Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    Familjeliv helt utan sex.

    Joyho skrev 2022-05-25 14:23:22 följande:
    Jag har lust ja. Han har inget intresse av att jobba på det. Han är nöjd med att vi inte har sex. Jag har försökt i så många år att hitta lösningar men nu har jag gett upp helt och då slutade vi också ha sex helt. Innan dess hade vi sex kanske en gång per månad-varannan månad eller så efter att jag blev gravid men det var helt oengagerat och kändes typ som mercy-fuck varje gång och då kan det kvitta känner jag. Båda måste vilja för att det ska funka. 
    Intressant med en kvinna som har lust men inte mannen, är ju annars vanligast med att det är tvärtom. Får jag Fråga vad det är du saknar med sex?
  • Anonym (Kvinna)

    Sexlöspappa: vet inte vad du ska göra faktiskt. Vill du jättegärna ha igång sexlivet eller fungerar det att onanera tror du?

  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Noll) skrev 2022-05-29 17:24:35 följande:
    Du har inte en susning om vad min partner vill eller ej.  Så bespara mig gärna dina pekpinnar.
    Utöver det så är alla fria att lämna en relation de inte trivs med. 
    Folk är konstiga! Sex är en sån liten del av en relation. Vänskap, skratta tillsammans, göra kul saker ihop, finns hur mycket som helst man kan göra förutom att ha sex. men av någon anledning är sex viktigt för män? 
  • Anonym (Kvinna)
    Mia99 skrev 2022-05-29 23:00:42 följande:
    Det kan absolut vara så för vissa, men det kan också vara avgörande för andra. Det är som med allt annat i livet. Vissa gillar att resa, andra hatar det. Vissa behöver ha massor med folk omkring sig, andra trivs bäst ensamma. Vissa vill hitta på nya saker, andra finner trygghet i det beprövade. Det vore förmätet av mig att påstå att någon är "konstig" bara för att de har andra värderingar än jag.
    Ne ska såklart, ett förhållande innebär ju ge och ta. Jag ger min man sex, han ger mig pussar, kramar, diskar åt mig osv 
  • Anonym (Kvinna)
    Mimosa86 skrev 2022-06-01 12:40:56 följande:

    Enligt min erfarenhet är sex för många män ett sätt att utrycka närhet och kärlek. Dvs många män har ett fysiskt kärleksspråk. Hur kan man då säga att sex är en liten del av en relation när det för många är själva kärnan till bekräftelse och samhörighet? 


    Alla människorna olika. Alla människor utrycker kärlek på olika sätt; verbalt, tidsmässigt, praktiskt eller fysiskt. Det finns inget som säger att det ena sättet att utrycka sig är bättre än det andra. Binär bara olika. 


    ingen människa ska tvinga dig själv att ha sex om man inte vill. Däremot i en tvåsamhet så är man skyldig att tillsammans hitta lösningar så att båda parter mår bra. Man måste kunna prata om det, kompromissa och inte vifta bort sin partners sorg som -oviktigt-. Det handlar om respekt att faktiskt lyssna på varandra och varandra på allvar. 


    Ja ok, min man vill ha sex med mig för att visa att han älskar mig? Ok ja men då får man väl ställa upp på sex oftare då om det är så hehe. 
  • Anonym (Kvinna)
    Mimosa86 skrev 2022-06-01 14:12:20 följande:
    Jag skrev inte att det är så i ert fall. Jag skrev att jag upplevt att många män generellt utrycker sin kärlek genom fysisk kontakt medan jag vet mer kvinnor som utrycker sin kärlek i bekräftande ord, tid hon lägger på mannen/relationen och även omsorgsarbete i familjen som en kärlekshandling.

    i TS fall verkar det inte handla om att han vill tömma i sin fru. Han vill vara med sin fru. Han älskar sin fru och för honom är den fysiska kontakten viktig för att han ska må bra och känna sig bekräftad. Det är därför nervärderande att vifta bort denna längtan som något oviktigt genom att skriva att det finns så många andra delar av en relation (intolkning: viktigare delar) än sex.

    Vi vill alla känna oss bekräftade och älskade. Att vissa får den bekräftelsen tillgodosedd med ord, handlingar, tid eller närhet är helt olika för olika människor. 
    Klart han vill tömma i sin fru annars kunde han ju ha sex utan att få orgasm 
  • Anonym (Kvinna)
    Mimosa86 skrev 2022-06-01 14:26:57 följande:
    är det något fel i att få orgasm? eller vad är problemet?
    Är väl lite irriterad över att han alltid ska få orgasm vid sex och att jag aldrig ska få det
  • Anonym (Kvinna)
    Mimosa86 skrev 2022-06-01 14:33:24 följande:
    Alla människors kan runka eller onanera sig till orgasm. Om det bara hade handlat om orgasm hade ju TS knappast skrivit den här tråden, eller hur?

    Uppenbarligen vill han få ut något mer som trumfar att bara få orgasm. Han vill vara nära sin partner, vilket kan resultera i orgasm.
    gulligt tänkt. Men män vill ha sex för att det är skönare att får orgasm vid sex än vid onani. 
  • Anonym (Kvinna)
    Mimosa86 skrev 2022-06-01 14:39:30 följande:
    Du har inte funderat på att byta man? Sex är en helhetsupplevelse. ligger man med en man/kvinna som bara är ute efter att runka i ens kropp så har man ju uppenbarligen valt fel person att leva med.
    Alla män jag varit med har varit likadana. Vill ha sex för att få sin orgasm
  • Anonym (Kvinna)
    Everlo00ong skrev 2022-06-01 14:43:18 följande:
    Varför har kvinnor då sex, enligt din syn på saken?
    För att ha sin man kvar?
  • Anonym (Kvinna)
    Everlo00ong skrev 2022-06-01 17:36:55 följande:
    Med tanke på att lesbiska i regel har de bästa sexliven med mest orgasmer så är det nog inte så va? Om du anser att kvinnor i allmänhet inte gillar sex så påför du massor med kvinnor en åsikt de inte har mot deras vilja. Du kan bara tala för dig själv.

    För många - både kvinnor och män är sex helt enkelt en väldigt känslosam intim sak som man helst vill dela med den man älskar, och som dessutom båda tycker är njutbar. Det är liksom lite därför otrohet är en så stor grej för många.
    Vid onani tycker jag om sex. Men inte vid sex men min man. 
  • Anonym (Kvinna)
    Mimosa86 skrev 2022-06-02 14:23:00 följande:

    Bryt ditt mönster då och träffa män som har ett större intresse av dig som person än som onaniverktyg. 


     


    Ovanligt med sådana män. Dem finns men är redan i förhållanden
Svar på tråden Familjeliv helt utan sex.