal är det knappast om man på en partner föredrar ett BMI som ligger under en nivå där hälsoaspekterna börjar spela in. Idag har det nästan blivit trendigt för unga tjejer att vara tjocka och visa upp en rejäl kalaskula, trots att alla vet att det medför allvarliga hälsorisker längre fram.

    Och dessutom, vare sig du gillar det eller inte, så är fläskiga gubbmagar inte särskilt attraktivt varken på killar eller tjejer.

    Jag skulle tro att svaret till Pelle bygger på alla hans tidigare inlägg på FL. Pelle skriver enbart om tjejers BMI och berättar gärna och ofta för andra användare att de är för tjocka för honom och att han därför inte vill ha dem som flickvän. Pelle är övertygad om att allt över BMI 21 är övervikt på kvinnor, detta efter att han läst och misstolkat en (1) artikel. Pelle har inte bara något emot övervikt, han har något emot normalvikt och han fantiserar gärna om att även tjejer som ser smala ut har av fett tilltäppta blodkärl. 


    följaktligen kan dessa kändisar inte räkna med Pelles uppmärksamhet då de har BMI över 21 och därmed är överviktiga:

    Megan Fox
    Salma Hayek
    Serena Williams 

    Beyoncé har en chans men då får hon inte gå upp ett hekto för då spelar hon inte längre i Pelles liga. 

  • Anonym (Stina)
    Anonym (Sam) skrev 2022-05-26 12:52:58 följande:
    Ett BMI på 21 är inte för mycket ur någon som helst aspekt. Vad den där Pelle menar har jag ingen aning om.

    Men när det börjar gå närmare 30 och över så är det övervikt. "Älskar min kropp, yada yada", men när man svettas konstant, flåsar av att gå uppför tio trappsteg och inte ens kan springa en kilometer så är det inte sunt. För att inte tala om att det är inte heller är särskilt tilltalande för de flesta. Undantag finns givetvis, men man får inse att utbudet av attraherade partners minskar rätt drastiskt.
    någon i tråden svarade ju just Pelle och du tolkade det på ditt vis. Därför förklarade jag vad det är med pelles inlägg som gör att människor anar varför han inte träffar en partner. 
  • Anonym (Stina)
    Anonym (Anna) skrev 2022-05-27 08:25:25 följande:
    Hur gammal är du? 
    Ja jag undrar detsamma men TS verkar inte vilja svara på den frågan. 
Svar på tråden Tjejer, vad skulle ni tycka om mig som partner?